• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm heveslerim kursağımda kaldı

Evet keske o zaman taviz vermeseydim ama sene icinden evlendiğimiz için işle ilgilide bazi durumlar ortaya çıktı . esim de adeta nisanliyken hipnoz olmus gibiydi annesi surekli konuştuğu icin ben baska sehirde oldugum ve mudahale edemediğim için . O da annesi gibi düşünmeye başlamıştı sonra gideriz yazin gideriz borc var sart mi simdi hemen gitmek vs vs ben de kabul etmiştim
ya çok gençsiniz ya da ağzınız diliniz bağlanmış
bigün babanızla sessiz sedasız gidi alın yatağı eve kurdurun
sağolsun babam aldı diyin ilk çocuğum 2 el istemiyorum diyin kv ye de
bundan sonra herşeyde ama herşeyde keskin olun kırmadan net olun

kendiniz çalışıyorsanız gidin bebeğinize alışveriş yapın

Eşinize çocuğunuza istediğiniz şeyi alacağınızı söyleyin.
İhtiyacı olan birine versinler bahsi geçen yatağı yada görümcenin çocuğuna saklasınlar.
Diretirlerse o yatağı almayacağınızı, getirirlerse üşenmeden ellerinizle çöpe atacağınızı söyleyin.

Not: yapmayacağınız şeyi yaparım demeyin.
Bu tarz konuşmalar, "dediğimi yaparım" tarzı kişiler yapınca yapınca etkili oluyor.

ya çok gençsiniz ya da ağzınız diliniz bağlanmış
bigün babanızla sessiz sedasız gidi alın yatağı eve kurdurun
sağolsun babam aldı diyin ilk çocuğum 2 el istemiyorum diyin kv ye de
bundan sonra herşeyde ama herşeyde keskin olun kırmadan net olun

kendiniz çalışıyorsanız gidin bebeğinize alışveriş yapın
Ben istiyorum ki esimin de beğendiği hoşuna giden bi yatak olsun. Onun da en basta kardesinin yatagi kullanma gibi fikri yoktu . Kac aydır alttan alta kv diye diye diye adamin kafasina soktu resmen . Masrafa gerek yok tas gibi zaten borcunuz var soyle boyle. Artik cok yoruldum bem bisey diyorum annesi ayrı bisey esim arada kalmaktan bıktı ben heveslerimin kırılmasından

Ben istiyorum ki esimin de beğendiği hoşuna giden bi yatak olsun. Onun da en basta kardesinin yatagi kullanma gibi fikri yoktu . Kac aydır alttan alta kv diye diye diye adamin kafasina soktu resmen . Masrafa gerek yok tas gibi zaten borcunuz var soyle boyle. Artik cok yoruldum bem bisey diyorum annesi ayrı bisey esim arada kalmaktan bıktı ben heveslerimin kırılmasından
eşinizin beğendiğine gerek yok bundan sonra demek ki
eşiniz de arada kalmasın annesine söylesin anne x istemiyor diye nedir bu
bu konuda olsun net olun

Esınız ne dedı, o besık buraya gelırse onu parçalar camdan asagı atarım demedınız mı?
Neden ınsan gıbı konuşulsa kabul ederım dıyorsunuz, etmeyın

Esınız ne dedı, o besık buraya gelırse onu parçalar camdan asagı atarım demedınız mı?
Neden ınsan gıbı konuşulsa kabul ederım dıyorsunuz, etmeyın
Eşim ben ağlayıp sinirlenince aradı ve yok o yatak agir ordan cikmaz sallanan olmasi lazim o sallanmiyo falan dedi. Bana deseki kizim soyle soyle bi durum var kullanmak istermisin dese belki bu kadar uzulmem.

Eşim ben ağlayıp sinirlenince aradı ve yok o yatak agir ordan cikmaz sallanan olmasi lazim o sallanmiyo falan dedi. Bana deseki kizim soyle soyle bi durum var kullanmak istermisin dese belki bu kadar uzulmem.
Cok kotu durumda degılse kv kendı evıne kursun yatağı , bu sekılde halledın

Kızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
canım benim lütfen bebeğini düşün sakin olmaya çalış..ne istiyorsan al kimseye bakma o senin bebeğin kafalarını alıp duvara çarpacan tövbe yaa

Ah ah canım zaten annem vefat etti benim bu duruma da o kadar üzülüyorum ki lohusayken kv ile kalma fikri bile beni çıldırtıyor ama kendi evimde onla kalirim gerekirse onun evine gitmem çünkü hijyen denen bisey yok onda
Onda kal derken annenizde kalın demiştim. Yani babanız beşiği alıp kendi evine koysun siz de babanızda kalın gibisinden. Başınız sağolsun. Yani ben lohusa halimle bu koca da dahil asla çekemem onları.

e siz balayında tavizi vermişsiniz. gerisi gelir. ne ilgin. hayatlar var ya, kv saçma buluyor diye balayına gidilmiyor. siz de bu adama koca diye sesleniyorsunuz.

