tum erkekler ayni mi?

arkadas sakamisin sen ya gece gece arabeske basglamissin yok minicik bebegine bagirmis cok insanlikmis töbe yarebbim

arabeske nıye baglyım ınan sana daha hakkını veren seyler yazardım ama banlanmaktan korkuyorum ve terbıyemın sınırlarını duzgun kelımelerle ıfade etmeye calısıyorum sana gercek bır olaydan bahsedıyrum demek ıstyorumkı tamam yanlıs yere konu acmmıssın dıyebılırdın ve kelımenın basına daha duzgun seyler eklıyebılırdın bılmıyorum benı nekadar anladın neyse ya sanada tesekkur ederım harbıden sana laf yetısrırken derdımı unuttum bırazcıkta olsa gercekten sagol canım sıkılırsa bakarsın bı ıkı laf atarım sana :27::27::27:senı kara lısteme aldım

Son düzenleme:
ben de bi sey oldu sanmistim ya cidden ::D bence ben daha dertliyim:D

herkesın derdı kendıne gore coktur canım konunu okumadım ama bır senı ısetmeyo yada sen asıksın falan fılandır herhalde yada senı cagırmıs romantıklıge mı ne galıba evlenınce sınsanın sorunları cok olur canım benım ben 21 yasındayım cocugum var bu genc yasta agır yukler tasıyorum keske sen gıbı lay lay lom gelse banada hayatta tek dedım sevgılımın bana soledıgı yada herneyse senın derdın o olsa canum benım senınkı bıyık acısıysa benımkı kuyruk acısı senın cıkar ama benımkı cıkmazz

Son düzenleme:
arabeske nıye baglyım ınan sana daha hakkını veren seyler yazardım ama banlanmaktan korkuyorum ve terbıyemın sınırlarını duzgun kelımelerle ıfade etmeye calısıyorum sana gercek bır olaydan bahsedıyrum demek ıstyorumkı tamam yanlıs yere konu acmmıssın dıyebılırdın ve kelımenın basına daha duzgun seyler eklıyebılırdın bılmıyorum benı nekadar anladın neyse ya sanada tesekkur ederım harbıden sana laf yetısrırken derdımı unuttum bırazcıkta olsa gercekten sagol canım sıkılırsa bakarsın bı ıkı laf atarım sana :27::27::27:senı kara lısteme aldım

aaa görkem ne dedi şimdi sana ya,konunun yeri burası değil bu topik başkasına ait,başka yere konu açsaydın dedi ve haklıda zaten.burası başka bir arkadaşımızın topiği.

baska bırının topıgı evet haklısınız bende zaten konuya baslarken dedımkı bıraz damadan duser gıbı olucak ama cok sınırlıyım dedım ondan yazıyorum dedım ve en akıcı foruma baktım burası oldugu ıcın yazıyorum dedım neyse kımse bana bısı yazmasın cvp vermek zorunda kalıyorum sonra cvp hakkı doguyo

herkesın derdı kendıne gore coktur canım konunu okumadım ama bır senı ısetmeyo yada sen asıksın falan fılandır herhalde yada senı cagırmıs romantıklıge mı ne galıba evlenınce sınsanın sorunları cok olur canım benım ben 21 yasındayım cocugum var bu genc yasta agır yukler tasıyorum keske sen gıbı lay lay lom gelse banada hayatta tek dedım sevgılımın bana soledıgı yada herneyse senın derdın o olsa canum benım senınkı bıyık acısıysa benımkı kuyruk acısı senın cıkar ama benımkı cıkmazz

ya bu benim sorunum mu sen de hemen cocuk yapmasaydin arkadasim. tamam erken evlenmissindir ama cocuk yapmasaydin yani illa bunu mu diyeyim. evet benim konum burasi ve arkadaslarla biraz da olsa gulmusken gelip muhabbeti boluyosun yani.

arkadaslar insallah size mutlu haberi veririm en kisa zamanda arar da :( of of

canım ben her erkeğin bir oldugunu düşünmüyorum tamam kötü fikirli olanlarda var ama beş parmağın beşi bir değil..
ben de senin gibi bir durumdaydım erkek arkadasım 3-4 buluşmamızda bizde buluşalım dedi sonradan yakın çift arkadaslarımızıda çagırırız dedi..
amaç film seyretmektii..
daha sonra ben gittim ve sadece film seyrettikk...
ve arkadaslarımızı çagırmadık bilee...
başbaşa film seyrettik romantik bir şekildee...
ve o erkek arkadaşım şuan '' EŞİM ''....
bu kadar karamsar olma ama güvenmiyorsan da sakın gitmeyi düşünmee...

