- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.205
- 698
- Konu Sahibi blackwitch7
-
bnim iki kardeşim de biri abim biri erkek kardeşim boşanmış eşler aldı ailede sorun olmadı biz kapalı bir aileyiz üstelik bu kimilerinin başına gelebilir.Bence insan iyi olduktan sonra bakirelik mühim değil.Sen kariyerini tamamla olmadı yurtdışından aşık olur evlenirsin bu kadar da abartma.İntihar çözzüm değil ki çok günah daha kötü,herşeyi iyiye çevirmek elindeMerhabalar..bu aralar karmaşa içindeyim çok kararsızım belki en önemli dönemi hayatımın..yurtdısına gitmek için sınava girdim ve eğitimmime orda devam etmeye hak kazandım..ama çok çekiniyorum tesettürlüyüm acaba bu durum engelmiidir sonuçta ortam farklı..uyum sağlayabilir miyim?bide normalde üniversiteyi ailemin yannda okuyorum şu an..orda apayrı bi hayat olucak stresliyim o yüzden..biliyorum bazıları kazanmışsın niye kaçırıyosun diye düşünüyo ama ne bilim çok buruk içimdöndükten sonra da bi yığın problem beni bekliyo..aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp anlatmak istemiyorum ama..ordan mezun olcam geldiğimde evlilik için tanıstgm kişiler olcak annem evlenmemi isticek..çok yorgunum ya özellikle geçmşim yüzünden (bakire değilim diye çok sorun yaşadım karşımdaki kişilerle önceki konularmda çok ağlama krizlerne girip buraya yazdığım oldu) sürekli sanki ayakta kalmak zorundaymışım gibi hissediyorum.tamam bakire olsam bunları yaşamasam yıpranmasam yine kariyer için uğraşcaktm ama şu an zevk alarak değil zorunda olduğum için yapıyorum çabalıyrum sürekli senin yıkılmaya hakkın yok şu saatten sonra yalnızsın diyorum. bu yaptığım yanlışı biri bile öğrense siler beni her ihtimalde yalnızım..öyle de hissediyorum zaten..yurtdısına gitmek için sınavı birincilikle kazandım buna bile sevinemedim çünkü hep olayın iş bulmam para kazanmam lazım bi an önce kısmına bakıyorum..bu yurtdışına çıkmayı bile mecburiyetten istio gibi bişeyim yaşıtlarım çok hevesli malum gezmek için gidio herkes ders çalışmak için değil..bunların üstüne çekingen olduğumu da eklersem baya bişeyler dönüyo kafamda yani..sürekli gözlerim doluyo herşey ağır geliyo üniversitede de tanıştığım biri olmaştu sırf ondan uzak kalmak için geçiş yapmak istemiştim olmamıştı şimdi hiç beklemediğim bi anda gitme fırsatı ayagıma kadar geldi..keşke ben hep gitmeye çalışmasam bi kere de gercekten sevilsem dik durmaya zorlanmasam geçen ciddi ciddi kendimi intihar etmeyi düşünürken buldum Rabbimin affediceğini bilsem hiç durmam insan ölmek için dua edermi ediyorum keşke bi kaza olsa ölsem diye..o kadar ağır geliyoki yaşamak artık. ne zaman çok sıkılsam burda buluyorum kendimi çok teşekkür ederim okuduğunuz için inşaallah bi iki rahatlatıcı söz iyi gelir..
Hahahaa öyle bir anlatıyorsun ki canımBisco
Bisco
Biscolataaaaaa
Hahahaa öyle bir anlatıyorsun ki canımşimdi işi gücü eşi evi bırakıp gidesi geldi insanın Konu shaibi arkadaşım git bence ve kendine yeniden sıfırdan bambaşka bir hayat çiz sürekli geriye dönüp bakarak yaşama geçmişini irdelemek sana ancak acı verir.Bak ne güzel işte bu senin için bir şans git ve bunu iyi değerlendir.
tövbe yarabbim gözümde neler canlandıPfffff kızım valla seni sopayla dövesim geldi.
Sen pekçok insanın hayalini yaşicaksın bu ne karamsarlık?
Ben karanlık yağmurlu b.k gibi Almanya'da yaşıyorum.
Bekareti zerre takmayan erkekler cennetine gidiyorsun derdin ne????
Ortadoğulusu, Çinlisi Hintlisi Rusu laylayloma değil çalışmaya geliyor. Başarmak zorundaysan gayet başarıyorsun.
Sen y. lisans mezunu bir insan olacaksın neden annenin bulduğu biriyle evlenmek zorunda olasın? Bul bir İtalyan hem güzel AB oturma iznini kap hem dil öğretsin. O hurilerden sonra neandertal Türk erkeği çekilmez zaten.
