Beraber oturmayin, ayri eve cikma şansınız varsa hemen cikin. Senin gibi gelin bulmuslarda basina cikiyolar. Kocan sana hak veriyo mu?
Evet doğmadan uyardilar bizi. Çocuğu severken bişey derseniz sevmeyiz bi daha dediler. Ama ben kötü niyetli demedim ki sadece annelik duygum söyletti. .2 taraflı alınganlık olmuş bence dedeler bazrn hoyrat sevebiliyor uzun zaman sonra bebek tutunca bilemiyorlar alınmış belliki ee evlat bu kolay olmuyo tabiki yanlıs gördüğün şeyleri söyliceksin ağlama içine atma keşke en baştan kırmadan incitmeden konuşsaydın tavrı bu derlerdi sonradan konusunca oyüzden yanlış gelmiş olanilir anlamamış olabilirler.
Keşke sende kendi ailenle cıksaydın tatile bi süre evden uzaklaşmak iyi gelirdi size
Evet doğmadan uyardilar bizi. Çocuğu severken bişey derseniz sevmeyiz bi daha dediler. Ama ben kötü niyetli demedim ki sadece annelik duygum söyletti. .
Hak veriyor, tek erkek çocukları.. istersen gidelim evimize ama şunu da unutma ben onların tek oğluyum. Onlara biz bakacağız diyor. Bugün değilse yarın yine bir araya geleceğiz diyor. Şark görevimiz bitince zaten bu eve gelmeyecegiz. Şimdi o eve gidersek eşyalar ne olacak bide onun borcuna girmek zorunda kalacağız. Tedavide 20 bin gitti, onlarda yardım etti Allah razı olsun. Bide herseyi yanlış anlamasalar keşke
Evimiz var ama Şark görevi bozuyor işi canımAy bir kac ay ayni evde yasadim sixi anlayabiliyorum.gercekten cok zor allah yardimciniz olsun.kiraya cikma durumunuz yokmu
Keşke soylemeseydim diyorum içimden ama onlar alınıyor yaşlılar işte ne bilimCok iyi anlıyorum seni insan kendine hakim olamıyo bende dedesine yapmıştım ağlarken bana getirin neyi bekliyorsunuzki diyip almıştım kucağından baya bozulmuşlardı ama bu benim elimde olan bişey değil malesef konu evlatken cıkıyo ağızdan
Daha gitmedik ki gidecez gelicez belki eşim beni bile getirmeyecek gittiği yere göre. Ne yapacağımı şaşırdımIkinizde haklisiniz ne diyim. Ne kadar var sark gorevinin bitimine? Mecbur sabrediceksin bitene kadar ozaman.
Farkındayım bu böyle bi küs bi barış giderEv ev üstüne olmaz..kendi evinize cikana kadar bisey degismeyecektir
Daha gitmedik ki gidecez gelicez belki eşim beni bile getirmeyecek gittiği yere göre. Ne yapacağımı şaşırdım
Evet kaderim deyip geçiyorum. Cok sulu gözüm... Ağlayarak rahatlayan biriyim. Bu bile sorun bizim evde :)Canim ozaman ya bu deveyi guduceksin, ya bu diyardan gidiceksin. Gitme ihtimalin olmadigina gore onlarla anlasmaya calisicaksin.huylarini ogrenmissindir az cok sorun olacak seyleri yapmaktan kacin, ama kendinden taviz vermeden. Kirildigin seyleri soyle onlarda bilsin ona gore davransin.
Haklısın aşkım, sabret seneye inşallah gideceğiz diyor. Annesi onu kıskaniyor galiba. Sonuçta oğlu benimde oğlum var, inşallah ben böyle yapmam gelinime :)Bu insanlar belli ki cahil. Asla degismezler. Sizin bunları takmamayi öğrenmeniz gerekiyor ne yazık ki
Eşinizin olan bitenlerle ilgili yorumu ne?
Çocuğu severken bir şey derseniz bi daha sevmeyiz ne ya? Annesin sen tabi ki üzerine titreyeceksin. Esas onların hassas olması lazım. Kol bacak çekmek nedir, bu ne gereksizlikEvet doğmadan uyardilar bizi. Çocuğu severken bişey derseniz sevmeyiz bi daha dediler. Ama ben kötü niyetli demedim ki sadece annelik duygum söyletti. .
Ne güzel yazmışsın valla. . Kötü olmak istemiyorum. Sonra sende bul diye beddua ediyor. Ah almak istemiyorum. Tedavi sürecini de eşim ve ailesi kimse bilsin istemedi. Bende düşündüm aklıma yattı. Yoksa stresli süreçte herkes eşimi bizi konuşuyor olacaktı. Eşimin 3 ablası var onlar bile bilmiyor meselaÇocuğu severken bir şey derseniz bi daha sevmeyiz ne ya? Annesin sen tabi ki üzerine titreyeceksin. Esas onların hassas olması lazım. Kol bacak çekmek nedir, bu ne gereksizlik
Konunuzu baştan aşağı okudum, iki el boğazımı sıkıyor gibiyim şu an. Allah aşkına o evden çıkın. Hem akıl sağlığınız, hem çocuğunuz hem evliliğinizin selameti için en yakın zamanda çıkın gidin.
İnsanlar torun görmeye gelmiş, kavga etmeye geldiler diyorlar. Hamileyken bakmışlar iyi de doğumdan sonra damızlık muamelesi yapmazlar. Tamam çocuk doğdu oldu bitti, gelin ne hali varsa görsün.
Eşiniz size yardım ederken "Ne güzel evlat yetiştirmişim" diyeceğine kılıbık diyor. Sadece kaynana değil, ikisi de beter. Ne biçim insanlar böyle ya
Sen de ezdirme bu kadar kendini. Susak susak durup ağlarsan çıkarlar tabi tepene. Ailene neden söylemedin mesela tedavi sürecini? Kaynanan biliyordur senin hiçbir şey söylemediğini kimsesiz görmüş gibi eziyor işte. O annelere söylüyorsun falan demeleri hep yalan, sana ayar veriyor.
Oh ne güzel. Bak esin yanında.Haklısın aşkım, sabret seneye inşallah gideceğiz diyor. Annesi onu kıskaniyor galiba. Sonuçta oğlu benimde oğlum var, inşallah ben böyle yapmam gelinime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?