- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi eceturanci
-
EvvelAhircim aslında asıl konudan, konu sahibinin anlatışından çok midem bulanmadı, daha beterlerini biliyorum ben de, bu tükürük fantezisini de duymuştum, tuhaf ama türlü türlü insan var diyip geçmiştim, bu konuda da konu sahibi nişanlısına hoşlanmadığını söylese ve istemediği bir şeyi yapmasa da çok büyütecek sorun da değil sanki demiştim... AmaKozlenmis patates arkadaşımız sağ olsun ayrıntılarıyla yaşayarak yaşatarak anlatmış, o fena yaptı ilk okuyunca bir an midemi, ama geçti neyse ki
Hayal gücün nekadar genişse okadar zevk alırsın bence ilişkide sınır olmamalı
Sevişirken en garip hareketleri yapıyoruz da yani en azından öpüşürken ağzındaki tükürüğü yutmuş oluyoruz da tükürmesi mi garip
Tadını çıkar bence abes bişey görmedim
Şahsen eşimle ben sınır tanımayız böylesi daha mutlu ediyor.
Ben bazı arkadaşların aksine dalga geçmeden bir cevap vereceğim. Bence bunun için sevdiğiniz birinden ayrılmak mantıklı değil, böyle bir şeyi sizinle paylaşması size çok güvendiğini ve bu samimiyeti hissettiğini gösterir bence buna karşılık "Iyy iğrençsıın" tavrında yaklaşmanız,her ne kadar iğrenç olabilecek olsa da, karşı tarafı kırmıştır çünkü dediğim gibi muhtemelen aranızdaki samimiyet ve güvene dayanarak böyle bir istekte bulunmuştur. Keşke daha ılıman konuşsaydınız "ilk kez duyuyorum düşünmem gerek sıcak bakmıyorum ama şimdilik konuşmayalım düşüneyim" gibi. Gerçekten sizin için olmayacak bir şey ise "düşündüm ama yapamayacağım benlik değil" der kişiliğine de hakaret etmeden geçerdiniz.
Sizi cinsellikte şimdiye kadar isteğinizin dışında bir şeylere zorlamadıysa eğer, size güvenip,saçma da olsa, böyle bir fantezisini paylaşmasında ayrılma sebebi göremedim ben.
Konu sahibine de kimse sormadı ama paylaşmış değil miablacim burda kimse sizin yatak odanizin detaylarini istememisti ama biraz fazla acik olmadi mi
ipeqbojuqu zey_tin
Buyur burdan yak
Konu sahibine de kimse sormadı ama paylaşmış değil mi
Ben normal olduğunu anlatmaya çalışıyorum iğrenç filan diyip kızı tiksindiriyolar iyice
Eş bu her halini görüyosun Allah bunun yolunu açmış garip geliyor ama değil.
Detay filan vermedim sınır yok dememden neyi algıladın bilemem o da senin hayal gücün
Adam öpüşürken ağzıma tükür demiş,
Buda daha çok ıslat demek anlamına geliyor, ıslak ıslak yaniii
(Çok utandım ciddiyim)
Kastettiğim sınır koymak bi tarafın pek memnun olmamasıdır yanlış bişey yok yaşamadığın için anlayamıyosun belki ama eşin olduğunda anlayabilirsin canımYa soyle birsey siz istediginizi yasayabilirsiniz sizin evliliginiz sizin hayatiniz bu bizi tabikide baglamaz ama biz sınir koymadan yasiyoruz demeniz ebes bence
Yok ya oyle olsa daha islak opuselim derdi bu bildigin agzima tukur denis iste ayyy bende utandim simdi
E öyle dediyse bile direk uzaktan yüzüne tükürür gibi olmasını
kastetmemiştir.
Tükürüğünü seviyorum demiş. Bu da çok ıslaklık demek.
Yakın mesafe ıslata ıslata öpsün işte.
Hayır yanii olmadık yerleri kurcalarken sorun yok
Tükürmek iğrenç
Uff ben gidiyorum
EvvelAhircim bence deablacim burda kimse sizin yatak odanizin detaylarini istememisti ama biraz fazla acik olmadi mi
ipeqbojuqu zey_tin
Buyur burdan yak
ne diyebilirim gerçekten bilmiyorum. ben de değişik fantezisi olan manyaklardan olmasından korkuyorum. onun dışında her şeyiyle güzel giden bir birliktelik. adam sırf ağzıma tükür dedi diye ayrılmalı mıyım bilemiyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?