Git başla yeni bir hayata. Boşver kadına mal gözüyle bakan herifleri. Sen böyle biriyle cidden olmak istiyor musun?
tövbe yarabbim gözümde neler canlandı
İtalya da evlen ya bi yabancıyla. Ne kadar böyle kabul eden Türk erkeği çıkıyor dense de hikaye. Ya ayrılmış biriyle Mutlu olursun ya da yabancı bi Ada'mla. Hem İtalyan erkekleri çok yakışıklıMerhabalar..bu aralar karmaşa içindeyim çok kararsızım belki en önemli dönemi hayatımın..yurtdısına gitmek için sınava girdim ve eğitimmime orda devam etmeye hak kazandım..ama çok çekiniyorum tesettürlüyüm acaba bu durum engelmiidir sonuçta ortam farklı..uyum sağlayabilir miyim?bide normalde üniversiteyi ailemin yannda okuyorum şu an..orda apayrı bi hayat olucak stresliyim o yüzden..biliyorum bazıları kazanmışsın niye kaçırıyosun diye düşünüyo ama ne bilim çok buruk içimdöndükten sonra da bi yığın problem beni bekliyo..aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp anlatmak istemiyorum ama..ordan mezun olcam geldiğimde evlilik için tanıstgm kişiler olcak annem evlenmemi isticek..çok yorgunum ya özellikle geçmşim yüzünden (bakire değilim diye çok sorun yaşadım karşımdaki kişilerle önceki konularmda çok ağlama krizlerne girip buraya yazdığım oldu) sürekli sanki ayakta kalmak zorundaymışım gibi hissediyorum.tamam bakire olsam bunları yaşamasam yıpranmasam yine kariyer için uğraşcaktm ama şu an zevk alarak değil zorunda olduğum için yapıyorum çabalıyrum sürekli senin yıkılmaya hakkın yok şu saatten sonra yalnızsın diyorum. bu yaptığım yanlışı biri bile öğrense siler beni her ihtimalde yalnızım..öyle de hissediyorum zaten..yurtdısına gitmek için sınavı birincilikle kazandım buna bile sevinemedim çünkü hep olayın iş bulmam para kazanmam lazım bi an önce kısmına bakıyorum..bu yurtdışına çıkmayı bile mecburiyetten istio gibi bişeyim yaşıtlarım çok hevesli malum gezmek için gidio herkes ders çalışmak için değil..bunların üstüne çekingen olduğumu da eklersem baya bişeyler dönüyo kafamda yani..sürekli gözlerim doluyo herşey ağır geliyo üniversitede de tanıştığım biri olmaştu sırf ondan uzak kalmak için geçiş yapmak istemiştim olmamıştı şimdi hiç beklemediğim bi anda gitme fırsatı ayagıma kadar geldi..keşke ben hep gitmeye çalışmasam bi kere de gercekten sevilsem dik durmaya zorlanmasam geçen ciddi ciddi kendimi intihar etmeyi düşünürken buldum Rabbimin affediceğini bilsem hiç durmam insan ölmek için dua edermi ediyorum keşke bi kaza olsa ölsem diye..o kadar ağır geliyoki yaşamak artık. ne zaman çok sıkılsam burda buluyorum kendimi çok teşekkür ederim okuduğunuz için inşaallah bi iki rahatlatıcı söz iyi gelir..
Zaten acilmak gbi bi dusuncem yok merak etmeyin Allahin izniyle:))evet kacis icin guzel bi firsat olucak..Hiiic korkma testturluluk konusunda. Ben burda Hollandada yasiyorum 14 senedir ve hicte bisy yasamadim oyle buyuk sorun yaraticak. Turkiyedeki kadar yoktur emin ol.
Ve sacini ac diyen uyeyi kiniyorum burdan.
´sacini ac ufkunu genislet´ te ne demekmis?
Ve canim olan olmus,neden bekarete takiliyosun? Evet hata ama sende pismansin sonucta.
Sen evde bu konularla kafayi yerken ne isterdin en cok? Buyuk ihtimal kacmak isterdin. Kacip gitmek cok uzaklara. Kimsenin seni tanimadigi bi yere. Eee? Al sana firsat? O firsat italya degilse baska nedir?
Zaten acilmak gbi bi dusuncem yok merak etmeyin Allahin izniyle:))evet kacis icin guzel bi firsat olucak..
