tükenmiş durumdayım:(

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
Merhabalar..bu aralar karmaşa içindeyim çok kararsızım belki en önemli dönemi hayatımın..yurtdısına gitmek için sınava girdim ve eğitimmime orda devam etmeye hak kazandım..ama çok çekiniyorum tesettürlüyüm acaba bu durum engelmiidir sonuçta ortam farklı..uyum sağlayabilir miyim?bide normalde üniversiteyi ailemin yannda okuyorum şu an..orda apayrı bi hayat olucak stresliyim o yüzden..biliyorum bazıları kazanmışsın niye kaçırıyosun diye düşünüyo ama ne bilim çok buruk içim döndükten sonra da bi yığın problem beni bekliyo..aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp anlatmak istemiyorum ama..ordan mezun olcam geldiğimde evlilik için tanıstgm kişiler olcak annem evlenmemi isticek..çok yorgunum ya özellikle geçmşim yüzünden (bakire değilim diye çok sorun yaşadım karşımdaki kişilerle önceki konularmda çok ağlama krizlerne girip buraya yazdığım oldu) sürekli sanki ayakta kalmak zorundaymışım gibi hissediyorum.tamam bakire olsam bunları yaşamasam yıpranmasam yine kariyer için uğraşcaktm ama şu an zevk alarak değil zorunda olduğum için yapıyorum çabalıyrum sürekli senin yıkılmaya hakkın yok şu saatten sonra yalnızsın diyorum. bu yaptığım yanlışı biri bile öğrense siler beni her ihtimalde yalnızım..öyle de hissediyorum zaten..yurtdısına gitmek için sınavı birincilikle kazandım buna bile sevinemedim çünkü hep olayın iş bulmam para kazanmam lazım bi an önce kısmına bakıyorum..bu yurtdışına çıkmayı bile mecburiyetten istio gibi bişeyim yaşıtlarım çok hevesli malum gezmek için gidio herkes ders çalışmak için değil..bunların üstüne çekingen olduğumu da eklersem baya bişeyler dönüyo kafamda yani..sürekli gözlerim doluyo herşey ağır geliyo üniversitede de tanıştığım biri olmaştu sırf ondan uzak kalmak için geçiş yapmak istemiştim olmamıştı şimdi hiç beklemediğim bi anda gitme fırsatı ayagıma kadar geldi..keşke ben hep gitmeye çalışmasam bi kere de gercekten sevilsem dik durmaya zorlanmasam geçen ciddi ciddi kendimi intihar etmeyi düşünürken buldum Rabbimin affediceğini bilsem hiç durmam insan ölmek için dua edermi ediyorum keşke bi kaza olsa ölsem diye..o kadar ağır geliyoki yaşamak artık. ne zaman çok sıkılsam burda buluyorum kendimi çok teşekkür ederim okuduğunuz için inşaallah bi iki rahatlatıcı söz iyi gelir..

Yurtdisina cikmak icin girdiginiz sinavi birincilikle kazaniyorsunuz ve "kendinizi intihar etmekten" bahsediyorsunuz.. İlginc... Ayrica arkasinda duramayacaginiz seyleri yapmayin, yaptiysaniz da intihara suruklenmekten geri durun. Sizi bakire degilsiniz diye kabul etmeyen adamlar da varsin olmasin hayatinizda. Hata yapmissiniz. Ders almissiniz. Yolunuza bakin, gidin kafaniz dagilsin.

Tesettürlü insanlara yurtdışında daha güzel muamele ediyolar. Bunu hiç takma. Bakirelik konusunda da sizi böyle seven biri çıkar dicem ama o da ilk tartışmada başınıza kakar. Bilemedim

Ne güzel bir şans yakalamışsınız her şeyi geride bırakmak için. Yurtdışında tesettürlü olmak çekineceğiniz son şey olsun. Genellikle okulların yarısı tesettürlü öğrenciyle dolu. Kimsenin de bir önyargısı yok, diğerlerinin sizden daha utangaç olduğunu da farkedeceksiniz. Döndükten sonraki şeyleri de şimdiden düşünmeyin oluruna bırakın. Belki orada çok düzgün bir insanla tanışacaksınız annenizin baskısına gerek kalmadan.

Pfffff kızım valla seni sopayla dövesim geldi.
Sen pekçok insanın hayalini yaşicaksın bu ne karamsarlık?

Ben karanlık yağmurlu b.k gibi Almanya'da yaşıyorum.

Bekareti zerre takmayan erkekler cennetine gidiyorsun derdin ne????

