Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canımm benım senınle muhabbet buyuk zevk atmak ne dmek askolsun:))
29uma gırıcem 3-4 aya kadar 2 yıldır bebek ıcın ugrasıoruz ama bana daha uzunmus gıbı gelıyor
ayynen benımkı bı ara öğrenmıstı benım nıckımı okuomus yazdıklarımı:))))))))))
tamam tatlımm cok öptümm ben de cıkayımm artık uyuttum gercı koca bebısı ama yorulmusum yatayım ben de:)))))

ayy ben seni yerimm yaa soyle yakınımda olsan da kahve içsek taaaa buraolardan
kıramıorum senin direncini:))))))hem bak ben falda bakıorum:))))))))
dna hasarınızda bişey yok kusum artık ılerleyen yılarda spontan gebelık olmayacak sanırım
dusunsene artık bu kadar asağı cektıler:))))))sen kocişi yağla balla kıvama getir
gerisini doğa halleder
ayy öptümm hadii konustum bak yıee ayıp ayıp

canım benimde 15 yıl olacak evleneli 36 yaşındayım
anne diyecek...eşimin bir arkadaşının karısı hamileymiş patronuda demişki çocuk doğunca size ne diyecek dedemi diyecek demiş ben sizin yaşınızda dede oluyorum demiş... bende bozsaydın dedim benimde daha yok en azından onlarınki yolda diye ...bazı insanlar ne dediğini bilmiyorlar yaşasalar zaten şakasına bile söylemezler öyle bişey...

Öyle canım çok güzel anlatmışsın benimde yiğenim var canımı veririm o kadr seviyorum annesi gibi herşeyiyle ilgileniyorum ama anneee diye koşuyor anne olmak çok farklı bişey.

Öyle canım bazı insanlar kendini bilmez oluyor ne diyven hiç ben öyle tipleri Allaha havale ediyorum.

Günaydınlar
Kızlar test yaptım ama bişi çıkmadı zaten ümitli değildim de ne biliyim acaba mı dedim :44: :44:
Neden bu ay böyle oldu acaba neyse haftaya doktora gittiğimde sorarım

gunaydınn canımm
bugun yıne bişey yokmu regl anlamında
ve ateşşin kaçtıı

Ay ateşimi ölçmeyi unuttum umutcum (
Bugünde gelen giden yok dediğim gibi reglimin ilk günü kahverengi lekelenme oldu ve durdu umarım tedavimi erteleyecek birşey değildir (
He ayrıca dün akşam deneme amaşlı dil altından baktım 37.1 çıktı ama akşamdı

Günaydınlar
Kızlar test yaptım ama bişi çıkmadı zaten ümitli değildim de ne biliyim acaba mı dedim :44: :44:
Neden bu ay böyle oldu acaba neyse haftaya doktora gittiğimde sorarım

tatlım selam, sıkma canını denemeye devam, bende yaptım test ama çıkmadı işte, doğal yolla olacak gibi değil, tüpe tekrar başlayacağız

kızlar günaydın,
aklınızda bulunsun ben ibrahim saraçoğluna mail atmıştım bugün cevabı geldi tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı kullanıyorum beraberinde incir kürü yapabilirmiyim diye sormuştum yapabilirsin diye cevap yazmış

not: doğum kontrol hapını tüp bebek merkezi verdi

Uzun protokol mü uygulanacak cnm ?

ayy canımm keske sabah ölçseydın
gun ıcındekılere ıtıbar etmıyoruz pek sabah atesşim boyle cıksaydı
buyuk ıhtımal var derdım yuksek bı ateş cunku:)))
tatlım selam, sıkma canını denemeye devam, bende yaptım test ama çıkmadı işte, doğal yolla olacak gibi değil, tüpe tekrar başlayacağız
canım zaten bızım son noktamız hep tüp bebek
arada da doğal denıyoruz işte napalımm
ama benım doktorum demıstıkı kım koymus o sınırı yanıı erkekte ılla 20 mılyon olakhız soyel olcak bole olcak dıye dedı ve bı cok hıkaye anlatmıstı 5-7 mılyonla tupte olmayıp doğal olan..
sen bılırsın canım ama ilaç kullanırken kür yapmak mantıklı değil gıbı gelıo bana
bı yandan vucut doğ.kont. hapıyla yumurtlamanı durdururken ıncır kuru yumurtlmaya çalısacak
sen bılırsın canımm..
Yok sıkmıyorum da eee olsaydı da güzel olurdu bee sowaycım :)) Böyle olunca tedavimde uzayacak puuuuf (

yok tatlım yaa uzamaz merak etmee hem belki geç döllenme filandır
hemen cıkmaz kı testte eğer varsa..
tedavi uzamaz merak etme canım bi kaç güne sökülür bişey yoksa da
ancak kist varsa uzar canım

Başlığı okuyunca tam benlik dedim.

Tüp bebekde 3 kez hüsrana uğradıktan sonra kendiliğinden hamile kalmak ne güzel mucize olurdu.

Allahım nasip et inşallah... Kızlar hepinizle tanışmak isterim. Ilk sayfaları okuyamadım. Ama topic sahibini geleceksin biliyorum bebeğim topiğindeki arakadaşımız galiba..

Nasılsınız kızlar....

iyiyiz cnm sen nasılsın ? 3 tedavinde tutan oldu mu hepsi mi negatifti ? Tedavilerini nerede denedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…