- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
Yok canım ne yazıkki o kadar küçük değildi yaşım şu an 35 yaşındayım ve bunu hatırladıkça bile sıkıntılar basıyor bazen kardeşlerim diyoki sen yaşa takıksın hayır aslında bebeğim yok ona takılıyorum yaş gidiyor canım deneedik yıllardır birada doktorlar bizi yedi hp olur deyip oyaladılar. Eşim sigara içiyo ama çocuk için azallttı iç zaten içmez diete dikkat ediyoruz Bir ara paduditin kullandık ama çok işe yaramadı am bu yazdıklarını alıcam muhakkak keçiboynuzunu çay olarak yaptım içti şimdi birde balla deneyelim eşimin şekeride var ondanda ona çok yediremiyorum...İstanbuldayım canım ben burda gittiğimiz doktor çok ümit vermişti ama resmen bizi soydu...banu !! 11 yıl çok uzun bana lütfen 18 yaşımda evlendim de seni affedeyim. şaka bir yana kitabımı basacak olan eşine söyle mutlaka bir ürologa görünsün ankaradaysanız kaan aydosa. umutcum un dediği gibi proxeeed plus evicap e vitamini günde 400 mg(3 ayı geçirmeyin bunda), çinko (zinco 220 den günde 2 adet proxeed içiyorsanız 1 adet) keçiboynuzu kürünü yapın veya tozu hergün yenilmeli, ve mutlaka ısırgan otu tohumu balla veya demleyerek çayı günde bir tatlı kaşığı olacak hız sorununuz varsa larginine de eklersin ve ginseng dönüşümlü
bol c vitamini taze yeşillik nohut
sigara içki çay kahve kırmızı et yasak
allah yardımcınız olsun
Canım saraçoğlunada gittik kesin olucak dedi ama olmadı artık bu işde bir hayır var diye düşünüyorum etrafımda herkes hamile bir benim yok gibi geliyor bazen ne biliyim vardır bir hikmet.canımm bız kecıboynuzunu köyden geıtrttık değirmende öğüttük
toz olarak yıyor ama en etkılısı kaynatıp suyunu içmek saracoğlunun dediğine göre
benım eşimde doktor..ona göreyse farketmezmıs
kuru uzum ektresı toz seklınde bala katıstırıp yıyo ama karakovan balı olsun doğal olsun
aktarlarda bulunur banucum
banu umutun eşi doğru söylüyor saraçoğlu kür diye tuttursa da kaan hoca sitesinde yazmış keçiboynuzu tozunu pek çok çalışma var öneren diye. eşin hangisini severse artık
umut sen de bana gaz ver bitireyim şu kitabı ben zaten gazla çalışan insanım
inan söylediğin herbirşeyi denedim benimkine sökmüyor
aşk olmayınca inan hiç önemi kalmıyor bütün mesele bu
biz ilk 1,5 yıl inkar ettik hiç üstelemedim doktora git diye olay 2008 de açığa çıktı benimki ilk tüpünü 2010 da yaptı ilk üroloğa 2011 martında gitti
hiç sıkmadım onu ve sebep neydi biliyor musun aman psikoza girmesin
aman aşkıma zarar gelmesin
ne zararı babalara geldik şimdi
sen bakma bana bugün sinirliyim yorulma benim için arkadaşım sen doğru yoldasın emin ol
merhaba arkadaşlar ben önümüzdeki ay ilk kez tüp bebek tedavisi olucam geçen ay aşılama oldum tutmadı bu ay yumurtalıklar dinlensin kist olmasın diye dr doğum kontrol hapı verdi bende doğum kontrol hapı ile birlikte incir kürü yapıyorum ama acaba zararlı olurmıki diye düşünmeye başladım. ikisi bir arada siz ne dersiniz? incir kürüne devam etmeli miyim?
merhaba jakobi
ilaç kullanırken kür önemrıolar
kı zaten incır küru tek basına bazı kadınlarda kıst yapmıstır
bence doğum kont hpını bıtır kıstın gıtmıs olsun oyle once soğanla başlayığ sonta ıncıre devam et..
