- 3 Mayıs 2010
- 2.100
- 63
- 363
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
rezerv sıkıntısımı var onun ıcın yapmak ıstısosun jakobicim
banucum ne yazık ki ankaradayım yine gençken vaktiyle sırf haftasonları gelirdim istanbuluma gezmeye,, eşim de orada yaşadı ilk tanıştığımızda pek muhammet ettik sarıyer sırtlarında
ulun bey beni sinirlendirdi ama bir yandan da pgt ye imsi ye tesa ya biraz pahalı öneriler sizde gerek yok a getirdi, bilemiyorum adam iyidir belki de
çocuklar bize teyze mi der ebe mi bilemiyorum beni can evimden vurdun banucum en çok üzüldüğüm mevzuu bu. eğer yaşım genç olsaydı asla bu kadar üzülmezdim vakit darlığı benim tek derdim. biz bir de ailecek erken ölüyoruz maşallah, çocuk yapayalnız kalacak benim babama kızdığım gibi kızacak arkamdan
Baldan dolayı canım fazla yükseltiyor inşallah ekimde tekerar bir tüp deniycem o zamana kadar çok rahatım artık inşallah.tatlımm keçiboynuzu seker hastarında sekerı yukseltmıo
ben hakkında yapılan arastırmayı okumustum..bal dan mı korkuosun vermeye onu bılmıorum bak
kesın dıye bıseyı kımse garantı edeemz canımm sadece allah ol der ve olur
bazen doktorların kesın olmaz dediği olur onun ıcın dediğin gibi sen elınden gelenı yapıp allaha bırak canım
bıde koyver gitsınn iplerıı bırazz olmasa nolurr tüp yaptırırım dee..bunu sırf kednını rahatlatmak ıcın soyluosun tabıkı yoksaa hıç bu kadar kolay değil boşvermek:))))))
Valla aynı dert canım Allah uzun ömürler versin evlatlarımızla mutlu ollım inşallah ninede deseler artık napalım....banucum ne yazık ki ankaradayım yine gençken vaktiyle sırf haftasonları gelirdim istanbuluma gezmeye,, eşim de orada yaşadı ilk tanıştığımızda pek muhammet ettik sarıyer sırtlarında
ulun bey beni sinirlendirdi ama bir yandan da pgt ye imsi ye tesa ya biraz pahalı öneriler sizde gerek yok a getirdi, bilemiyorum adam iyidir belki de
çocuklar bize teyze mi der ebe mi bilemiyorum beni can evimden vurdun banucum en çok üzüldüğüm mevzuu bu. eğer yaşım genç olsaydı asla bu kadar üzülmezdim vakit darlığı benim tek derdim. biz bir de ailecek erken ölüyoruz maşallah, çocuk yapayalnız kalacak benim babama kızdığım gibi kızacak arkamdan
eşimde sperm sıkıntısı var ama geçen ay bende aşılamada menepur iğne ile 2 tane yumurta oluştu, biri yeterli büyüdü diğeri daha küçüktü dr yumurta rezervim hakkında bişey söylemedi ama ben yinede tüp bebekte sorun olmasın yumurta rezervim yeterli olsun diye kür yapiym demiştim.
umutcum ben adamı üroloğa gitmeye 2 yılda razı edebildim sence psikoloğa gider mi?
2009 da çok sevdiğim birini kaybettiğimde gittim kendim, bebek falan düşünemez haldeydim, o zaman bastı bana ilacı zaten depresyondayken 16 saat uyuyorum gözümü açamaz oldum evlilik terapisi için yalvardım gidelim diye bırak bu entel ayakları dedi
komik olan ne biliyor musun geçen ay tüpten önce kendi isteğimle ısrarla histeroskopi oldum doktor tertemiz rahim mükemmel dedi bir ayda bu kist nasıl oldu anlamıyorum
içme diyorsun soğanı öyle mi bende doğum kontrol işe yaramazsa bari ordan eriteyim diyordum garantici janine
menopur değişik bı ılaç LH da var ıcınde
onun ıcın bazı hastalarda az yumurtaya neden olabılıo
sen antral folikül sayını sor doktora gıttığınde ve fsh ıkısı bıraz bılgı verır rezerv hakkında
yok yok yanı anda yapma sakın ama oncekı aylarda yapabılırsın kıst yapmazsa sorun yok
ayy işte benımkı kendısı hekımm yan çizio:))))))
benım tek gıtmemın de bı anlamı olurmu bılmıorum zaten yeterınce
gaz verıorum kendıme:)))))
ama bı gıtcem jany dıcem sana daha kısa:)
cunku belkı kendımı daha super hıssetmem ıcın bı kaç süper cumle kurcak:))))
ilaç versede kullanmam zaten cunku bızım tek ıhtıyacımız motıve edılmek ve belkı
unuttuğumuz bazı seylerın hatırlatıloması..ben kendıme ne kadarda aynıları soyelsem
2.bı kısı tarafından soylenemsı kadar etkılı olamaz gıdersem burdan yazıcam
ne dicek:))))))
slm kızlar bende aşılama olacakken kıst cıktı ve sogan kuru yaptım ve o ay hamıle kaldım bilginize
oolleeyyyyyy
o zaman senin kocan kısır değildi benimki gibi ne güzel
inşallah bebek iyidir????
