- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
umutcum evet imrenmek mutlaka. biliyorum haklısın sözlerinde dedim ya normalde sinirliyim ama bugün biraz daha coştum. kitaptaki kahramanlarım tüp bebek merkezinde tanışıyorlardı sanırım değiştirip bir internet sitesinin forumunda tanıştıracağım
bu arada sana söylemek zorundayım ki ben senin yaşındayken barbilerimle oynayıp ip atlıyordum. sen en azından erken bilinçlenmişsin. daha da güzelini söyleyeyim benim yeğenlerim yok ve olamayacak da. ne tatlıdırlar kimbilir. takma hiç boşver daha çoook gençsin.
dur sen beni topikinden atmadan kendim gideyim
benim adolf içeriden bağırıyor __kapattırıcam o interneti bakalım o zaman kiminle çatır çutur yazışacaksın ----- diye
öpüyorum herkesi seviyorum
herkese Allahtan sabır ve bebekler diliyorum en kısa zamanda
iyi geceler
dur buna cevap vermeden gidemicem çene maşşallah pabuç,
sayı 23-24 milyon
a+b %37 bir yerde %54 bir yerde çıktı
morfoloji%4
sadece hızlı ileri 0 okadarcık ama sperm dna hasarı %25 nabeerr??
şaka yapıyorum zaten umutcum kısır değil ancak bir tane bile hücreniz yoksa bir tane bile yumurtanız yoksa kısırsınız diyor bazı doktorlar
sadece üreme güçlüğü çekiyoruz
yavrulayamıyoruz anla işte
canım benimde 15 yıl olacak evleneli 36 yaşındayımbanu !! 11 yıl çok uzun bana lütfen 18 yaşımda evlendim de seni affedeyim. şaka bir yana kitabımı basacak olan eşine söyle mutlaka bir ürologa görünsün ankaradaysanız kaan aydosa. umutcum un dediği gibi proxeeed plus evicap e vitamini günde 400 mg(3 ayı geçirmeyin bunda), çinko (zinco 220 den günde 2 adet proxeed içiyorsanız 1 adet) keçiboynuzu kürünü yapın veya tozu hergün yenilmeli, ve mutlaka ısırgan otu tohumu balla veya demleyerek çayı günde bir tatlı kaşığı olacak hız sorununuz varsa larginine de eklersin ve ginseng dönüşümlü
bol c vitamini taze yeşillik nohut
sigara içki çay kahve kırmızı et yasak
allah yardımcınız olsun
anne diyecek...eşimin bir arkadaşının karısı hamileymiş patronuda demişki çocuk doğunca size ne diyecek dedemi diyecek demiş ben sizin yaşınızda dede oluyorum demiş... bende bozsaydın dedim benimde daha yok en azından onlarınki yolda diye ...bazı insanlar ne dediğini bilmiyorlar yaşasalar zaten şakasına bile söylemezler öyle bişey...Aslında iyi bir doktor ben orda yaptırcaktım son anda bir aksilik oldmuştu.
Valla aslında kimse kimsenin burnundan getirmemesi lazım bu iki tarafında sorunu ne ekek suçlu ne kadın bence naoalım olmuyosada biizde böyle mutlu olmanın yollarını deniyelim biz eşimle karra verdik bu sene maddi gücümüzün yettiği yere kadar deniycez omazsa evlat edineceğiz belki kısmetimizde bu var tabiki öncelikle kendi çocuğum olsun istiyoruz ama ...Bak sen kitabı yaz istanbuldaysan eşinle gelirsiniz yayın evimize biz sana yardım ederiz inan çok satar 3 5 de sonu güzel olan hikayeler ktam bir merkez önünde tezgah açarız valla yok satar :::))
Valla ama yaşlar gidiyor artık bu sene olması lazım yoksa çocuk bize ne diyecek :::))))))))))))
Öyle canım çok güzel anlatmışsın benimde yiğenim var canımı veririm o kadr seviyorum annesi gibi herşeyiyle ilgileniyorum ama anneee diye koşuyor anne olmak çok farklı bişey.kızmıorumm kusumm haklısınn pak mı kalender sandınız dert anlatmayınca der ya sarkı
ben bu surecten ötürü gastrit oldum ilaç kullnıorum yanıı sapına kadar yasadım canım
belkıı dıbe vurdum cıktım dıyelım ama suyun durulması ıcın once bulanması gerekırmıs
afedersın k..ımı yırttım surecı kısaltmadım sonucu değiştiremedım feridunun dediği gibi
deliye vurdum sonunda baktım olmuo ben kuruorum kader gülüo
dedimki madem ne yapsam olmayacak kendımı yemeyı bırakayım barii elımden gelenı yapıp
o zaman ne zamansa yaradanın bana annelığı layık gördüğü,ozamana kadar en az uzuntuyle bekleyeeyım meleğimi dedım ..