Depoda üstünde fare mi gezdi kedi mi pisledi el kadar bebeği yatırmam ona de geç.
Eşine de kesin dille söyle o beşik gelirse camdan aşağı atarım, kaç senelik kullanılmayan beşiğe yatırmam senin nasıl içine siniyor anlamıyorum de.

tamam o eskiyi yikayip temizlesinler, kv nin evine kursunlar,
siz de oraya ziyarete gittiginizde bebeginizi yatiracak yataginiz olur.

kendi evinize de istediginiz modeli alin.

Tavsiyem şu, kimseyi takma ve gözünde kalanları al. Sonradan keşke alsaymışım dersin. Kimseye danışma, al ve ben bunu uygun gördüm de. Kimseyle tartışmaya bile girme

Çok zor bir durum. Zannimca bu kv sizin lohusaliginizi da burnunuzdan getirir. Anladigim kadarıyla siz biraz yumuşak yüzlüsünüz, kayinvalideniz de aksine baskin karakter ama bunu eşinize biraktiginiz sürece hep kayinvalidenizin dedigi olur. Ne zamanki siz kendiniz bu boyle olmayacak diyebilirseniz o zakan bir şeyler duzelmeye baslar.

Kocanız anasının ağzına bakıp balayınızı iptal ediyo siz de susup adama çocuk yapıyorsunuz valla ne diyim bravo. Değişmez hiç ağlayıp bebeğinize zarar vermeyin olan olmuş artık çocuğunuzu kendinizi düşünün. Yatağı da sokmayın eve babanız alcak madem söyleyin alsın hemen

İyide en başından tavrinizi koymamissnz ne demek kv saçma gelior die balayına gitmedik? Smdi kv kendini her konuda söz sahibi görüyor tabi.

sıkmayın canınızı

annem evet kendi annem bana benim bebeklik eşyalarımı toplayıp gelmişti

ben 30 yaşında idim

bebeğim erkek ayrıca

yer bezi dahi olamayacak şeyleri bile toplayıp gelmişti

çok kızmıştım

muhtemelen eşin onlara hayır diyemiyor eskilerde bir boşa gitmesin modu var

bu arada bir kısmını attım gelenlerin bir kısmını verdim ama bir kısmı kaldı valla

kendi aldıklarımı kullanımı bitince dağıttım da bunları kimseye veremedim de

bu arada annemin geliri vs de iyidir yani durumu yok hediye getirmiş gibi anlaşılmasın

mağazaya girip bir bebeğin tüm ihtiyacını alır ve bu miktar ona dokunmaz da ayrıca altın vs de almıştı hatta özel hastanede doğum yaptım onu bile vermeyi teklif etti

özetle eskilerin böyle garip çıkışları var

sıkmayın canınızı siz istediğinizi yapın

eşinizi de çok dahil etmeye çalışmayın zira erkekler özellikle hamilelik sürecinde öyle çok heves vs edemiyorlar

bebek doğmadan ben anlamam diyen eşim doğduktan sonra eşim alıyordu bir çok giysi vs o zaman alışıyorlar heves etmeyi vs öğreniyorlar

son olarak sıkmayın canınızı sağlıkla kucağınıza alın

Biz bebeğime oda yaptık. İki beşiği vardı , biri bizim yatak odamızda . Ona rağmen KV tutturdu gorumcenin köy beşiğini al. Önceleri cevap vermedim duymazdan geldim.
En sonunda daha neler ne gerek var hiç tarzım değil kullanmam dedim.
Eltim iki çocuğunda da o beşiği kullandı. Yeni beşik aldiklari halde.

Ennn başında yüz vermişsin bari şimdiden sonra verme. Hakimiyet kurmaya calisiyorlar üstünde. Sakin gidip temizleme ben yeni alacağım de. Güzel bu gerek yok vs derlerse o zaman biraz daha saklayın inşallah kullanmak görümceme nasip olur de.

Eltim 4 ben 3,5 yıllık evliyim. Onlar bebek olunca yatağı ayırdı. Hala ayrılar. Ben ayırmam bir sese kalkar iki kalkarsın sonra kulağın duymaz dedim. Hayatta yatağımı ayırmam sende ayırma .bence hiç doğru değil

Back
X