- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi eceturanci
-
Fantazinin başka bir çeşidi .Eşim benden isterse yaparmıydım hayır .Size kalmışSinirlerim çok bozuk ağlamak üzereyimkızlar fake değilim beni bilen bilir zaten uzun zamandır burdayım. temmuz ayında evleniyorum hatta. şuan nişanlıyız. nişanlım 32 yaşında. zaten ilişkimizde cinsellik yaşayan bir çiftiz fakat son zamanlarda nişanlım bana ilginç bir teklifle geliyor... Tükürüğümden çok hoşlandığını söyledi bana ve öpüşürken ağzına tükürmemi istedi..... kafayı yemek üzereyim uzun zamandır cinsel yaşam paylaşıyoruz ve ilk defa böyle bir şeyle karşıma geldi. ne yapacağım bu adam manyak mı yoksa sapık mı? gerçekten evlenmekten vazgeçebilirim sırf bu sebeple...
inanamıyorum o kadarda değildir fakedir dalga geçiyorlardır bizim siteyleAynen burada fake miydi bilmem ama bir adam esinden affedersiniz yüzüne yellenmesini istedigini söylemisti Allah ım daha nelerle karsilasacagiz
daha neler duyacağımooooooooo gercekten mi
öf o dediğinizi eşim bazen yapıyor öpüşürken sinir olduğumu bile bile iğrenç. Öpüşürken tükrük alışverişi oluyor zaten ağızda bunu kimse kötü diye tabir edemez ama direk tükürmek çok iğrenç.@bibibella haklısın da o öpüşürken öyle ama biri ağzına löp diye tükürecek şap diye değecek ve düşene kadar soğuyacak
EvvelAhircim bence de @Kedicikk061 sadece konu sahibini rahatlatıcı ve doğru bir açıklama yapmış, hem konu cinsellik zaten o kadar izah da olsun. Bir de iyi bir noktaya değinmiş karşılıklı istenirse sorun yok demek istemiş sanki, cinsellikte sınır eşlerden birinin istememesidir zaten, birine sınırsızlık gelen başkasının normalidir, çok öznel bir şey cinsellik. Hem kendi ilişkisinden de mutluyuz diye örnek vermiş, ne güzel, hekes mutlu olamıyor böyle, burada mutsuzlukları da okuyoruz. Konu sahibinin korktuğu gibi bir sapıklık da değil bence de. Bir fantazi var diye ille yaşanacak, o yaşanılmazsa mutsuz olunacak da değil, istenilmeyen noktada sınırı bildirmek yeterli sanki. Dayatma ve takıntıya dönüşürse de, ki bu nadirdir sanırım, o zaman da ilişki terapistleri var
Senin aklına belki o bahsettiklerin, burada okudukların gelmiştir, bilmiyorum o konuyu ama belki onlar etkilemiştir seni, olabilir tabi. BenKozlenmis patates arkadaşımıza da takıldım, o düşerken soğuma benzetmesiydi dediğim, bir an bir alt üst etti midemi yani olay da cinsellik değil de söyleyiş biçimiydi
Teşekkür ederimYa yorum sahibinin biz herseyi sınirsiz yasiyoruz demesi (tabi yasayabilirlerde)bunu burda paylasmasi tuhaf geldi
Yoksa bize ne ki hatta konu sahibide sevgilisinin agzina tukurebilir
Bu arada soylemeden gecemeyecegim profil resminize bayılıyorum
ayrılman gerekmiyor istemiyorum dersin olur biterne diyebilirim gerçekten bilmiyorum. ben de değişik fantezisi olan manyaklardan olmasından korkuyorum. onun dışında her şeyiyle güzel giden bir birliktelik. adam sırf ağzıma tükür dedi diye ayrılmalı mıyım bilemiyorum şuan
Aynen ben bun durumu anlatmak istedimöf o dediğinizi eşim bazen yapıyor öpüşürken sinir olduğumu bile bile iğrenç. Öpüşürken tükrük alışverişi oluyor zaten ağızda bunu kimse kötü diye tabir edemez ama direk tükürmek çok iğrenç.
İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.ne diyebilirim gerçekten bilmiyorum. ben de değişik fantezisi olan manyaklardan olmasından korkuyorum. onun dışında her şeyiyle güzel giden bir birliktelik. adam sırf ağzıma tükür dedi diye ayrılmalı mıyım bilemiyorum şuan
tükürüğünü yalamak diye buna mı diolar kiSinirlerim çok bozuk ağlamak üzereyimkızlar fake değilim beni bilen bilir zaten uzun zamandır burdayım. temmuz ayında evleniyorum hatta. şuan nişanlıyız. nişanlım 32 yaşında. zaten ilişkimizde cinsellik yaşayan bir çiftiz fakat son zamanlarda nişanlım bana ilginç bir teklifle geliyor... Tükürüğümden çok hoşlandığını söyledi bana ve öpüşürken ağzına tükürmemi istedi..... kafayı yemek üzereyim uzun zamandır cinsel yaşam paylaşıyoruz ve ilk defa böyle bir şeyle karşıma geldi. ne yapacağım bu adam manyak mı yoksa sapık mı? gerçekten evlenmekten vazgeçebilirim sırf bu sebeple...
Kusulacak kadar var gerçekten yaşadığım için biliyorum midem kalkıyor. Onun da hoşuna gidiyor ve de öpüşürken bazen sırf gıcıklık olsun diye yapıyor. Ben yemek bile seçerim ağzıma değdiğinde hoşlanmayacağım şeyi yemem ki eşim dahi olsa bi başkasının tükürmesine dayanabiliyim. Ben tükürsem eşim sıkıntı edecek bi tip değil oyüzden diyor ki ne var bunda. Herkesin hassasiyet değeri farklı onun dert etmeyeceği yada hoşlanacağı şeyden ben hoşlanmak zorunda değilim.Aynen ben bun durumu anlatmak istedimöpüşürken zaten salgılan tükrük var bunu biliyorum ve onu kastetmiyorum .löp diye olursa ben kusarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?