Benimde tüm tahlil sonuçlarım iyi olmasına rağmen tüpbebekte bir tane yumurtam oldu Allahtan döllendi ama tutmadı aşılamadada gene tek oldu bende şimdi tedirginim ya ekimde hiç olmazsa diye...eşimde sperm sıkıntısı var ama geçen ay bende aşılamada menepur iğne ile 2 tane yumurta oluştu, biri yeterli büyüdü diğeri daha küçüktü dr yumurta rezervim hakkında bişey söylemedi ama ben yinede tüp bebekte sorun olmasın yumurta rezervim yeterli olsun diye kür yapiym demiştim.
Yaa gerçekten çok ağır depresyon çok zor ben çok güçlü durmaya çalıştım ardından hastalandım 2 ay boğzlarım ağrıdı ardından safra kesem tuttu vsvss ve daha bir sürü hastalık çıkarttım kendime yalnızken çok ağladım keşke saklamasaydım üzüüntümü...jany de jan de olur. ben bir ara duydum ki ankara üniversitesinde kriz merkezi varmış boşanan bir arkadaşım oradan çok terapi yardım almış. kızdan çaktırmadan numarasını aldım aradım bana telefondaki kadın şöyle söyledi probleminiz nedir acil durum gerektirmesi gerek?
bebek dedim acilen bebeğim olması lazım sonra anlattım aşılama 2 tüp denemem var annem bile bilmiyor eşim inkar ediyor
cevap: hanımefendi biz ani yakın kayıpları, işsiz kalma, boşanma , ölümcül hastalık ve bu tarz konularda destek verebiliyoruz sizin konunuz bizi aşar.
çok daha klinik bilgisi gerektiren bir durum, tüp bebek başarısızlıkları ağır durumlardır.
peki dedim kapattım. bir makelede okumuştum tüp bebek le ilgili. başarısız hastalardaki beyin dalgaları ile stres ölçülmüş ve o adını yazmak bile istemediğim ölümcül hastalığa yakalananlarla stres seviyemiz aynı çıkmış
umuuuut sakın bana kızma amma olumsuz bugün diye sadece ukalalık yapıyorum çok konuşuyorum susutum ta-tamam
iyi cnm çok şükür 21haftadayız valla bu bebek işi biraz psikolojik bizde hiç sorun yoktu ama olmuyodu takı kıst çıkıp mart ayına ertelenınce kafam rahattı dusunmedım birde sogan kürü yaptım aşılamaya faydası olsun diye ama ogluşum geldi mart ayında rabbim tez zamanda sizide sevindirsin meleklerinize kavuşun
jany de jan de olur. ben bir ara duydum ki ankara üniversitesinde kriz merkezi varmış boşanan bir arkadaşım oradan çok terapi yardım almış. kızdan çaktırmadan numarasını aldım aradım bana telefondaki kadın şöyle söyledi probleminiz nedir acil durum gerektirmesi gerek?
bebek dedim acilen bebeğim olması lazım sonra anlattım aşılama 2 tüp denemem var annem bile bilmiyor eşim inkar ediyor
cevap: hanımefendi biz ani yakın kayıpları, işsiz kalma, boşanma , ölümcül hastalık ve bu tarz konularda destek verebiliyoruz sizin konunuz bizi aşar.
çok daha klinik bilgisi gerektiren bir durum, tüp bebek başarısızlıkları ağır durumlardır.
peki dedim kapattım. bir makelede okumuştum tüp bebek le ilgili. başarısız hastalardaki beyin dalgaları ile stres ölçülmüş ve o adını yazmak bile istemediğim ölümcül hastalığa yakalananlarla stres seviyemiz aynı çıkmış
umuuuut sakın bana kızma amma olumsuz bugün diye sadece ukalalık yapıyorum çok konuşuyorum susutum ta-tamam
amin canım sağol, Allah bağışlasın şimdiden
allahh bağışlasınnnnslm kızlar bende aşılama olacakken kıst cıktı ve sogan kuru yaptım ve o ay hamıle kaldım bilginize
oolleeyyyyyy
o zaman senin kocan kısır değildi benimki gibi ne güzel
inşallah bebek iyidir????
Benimde tüm tahlil sonuçlarım iyi olmasına rağmen tüpbebekte bir tane yumurtam oldu Allahtan döllendi ama tutmadı aşılamadada gene tek oldu bende şimdi tedirginim ya ekimde hiç olmazsa diye...
Yaa gerçekten çok ağır depresyon çok zor ben çok güçlü durmaya çalıştım ardından hastalandım 2 ay boğzlarım ağrıdı ardından safra kesem tuttu vsvss ve daha bir sürü hastalık çıkarttım kendime yalnızken çok ağladım keşke saklamasaydım üzüüntümü...
allahh bağışlasınnnn
ilaç kullanırken iyi değil ama soğan kürü iyidir
ama bence sızınkı soğandan zıyade stressız olusunuzdan olmus gib
rabbım nasıp etmıs yaa ne vesıle olduysa artık sağlıcakla gelsın ınsallah:)))
senın esınde kısır değil kusum
who yenı sper parametrelerını acıkladı
1 mlde 15 mılyon
a+b %35
morfoloji %2
yanı nerdeyse bızımkıı bıle tutcak bu sayıyı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?