arkadas sakamisin sen ya gece gece arabeske basglamissin yok minicik bebegine bagirmis cok insanlikmis töbe yarebbim
ben de bi sey oldu sanmistim ya cidden :bence ben daha dertliyim
arabeske nıye baglyım ınan sana daha hakkını veren seyler yazardım ama banlanmaktan korkuyorum ve terbıyemın sınırlarını duzgun kelımelerle ıfade etmeye calısıyorum sana gercek bır olaydan bahsedıyrum demek ıstyorumkı tamam yanlıs yere konu acmmıssın dıyebılırdın ve kelımenın basına daha duzgun seyler eklıyebılırdın bılmıyorum benı nekadar anladın neyse ya sanada tesekkur ederım harbıden sana laf yetısrırken derdımı unuttum bırazcıkta olsa gercekten sagol canım sıkılırsa bakarsın bı ıkı laf atarım sanasenı kara lısteme aldım
herkesın derdı kendıne gore coktur canım konunu okumadım ama bır senı ısetmeyo yada sen asıksın falan fılandır herhalde yada senı cagırmıs romantıklıge mı ne galıba evlenınce sınsanın sorunları cok olur canım benım ben 21 yasındayım cocugum var bu genc yasta agır yukler tasıyorum keske sen gıbı lay lay lom gelse banada hayatta tek dedım sevgılımın bana soledıgı yada herneyse senın derdın o olsa canum benım senınkı bıyık acısıysa benımkı kuyruk acısı senın cıkar ama benımkı cıkmazz
arkadaslar insallah size mutlu haberi veririm en kisa zamanda arar daof of
arkadaslar insallah size mutlu haberi veririm en kisa zamanda arar daof of
sen nasıl bı bırısın ya konunyerı burası olmdıgını cok ıyı bılıyorum o sınırle buraya yazmısım belkı bırı akıl verır dıye bence ılk once ınsanlık adına bı akıl verseydınde sonra konun yerı burası degıl desydın senın adına ınsanlıgın adına sahsen uzuldum mınıcık bebegıme bıle bagırmısım yanı enazından onun ıcın kotu yorum yapsaydın allah sana akıl fıkır ve ınsanı duygular versın canım
ya bu benim sorunum mu sen de hemen cocuk yapmasaydin arkadasim. tamam erken evlenmissindir ama cocuk yapmasaydin yani illa bunu mu diyeyim. evet benim konum burasi ve arkadaslarla biraz da olsa gulmusken gelip muhabbeti boluyosun yani.
canım ben her erkeğin bir oldugunu düşünmüyorum tamam kötü fikirli olanlarda var ama beş parmağın beşi bir değil..
ben de senin gibi bir durumdaydım erkek arkadasım 3-4 buluşmamızda bizde buluşalım dedi sonradan yakın çift arkadaslarımızıda çagırırız dedi..
amaç film seyretmektii..
daha sonra ben gittim ve sadece film seyrettikk...
ve arkadaslarımızı çagırmadık bilee...
başbaşa film seyrettik romantik bir şekildee...
ve o erkek arkadaşım şuan '' EŞİM ''....
bu kadar karamsar olma ama güvenmiyorsan da sakın gitmeyi düşünmee...
ya bu benim sorunum mu sen de hemen cocuk yapmasaydin arkadasim. tamam erken evlenmissindir ama cocuk yapmasaydin yani illa bunu mu diyeyim. evet benim konum burasi ve arkadaslarla biraz da olsa gulmusken gelip muhabbeti boluyosun yani.
canım sende üstüne gitme ya problemi varmış o sinirle yazmış alt tarafı bu ya kalp kırmaya heleki şu muhabbete hiç değermi bence bi düşünün canım ...
canim ya cok sagol oyle olmasi icin nasil dua ediyorum bilsenkabul olur insallah
canım bence sen biraz daha tanımaya çalışş...
eğer güven sağlarsa gidersinn...
ama güvenmediğin bir insanla yanlız kalmayı düşünme bencee...
ilişkide en önde gelen şey güvendir canım bunu unutmaa...
tuysorunu canım özelden 10 dk sonra gönderebiliyormuşum,bende burdan yazayım dedim,kazene söyle sen.anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?