Merhabalar..bu aralar karmaşa içindeyim çok kararsızım belki en önemli dönemi hayatımın..yurtdısına gitmek için sınava girdim ve eğitimmime orda devam etmeye hak kazandım..ama çok çekiniyorum tesettürlüyüm acaba bu durum engelmiidir sonuçta ortam farklı..uyum sağlayabilir miyim?bide normalde üniversiteyi ailemin yannda okuyorum şu an..orda apayrı bi hayat olucak stresliyim o yüzden..biliyorum bazıları kazanmışsın niye kaçırıyosun diye düşünüyo ama ne bilim çok buruk içimdöndükten sonra da bi yığın problem beni bekliyo..aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp anlatmak istemiyorum ama..ordan mezun olcam geldiğimde evlilik için tanıstgm kişiler olcak annem evlenmemi isticek..çok yorgunum ya özellikle geçmşim yüzünden (bakire değilim diye çok sorun yaşadım karşımdaki kişilerle önceki konularmda çok ağlama krizlerne girip buraya yazdığım oldu) sürekli sanki ayakta kalmak zorundaymışım gibi hissediyorum.tamam bakire olsam bunları yaşamasam yıpranmasam yine kariyer için uğraşcaktm ama şu an zevk alarak değil zorunda olduğum için yapıyorum çabalıyrum sürekli senin yıkılmaya hakkın yok şu saatten sonra yalnızsın diyorum. bu yaptığım yanlışı biri bile öğrense siler beni her ihtimalde yalnızım..öyle de hissediyorum zaten..yurtdısına gitmek için sınavı birincilikle kazandım buna bile sevinemedim çünkü hep olayın iş bulmam para kazanmam lazım bi an önce kısmına bakıyorum..bu yurtdışına çıkmayı bile mecburiyetten istio gibi bişeyim yaşıtlarım çok hevesli malum gezmek için gidio herkes ders çalışmak için değil..bunların üstüne çekingen olduğumu da eklersem baya bişeyler dönüyo kafamda yani..sürekli gözlerim doluyo herşey ağır geliyo üniversitede de tanıştığım biri olmaştu sırf ondan uzak kalmak için geçiş yapmak istemiştim olmamıştı şimdi hiç beklemediğim bi anda gitme fırsatı ayagıma kadar geldi..keşke ben hep gitmeye çalışmasam bi kere de gercekten sevilsem dik durmaya zorlanmasam geçen ciddi ciddi kendimi intihar etmeyi düşünürken buldum Rabbimin affediceğini bilsem hiç durmam insan ölmek için dua edermi ediyorum keşke bi kaza olsa ölsem diye..o kadar ağır geliyoki yaşamak artık. ne zaman çok sıkılsam burda buluyorum kendimi çok teşekkür ederim okuduğunuz için inşaallah bi iki rahatlatıcı söz iyi gelir..
Orasi oyle olaydi iyi olurdu da:)) ben turk erkeklerinden bikmisken bu kadar nefret etmisken..hayirlisi.Gönül bu hiç belli olmaz öyle düşünme bence.
Zaten bolumum biyoloji ve kimya uzerine:) evet haklisiniz Rabbimin mucizeleri cok akil almiyo..zaten beni bunaltan insanlar.bi erkege ben su hatayi yaptm ama tovbe ettim diyim yok basliyo bi laf sokmalar hemen.bi anda dusman kesiliolar Allah da affetmez gbi yansitiolar bana olayi.insalar tuhaf ya onyargili bi kere dusmeyegor..adam bakire kizmi yok bulurum mantigiyla cok kolay vazgecebilio.erkeklerin bu midesizliklerknden nefret ettim iste..hani asiktin dün.ask anlayislari bekaret galiba onu cikardim artik ben.Mis gibi italya yolcususun.Dert ettigin seylere bak.Sen kendine bir hapishane yaratmissin ve kendini cezalandiriyorsun.Tovbeni etmissin ve 1. likle bir sinav kazanmissin.Allah kabul etmistir belki.Sen duadan vazgecme.Ve sakin bir daha intihari dusunme.Cunku inan bana hayat o zardan ibaret degil.Ne uzerine okuyacaksin bilmem ama biraz biyoloji ile ilgilenmeni tavsiye ederim.Biyolojide canlilarin dogasinda ne nedir nasil oluyor , tabulari kenara itip , bunlarin uzerine kafa patlatirsan bambaska bir dunya seriliyor gozunun onune.kendine fazla yuklendigini de anlamis olursun.Suna inan ; durust bir insansan ve aklinla hareket edersen inanilmaz mutlu gunler seni bekliyor bundan emin ol.Aklini ve imanini hep yuksekte tut.Ayrica yurtdisinda tesetturle de olsan ciplak da olsan her halukarda TR den cok daha fazla rahat edeceksin.Herkes birbirine saygilidir ve kurallara uyar.Bati ulkeleri bazi komplex meseleri coooktan astiklari icin,belli bir sistem ile yasarlar.Ben de uzun suredir yurtdisindayim ve ulkem icin daha fazla uzulur hale geldim cunku madem musluman ulkeyiz daha az oranda suc olmali diye dusunuyorum.suc oranlari kiyaslanamayacak seviyede , yakinda goreceksin zaten.Basarilar dilerim.
Zaten bolumum biyoloji ve kimya uzerine:) evet haklisiniz Rabbimin mucizeleri cok akil almiyo..zaten beni bunaltan insanlar.bi erkege ben su hatayi yaptm ama tovbe ettim diyim yok basliyo bi laf sokmalar hemen.bi anda dusman kesiliolar Allah da affetmez gbi yansitiolar bana olayi.insalar tuhaf ya onyargili bi kere dusmeyegor..adam bakire kizmi yok bulurum mantigiyla cok kolay vazgecebilio.erkeklerin bu midesizliklerknden nefret ettim iste..hani asiktin dün.ask anlayislari bekaret galiba onu cikardim artik ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?