Yok canım ne yazıkki o kadar küçük değildi yaşım şu an 35 yaşındayım ve bunu hatırladıkça bile sıkıntılar basıyor bazen kardeşlerim diyoki sen yaşa takıksın hayır aslında bebeğim yok ona takılıyorum yaş gidiyor canım deneedik yıllardır birada doktorlar bizi yedi hp olur deyip oyaladılar. Eşim sigara içiyo ama çocuk için azallttı iç zaten içmez diete dikkat ediyoruz Bir ara paduditin kullandık ama çok işe yaramadı am bu yazdıklarını alıcam muhakkak keçiboynuzunu çay olarak yaptım içti şimdi birde balla deneyelim eşimin şekeride var ondanda ona çok yediremiyorum...İstanbuldayım canım ben burda gittiğimiz doktor çok ümit vermişti ama resmen bizi soydu...
Canım saraçoğlunada gittik kesin olucak dedi ama olmadı artık bu işde bir hayır var diye düşünüyorum etrafımda herkes hamile bir benim yok gibi geliyor bazen ne biliyim vardır bir hikmet.
hay o bahçecideki uluyan herifin ben.......
ulun uluğ beye kendi sitelerinden soru sordum
beyefendinin cevabına bak
hanımefendi bu kadar teknik sorulara cevap vermem imkansız ayrıca size ne faydası olacak zaten henüz yıpranmamışsınız sadece bir tüp bebek iki denemeniz var diğeri de aşılama bence güvenilir bir merkez bulun
şimdi söyle nasıl gideyim sorduğum soru da nasıl ameliyat ediyorsunuz kaç cm lik aletle giriyorsunuz falan değildi sadece dna hasarı ve morfoloji sordum
niye kafam karışıkmış da yok niye ayrı doktorlara gidiyormuşum da
yok umutcum yok benim ki diyorki istanbulda gelin hemen elinize bebek veriyoruz yüzde bin olacak yine gitmem uğraşamam senin tüpünle de bebeğinle de,,
domuz mu demiştin sen???
Aslında iyi bir doktor ben orda yaptırcaktım son anda bir aksilik oldmuştu.hay o bahçecideki uluyan herifin ben.......
ulun uluğ beye kendi sitelerinden soru sordum
beyefendinin cevabına bak
hanımefendi bu kadar teknik sorulara cevap vermem imkansız ayrıca size ne faydası olacak zaten henüz yıpranmamışsınız sadece bir tüp bebek iki denemeniz var diğeri de aşılama bence güvenilir bir merkez bulun
şimdi söyle nasıl gideyim sorduğum soru da nasıl ameliyat ediyorsunuz kaç cm lik aletle giriyorsunuz falan değildi sadece dna hasarı ve morfoloji sordum
niye kafam karışıkmış da yok niye ayrı doktorlara gidiyormuşum da
yok umutcum yok benim ki diyorki istanbulda gelin hemen elinize bebek veriyoruz yüzde bin olacak yine gitmem uğraşamam senin tüpünle de bebeğinle de,,
domuz mu demiştin sen???