Ortadoğulusu, Çinlisi Hintlisi Rusu laylayloma değil çalışmaya geliyor. Başarmak zorundaysan gayet başarıyorsun.

Sen y. lisans mezunu bir insan olacaksın neden annenin bulduğu biriyle evlenmek zorunda olasın? Bul bir İtalyan hem güzel AB oturma iznini kap hem dil öğretsin. O hurilerden sonra neandertal Türk erkeği çekilmez zaten.

Git başla yeni bir hayata. Boşver kadına mal gözüyle bakan herifleri. Sen böyle biriyle cidden olmak istiyor musun?

Hakkaten ya öyle bir anlatşınsın ki benim gidesim geldi İtalya'ya, çok da kibarlar ya. Bir tane de benim alasım geldi.

tesettür konusunda içimi rahatlattınız teşekkür ederim:) diğer konuda da tam bi karanlık içindeyim o kadar cok sey yaşadmki artık alıngan bi insan oldum herşeyi yanlış anlıyorum ya da nasıl anlatsam gücüm kalmadı mücadele edicek kendimi yaşlanmış hissediyorum.Allah sonumu hayır etsin.

Tesettürlü insanlara yurtdışında daha güzel muamele ediyolar. Bunu hiç takma. Bakirelik konusunda da sizi böyle seven biri çıkar dicem ama o da ilk tartışmada başınıza kakar. Bilemedim

hiçbişey bilmiyorm valla artık zaten devir yeternce sahte insan dolu bide benm bu durumum eklenince yılan hikayesine dönüyo..

hiçbişey bilmiyorm valla artık zaten devir yeternce sahte insan dolu bide benm bu durumum eklenince yılan hikayesine dönüyo..

Valla seni çok güzel günler bekliyor bence kendine boşuna eziyet ediyorsun.

İtalya orta ayrı, kuzey ayrı, güney ayrı süper. Elimde olsa burayı satar oraya giderim ama çalışma iznim almanya elim mahkum.

Gencecik kızsın ne ölüceksin allasen. Sana mal gözüyle bakanlardan da bir tiksin artık. Sen ölme onlar gebersinler bırak.

Okulda başarılar dilerim.

şu an biriyle görüşüyorum mesela ağzını arıyorum böyle böyle biriyle evlenrmydn diye..başka kızmı yok evlenmezdm dio yaaaa hayatm boyunca yıprana yıprana mı bulcam ben doğru kişiyi?valla takatim kalmadı artık bi odaya kapanıp çıkmayasım var yeter die bağırasım geliyo.bu kadar zor olmamalı tamam bi hata yaptım ama o hatayı erkekler bilerek isteyerek yapmıomu defalarca?neden ben yargılanıyorum?

Bizim toplum birazcık hasta.
Kadın için de erkek için de cinsellik doğal ve gerekli. Cinsellik işi çok büyütülüyor. Yeme içme gibi doğal bir eylem.

Rejim cumhuriyet olsa da kafalar Ortaçağ bile değil. İlkçağ Ortadoğusu tam gaz 2000 yıl sonra devam ediyor. İnsanlık uzaya gitti bizim coğrafta hala zar aşağı zar yukarı kadın apış arası odaklı bir hayat sürüyor.

Cinselliği ben asla hata görmüyorum. Yani cinsellik insan doğası nasıl hata olabilir ki zaten? Bu yobaz kafa kadınların kafasına nasıl sindiyse artık kadınlar da kendilerini aşağılıyorlar. Anlayamıyorum aynı eylemden erkekler caka satarken kadınlar nasıl 2 yıl 3 yıl vicdan muhasebesi yapıyor, dini, ahlakı, namusu, aileyi işin içine karıştırıyor? Neden kadınlar kendilerini erkeklere denk göremiyorlar????

Bu toplumsal ikiyüzlülükren bıktım artık. Sonra da bana neden kendi milletinin erkeklerinden hazzetmiyorsun diyorlar.

Bak kardeşim harika bir fırsat yakalamışsın .
Harika bir gelecek seni bekliyor korkularla gideceğin ülkeden daha bilgili daha olgun ve daha özgüvenli öneceksin...
Şuan zaten biraz bunalımdasın kalırsan kesin pişman olursun git ve emeklerinle kazandığın geleceği yaşa bekaret tesettür
vs vs bunları asla kafaya takma yoksa seni yavaşlatır ve ayağına dolanırlar kendinle barışmış olarak döneceksin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…