tükenmiş durumdayım:(

bnim iki kardeşim de biri abim biri erkek kardeşim boşanmış eşler aldı ailede sorun olmadı biz kapalı bir aileyiz üstelik bu kimilerinin başına gelebilir.Bence insan iyi olduktan sonra bakirelik mühim değil.Sen kariyerini tamamla olmadı yurtdışından aşık olur evlenirsin bu kadar da abartma.İntihar çözzüm değil ki çok günah daha kötü,herşeyi iyiye çevirmek elinde

Bisco
Bisco
Biscolataaaaaa
Hahahaa öyle bir anlatıyorsun ki canım şimdi işi gücü eşi evi bırakıp gidesi geldi insanın Konu shaibi arkadaşım git bence ve kendine yeniden sıfırdan bambaşka bir hayat çiz sürekli geriye dönüp bakarak yaşama geçmişini irdelemek sana ancak acı verir.Bak ne güzel işte bu senin için bir şans git ve bunu iyi değerlendir.

Ç

Çalışma izni vermiyor ki namıssızlar
AB vatandaşı olsaydım romaya göç ederdim

Bence önce eğitiminize odaklanın , eğitiminizi mutlaka tamamlayın ne olursa olsun ,sizin gibi bu işten vazgeçen insanlar olursa bizim ülkemiz değerli bilim adamlarını yurtdışına gönderiyor işte ,ne gerek var dimi ..
bekaretinize takmayın ,hayat bu , ne olacağı belli olmaz ,hep beni itip kakarlar istemezler diye düşünmeyin ,gün ola harman ola ,siz tevbe edin RABBİM inşallah yolunuzu açacaktır ,Ona sığının ,sürekli depresyon modunda yaşamayın ,olan oldu bitti ,geriye dönmeyin ,yolunuz açık ,önünüzde güzel bir gelecek var , gerekirse bir uzmandan yardım alın ama asla vazgeçmeyin bence ..

tövbe yarabbim gözümde neler canlandı

İtalya da evlen ya bi yabancıyla. Ne kadar böyle kabul eden Türk erkeği çıkıyor dense de hikaye. Ya ayrılmış biriyle Mutlu olursun ya da yabancı bi Ada'mla. Hem İtalyan erkekleri çok yakışıklı [/QUOTE]
Canim italyan erkekleri de sonucta guzel kadinlri secer yani heleki tesetturlu biri en son evlnckleri kisi olur bence:))

Zaten acilmak gbi bi dusuncem yok merak etmeyin Allahin izniyle:))evet kacis icin guzel bi firsat olucak..

bekaret nedir ki yaa,sanki erkekler bakir de kadınlar da bakire olmalı gibi...

Ben suan italyada olmadigim icin aglamak istiyorum cennet cennet insanları , tarihi , mimarisi , kulturu herseyiyle harika bir ulke
Hatta benim için kutsal ırk Italyanlar

Git italyaya hayata baktığın pencereyi değiştir. Değişiklik, uzaklaşmak iyi gelir. Hem burada iş bulmak içinde elin kuvvetli olur. Git uzaklaş sorunları burada bırak
Modun değişsin. Sen bile inanamayacaksın kendine

Mis gibi italya yolcususun.Dert ettigin seylere bak.Sen kendine bir hapishane yaratmissin ve kendini cezalandiriyorsun.Tovbeni etmissin ve 1. likle bir sinav kazanmissin.Allah kabul etmistir belki.Sen duadan vazgecme.Ve sakin bir daha intihari dusunme.Cunku inan bana hayat o zardan ibaret degil.Ne uzerine okuyacaksin bilmem ama biraz biyoloji ile ilgilenmeni tavsiye ederim.Biyolojide canlilarin dogasinda ne nedir nasil oluyor , tabulari kenara itip , bunlarin uzerine kafa patlatirsan bambaska bir dunya seriliyor gozunun onune.kendine fazla yuklendigini de anlamis olursun.Suna inan ; durust bir insansan ve aklinla hareket edersen inanilmaz mutlu gunler seni bekliyor bundan emin ol.Aklini ve imanini hep yuksekte tut.Ayrica yurtdisinda tesetturle de olsan ciplak da olsan her halukarda TR den cok daha fazla rahat edeceksin.Herkes birbirine saygilidir ve kurallara uyar.Bati ulkeleri bazi komplex meseleri coooktan astiklari icin,belli bir sistem ile yasarlar.Ben de uzun suredir yurtdisindayim ve ulkem icin daha fazla uzulur hale geldim cunku madem musluman ulkeyiz daha az oranda suc olmali diye dusunuyorum.suc oranlari kiyaslanamayacak seviyede , yakinda goreceksin zaten.Basarilar dilerim.

Zaten bolumum biyoloji ve kimya uzerine:) evet haklisiniz Rabbimin mucizeleri cok akil almiyo..zaten beni bunaltan insanlar.bi erkege ben su hatayi yaptm ama tovbe ettim diyim yok basliyo bi laf sokmalar hemen.bi anda dusman kesiliolar Allah da affetmez gbi yansitiolar bana olayi.insalar tuhaf ya onyargili bi kere dusmeyegor..adam bakire kizmi yok bulurum mantigiyla cok kolay vazgecebilio.erkeklerin bu midesizliklerknden nefret ettim iste..hani asiktin dün.ask anlayislari bekaret galiba onu cikardim artik ben.

Bekaretin için mi evlenecek erkekler seninle ? Şu örümcek zihniyetlerden uzak durun artık.. Aç güzelim gözünü,dünya baktığın kadar değil.. Sen git mutlaka italyaya hem eğitim alırsın hem ufkun genişler.. Döndüğünde herşey değişmiş olur umarım..

Tutturmuşum bölümü desene :) Erkekler hususunda şunu diyim , dost acı söyler , senin ilgilendiğin kesimden bu durumunu normal karşılayabilecek biri çıkmaz Bu nedenle çevreni biraz daha genişletmelisin.akılcı,hümanist ve imanlı kişileri seçmelisin.Gideceğin yerde kısmetlerin çıkacağına inanıyorum.Abartı derece bağnaz insanlardan uzak dur zaten ve herşeyini herkesle paylaşma.Yakınlaştığın insanla durumunu anlatırken de vebalıymışsın gibi yansıtma sakın.Sen seni gerçekten seveni bulacağına sevin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…