Valla aslında kimse kimsenin burnundan getirmemesi lazım bu iki tarafında sorunu ne ekek suçlu ne kadın bence naoalım olmuyosada biizde böyle mutlu olmanın yollarını deniyelim biz eşimle karra verdik bu sene maddi gücümüzün yettiği yere kadar deniycez omazsa evlat edineceğiz belki kısmetimizde bu var tabiki öncelikle kendi çocuğum olsun istiyoruz ama ...Bak sen kitabı yaz istanbuldaysan eşinle gelirsiniz yayın evimize biz sana yardım ederiz inan çok satar 3 5 de sonu güzel olan hikayeler ktam bir merkez önünde tezgah açarız valla yok satar :::))ayyy janınesımm sen cok yasa emii:))))))
ben konusuorum eşimle cumle aralrında ipucu verıo bana
bide farkettım kı erkek ınfertıl çiftlerde hep bu sıkıntı var
aslına kadın ınfert. çiftkerdede kadın erkeğin burnundan getırıo bızzat sahıt oldum
bunun ıcın artık daha ıyı anlamaya başladım eşimi
yoksa varya elıme merdaneyı alıp yermısın yeemzmısın demek gelıodu:)))))
ayy gaz de sen bana verırım kusum sen yeter ki istee
hem bak sadece kk dan bıle bı cok okurun olacak emın ol
ayse aydın yok sattı ama o eksıktı bence sen o eksık duyguyuda tamamlayacaksın
sen negatıfı yasadın hemde bı kaç kez ve yıne kalktın ayağa
bızım gıbı olanalrın senın kıtabına ıhtıyacı olacak ne zamana bıter bu tempoyle gıtse
Valla ama yaşlar gidiyor artık bu sene olması lazım yoksa çocuk bize ne diyecek :::))))))))))))banu bingo ben de 34 ü bitirmiş 35 olmuş bir ja nine yim
yaşlıyız biz evet
şaka sen bana bakma
söylediklerimi al mutlaka özellikle ısırgan çooook faydalı denedim inan
milyarlarca kez yazdım tüp bebek merkezleri dolandırıcıdır , sahtekardır. para için insanların ciğerlerini bile alırlar
tarık aksuya dedim ki (ankara hrs) tüp bebeği kim bulduysa allah onu bildiği gibi yapsın allahından bulsun size gün doğdu çok merak ediyorum ne iş yapacaktınız
adam tedaviye başlamasak daha iyi hanımefendi dedi
ewet bencede bırakiym ben incir kürünü doğum kontrol hapı yumurtlamamayı sağlıyo incir kürü yumurtlatıyo vücudumun feleği şaşar böyle .tüp bebek iğneleri ile beraber incir kürü yaparım olmazsa
banu bingo ben de 34 ü bitirmiş 35 olmuş bir ja nine yim
yaşlıyız biz evet
şaka sen bana bakma
söylediklerimi al mutlaka özellikle ısırgan çooook faydalı denedim inan
milyarlarca kez yazdım tüp bebek merkezleri dolandırıcıdır , sahtekardır. para için insanların ciğerlerini bile alırlar
tarık aksuya dedim ki (ankara hrs) tüp bebeği kim bulduysa allah onu bildiği gibi yapsın allahından bulsun size gün doğdu çok merak ediyorum ne iş yapacaktınız
adam tedaviye başlamasak daha iyi hanımefendi dedi
aaaa sakınn yapmaaa tüp bebeğe başlamadan öncekı aylar yap ama
iğnelerle bırlıkte yapmaa arkadsın bırı yapmıstı daha iğnelerın 4.gunu
35 mmlık kıstlerı olustu tedavı iptal..
umut başlayıp da 10 sayfa yazdığım en az 3 roman var komedi yani
buna da başladım bilmem ki moralimin yüksek olması lazım yazmam için birde mükemmellik hastalığı var sonra beğenmiyorum
vaktiyle gençken gazetelerin bloglarında yazardım yayınlanırdı pek sevinirdim
ben de şey sorucam umut sana acaba diyorum ben 3 yıldır hemen hemen her ay kontrole gidip de hiç kist çıkmazken olmamışken bu ay neden oldu
en son aralık da dondurulmuş transferim yapılmıştı
şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum doktor verdi o minik kist için bir de yanına soğan kürü mü yaapsam saraçoğlu olur demiş sitede ama ne dersin?
ayy ben en iyisi tedavi süresinde hiç kür mür yapmiyim. ilaçlarla iğnelerle olduğu kadar olsun iy ki sormuşum burada yoksa ben hergü içecektim birde 1 kilo daha incir almıştım. çok saolun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?