sen nasıl bı bırısın ya konunyerı burası olmdıgını cok ıyı bılıyorum o sınırle buraya yazmısım belkı bırı akıl verır dıye bence ılk once ınsanlık adına bı akıl verseydınde sonra konun yerı burası degıl desydın senın adına ınsanlıgın adına sahsen uzuldum mınıcık bebegıme bıle bagırmısım yanı enazından onun ıcın kotu yorum yapsaydın allah sana akıl fıkır ve ınsanı duygular versın canım

deniz çok fevri davranmışsın canım ya hele kızınn eline vurup uyutman çok üzüldüm arada oluyo sinirle o minişe kıyamam ya malum çocuğa bak ev işi fln kadınların birtaz psikolojisi bozulabiliyo cnm bende çabuk sinirleniyodum psikolojik destek alıyorum sanada tavsiye ederim eşine de kızma cnm güzellikle söyle kızarak agresifleşetrek değil tamammı bu arada bebiş napıyo uyudumu???

ya bu benim sorunum mu sen de hemen cocuk yapmasaydin arkadasim. tamam erken evlenmissindir ama cocuk yapmasaydin yani illa bunu mu diyeyim. evet benim konum burasi ve arkadaslarla biraz da olsa gulmusken gelip muhabbeti boluyosun yani.

sen ne dıyosun ya cocuktan rahatsız olan kım ben 21 yasındayım cocugum var agır yuler tasıyorum dedım cocugumu ıstemeyrk yaptım yada cocuktan rahatsızım demedım evlı olmadıgın ıcın ne demek ıstedıgımı analamdın onuda senın cahıllıgne bırakıyorum bırdaha sakın cocugumun adını agzına alma besmele cek ondan sonra sakın cocugum hakkında yorum yapma cehennemın dıbınede gırsen senı bulurum sakınnn bak sakın cvp yazma yazıcaksan cocugumu agzına alma sana yemın edıyorum senı bulurum

canım ben her erkeğin bir oldugunu düşünmüyorum tamam kötü fikirli olanlarda var ama beş parmağın beşi bir değil..
ben de senin gibi bir durumdaydım erkek arkadasım 3-4 buluşmamızda bizde buluşalım dedi sonradan yakın çift arkadaslarımızıda çagırırız dedi..
amaç film seyretmektii..
daha sonra ben gittim ve sadece film seyrettikk...
ve arkadaslarımızı çagırmadık bilee...
başbaşa film seyrettik romantik bir şekildee...
ve o erkek arkadaşım şuan '' EŞİM ''....
bu kadar karamsar olma ama güvenmiyorsan da sakın gitmeyi düşünmee...

canim ya cok sagol oyle olmasi icin nasil dua ediyorum bilsen:( kabul olur insallah

hatta psikopata bagladim, evlenelim de aldatsin sonra onemli degil bosanirim.. ama yeter ki olsun hayatimda ciddi bi yeri :(

canım sende üstüne gitme ya problemi varmış o sinirle yazmış alt tarafı bu ya kalp kırmaya heleki şu muhabbete hiç değermi bence bi düşünün canım ...

ayrıcada bana cvp yazma konu uzar gıder ben bastan yazdım bana cvp yazan olursa cvbını verırım dıye tekrar soyluyorum kımse cvp yazmasın yazarsa yazarımmm ızlemedeyım bırı sızı gozetlıyooo

canim ya cok sagol oyle olmasi icin nasil dua ediyorum bilsen:( kabul olur insallah

canım bence sen biraz daha tanımaya çalışş...
eğer güven sağlarsa gidersinn...
ama güvenmediğin bir insanla yanlız kalmayı düşünme bencee...

ilişkide en önde gelen şey güvendir canım bunu unutmaa...

canım bence sen biraz daha tanımaya çalışş...
eğer güven sağlarsa gidersinn...
ama güvenmediğin bir insanla yanlız kalmayı düşünme bencee...

ilişkide en önde gelen şey güvendir canım bunu unutmaa...

cok haklisin canim. bakalim, bi daha ararsa insallah artik :(

tuysorunu canım özelden 10 dk sonra gönderebiliyormuşum,bende burdan yazayım dedim,kazene söyle sen.anladın sen onu:31:

denizbatin Allah senin gibilerdende korusun varya
bekarligimda ne cektim senin gibi kadinlar yuzunden..
ben hayatimi kazanma derdindeyken sigara parami
erzakimi kirami odemek icin calismak icin ugrasirken
senin gbii kadinlar yuzunden isten cikariliyordum..
hatta hic unutmam adamin mahcup mahcup
"bacim kusura bakma isinden memnunum bizim kadin huysuzluk yapiyo laf olur diye"
diyerek yol vermisti bana..
birde cocugundan aliyon hirsini kompleksli hastalikli sey

Back
X