• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm heveslerim kursağımda kaldı

Ne münasebet canım. Hiç çanınızı sıkmayın bence. Eşiniz size sormadan bebeğinize alınacak yapılacak birşeye annesi ve kardeşi ile karar veriyorsa sizde eşinize ve kimseye söylemeden gidip en beğendiğiniz odayı yatağı alıp gelin yerleştirin evinize ki size sormadan birşeye karar vermek nasıl oluyormuş anlasın.
Ailenize kesinlikle aldırmayın bence de kız tarafını genelde pasif görüyor bazı erkek tarafı dediğimiz şahıslar ve sömürmek istiyorlar neden bilmiyorum. ama babayım babaanneyim demeyi bileceklerse paşa paşa kendileri yapacaklar bunları.

Kızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
Sen kocanla değil kayınvalidenin oğluyla evlenmişsin yazık ki. O yatağı eve bile alma. Eşine de ültimatomu ver. Kv istemiyor diye balayına gitmemek nedir ya.

Bu kadar ağlayacak birşey yok bildiğini yapacaksın baban alırım demiş git babanla al kur aldık yatak bitti o iş de geç

Canım niye ağlayıp kendini harap ediyorsun, isteklerinden vazgeçiyorsun.

Getirsinler eve yatağı. Alırsın bir balta/balyoz, girişirsin. Sonra geçip karşısına bir daha kararları ortak alalım dersin. O cinnet hali bir kere geldikten sonra inan hiç zor değil.

Back
X