- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
italyaHangi ülkeye gidiyorsunuz?
italya
Adamlar bakir miydi peki !
Hakkaten ya öyle bir anlatşınsın ki benim gidesim geldi İtalya'ya, çok da kibarlar ya. Bir tane de benim alasım geldi.Pfffff kızım valla seni sopayla dövesim geldi.
Sen pekçok insanın hayalini yaşicaksın bu ne karamsarlık?
Ben karanlık yağmurlu b.k gibi Almanya'da yaşıyorum.
Bekareti zerre takmayan erkekler cennetine gidiyorsun derdin ne????
Ortadoğulusu, Çinlisi Hintlisi Rusu laylayloma değil çalışmaya geliyor. Başarmak zorundaysan gayet başarıyorsun.
Sen y. lisans mezunu bir insan olacaksın neden annenin bulduğu biriyle evlenmek zorunda olasın? Bul bir İtalyan hem güzel AB oturma iznini kap hem dil öğretsin. O hurilerden sonra neandertal Türk erkeği çekilmez zaten.
Tesettürlü insanlara yurtdışında daha güzel muamele ediyolar. Bunu hiç takma. Bakirelik konusunda da sizi böyle seven biri çıkar dicem ama o da ilk tartışmada başınıza kakar. Bilemedim
Ne güzel bir şans yakalamışsınız her şeyi geride bırakmak için. Yurtdışında tesettürlü olmak çekineceğiniz son şey olsun. Genellikle okulların yarısı tesettürlü öğrenciyle dolu. Kimsenin de bir önyargısı yok, diğerlerinin sizden daha utangaç olduğunu da farkedeceksiniz. Döndükten sonraki şeyleri de şimdiden düşünmeyin oluruna bırakın. Belki orada çok düzgün bir insanla tanışacaksınız annenizin baskısına gerek kalmadan.
Elbette bakir beyaz papatyalar onlar.
hiçbişey bilmiyorm valla artık zaten devir yeternce sahte insan dolu bide benm bu durumum eklenince yılan hikayesine dönüyo..Pfffff kızım valla seni sopayla dövesim geldi.
Sen pekçok insanın hayalini yaşicaksın bu ne karamsarlık?
Ben karanlık yağmurlu b.k gibi Almanya'da yaşıyorum.
Bekareti zerre takmayan erkekler cennetine gidiyorsun derdin ne????
Ortadoğulusu, Çinlisi Hintlisi Rusu laylayloma değil çalışmaya geliyor. Başarmak zorundaysan gayet başarıyorsun.
Sen y. lisans mezunu bir insan olacaksın neden annenin bulduğu biriyle evlenmek zorunda olasın? Bul bir İtalyan hem güzel AB oturma iznini kap hem dil öğretsin. O hurilerden sonra neandertal Türk erkeği çekilmez zaten.
Git başla yeni bir hayata. Boşver kadına mal gözüyle bakan herifleri. Sen böyle biriyle cidden olmak istiyor musun?
türkiyede zaten her haltı yiyip beni eleştiren erkekler yüzünden delirme derecesine geldim bu kadar karamsar oldum..Git oku ..
Bakireliği sorun ediyorsun. .
Bunu sorun etmeyecek biriyle evlen. .
hiçbişey bilmiyorm valla artık zaten devir yeternce sahte insan dolu bide benm bu durumum eklenince yılan hikayesine dönüyo..
Hakkaten ya öyle bir anlatşınsın ki benim gidesim geldi İtalya'ya, çok da kibarlar ya. Bir tane de benim alasım geldi.
şu an biriyle görüşüyorum mesela ağzını arıyorum böyle böyle biriyle evlenrmydn diye..başka kızmı yok evlenmezdm dio yaaaahayatm boyunca yıprana yıprana mı bulcam ben doğru kişiyi?valla takatim kalmadı artık bi odaya kapanıp çıkmayasım var yeter die bağırasım geliyo.bu kadar zor olmamalı tamam bi hata yaptım ama o hatayı erkekler bilerek isteyerek yapmıomu defalarca?neden ben yargılanıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?