şimdii daha mutluyumm,arada gelditlerım oluo illakii
ama kısa suruo küçük emrah takılıorum arada:))))))
allah buyuk deyıp devam edıorum nefas almaya
yoksa bugun bıle yegenlerımın hepsı havuzda ben onların pesınde
sonra baktım abımın esı, ablamlar hepsı coocuklarını gıydırıo
kaldıım olee ortada bı ona baktım bi diğerıne..dedım kı umutt noluo sana ablanlarımı kıskanıosun yoksa
elbette kıskanmadım ama imrendim gıpta ettim adını ne koyarsan iştee..
Öyle canım bazı insanlar kendini bilmez oluyor ne diyven hiç ben öyle tipleri Allaha havale ediyorum.canım benimde 15 yıl olacak evleneli 36 yaşındayım
anne diyecek...eşimin bir arkadaşının karısı hamileymiş patronuda demişki çocuk doğunca size ne diyecek dedemi diyecek demiş ben sizin yaşınızda dede oluyorum demiş... bende bozsaydın dedim benimde daha yok en azından onlarınki yolda diye ...bazı insanlar ne dediğini bilmiyorlar yaşasalar zaten şakasına bile söylemezler öyle bişey...
Günaydınlar
Kızlar test yaptım ama bişi çıkmadızaten ümitli değildim de ne biliyim acaba mı dedim :44: :44:
Neden bu ay böyle oldu acaba neyse haftaya doktora gittiğimde sorarım
gunaydınn canımm
bugun yıne bişey yokmu regl anlamında
ve ateşşin kaçtıı
Günaydınlar
Kızlar test yaptım ama bişi çıkmadızaten ümitli değildim de ne biliyim acaba mı dedim :44: :44:
Neden bu ay böyle oldu acaba neyse haftaya doktora gittiğimde sorarım
tatlım selam, sıkma canını denemeye devam, bende yaptım test ama çıkmadı işte, doğal yolla olacak gibi değil, tüpe tekrar başlayacağız
kızlar günaydın,
aklınızda bulunsun ben ibrahim saraçoğluna mail atmıştım bugün cevabı geldi tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı kullanıyorum beraberinde incir kürü yapabilirmiyim diye sormuştum yapabilirsin diye cevap yazmış
not: doğum kontrol hapını tüp bebek merkezi verdi
Uzun protokol mü uygulanacak cnm ?
ewet çünkü geçen ay aşılama yapıldı 1 ay yumurtalıklarını dinlendirelim hemde kist oluşumunu önleyelim dediler
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiiden cnm
Banada verilir herhalde uzun protokol olacakmış benimde ama ağustos sonu başlıycam ben bakalım
ayy canımm keske sabah ölçseydınAy ateşimi ölçmeyi unuttum umutcum(
Bugünde gelen giden yok dediğim gibi reglimin ilk günü kahverengi lekelenme oldu ve durdu umarım tedavimi erteleyecek birşey değildir(
He ayrıca dün akşam deneme amaşlı dil altından baktım 37.1 çıktı ama akşamdı
canım zaten bızım son noktamız hep tüp bebektatlım selam, sıkma canını denemeye devam, bende yaptım test ama çıkmadı işte, doğal yolla olacak gibi değil, tüpe tekrar başlayacağız
sen bılırsın canım ama ilaç kullanırken kür yapmak mantıklı değil gıbı gelıo banakızlar günaydın,
aklınızda bulunsun ben ibrahim saraçoğluna mail atmıştım bugün cevabı geldi tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı kullanıyorum beraberinde incir kürü yapabilirmiyim diye sormuştum yapabilirsin diye cevap yazmış
not: doğum kontrol hapını tüp bebek merkezi verdi
Yok sıkmıyorum da eee olsaydı da güzel olurdu bee sowaycım :)) Böyle olunca tedavimde uzayacak puuuuf(
Başlığı okuyunca tam benlik dedim.
Tüp bebekde 3 kez hüsrana uğradıktan sonra kendiliğinden hamile kalmak ne güzel mucize olurdu.
Allahım nasip et inşallah... Kızlar hepinizle tanışmak isterim. Ilk sayfaları okuyamadım. Ama topic sahibini geleceksin biliyorum bebeğim topiğindeki arakadaşımız galiba..
Nasılsınız kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?