Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayyy kutluu olsunnnn canım benımmm
allah sağlık sıhhat versın eşlerımıze ayırmasın bızı onlardan:)))))))))))
cok romantıkkk yaaaa:)))))))))

amiiiiiiiinnnn, inşallah, kıs okadarda dedim sakın hediye mediye alma, ekonomimizi bozma diee ama yine yapmış yapacağını çiçek yollamış, ah ahh seviyorum onu bennnnnnn

Bende çapaya gittim bugün tüpbebek raporu için evraklarımı istediler yarında umut tüpbebeekten randevu alıcamm bakalım neler olucak umarım bu sefer gülerim bu arada 2 3 ayım var full dieetteyim

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım her şey gönlündeki gibi olsun

sağol yetercimmmm, hepimizi için bol bebeişli yıllar olsun inşallah.

tupbaby cnm yaaa, reglin bitince çalışmaya son hız devamm, bırakmak yok

tabıkıı tatlımmm tedaviye bı sonrakı reglınlemı bu reglının 21.gunumu başlıcaksın canım

cnm ağustosun 6 sında hastalanıcam ( umarım hastalanmam çalışmalarım bu yönde olacak ) 21. gününde de artık ilaçlara başlarım kısmetse
Mustafa Beyden randevu aldım pazartesi gidicem bakalım neler diyecek

songaz devam çalışmalara tabıkıı:)))))
mavi de adaege de hamıleymıss cok sevındımm
yaa onlar benım diğer topiklerden tanıdığım arkaadslar sende tanıosun sanırım
7 yıldan sonra oldu mavının bızımde sıramız gelecek elbet canımm
olanlarda ugrastı bızım gıbı kavustular cok sukur:))))))))))

evveeeeeeetttt bende tanıyorum özelliklede mavi çok dertliydi bu konuda, şimdi sıra bizde, bizde paylaşıcaz sevincimizi burdan, biliyorum biliyorum ve o günü iple çekiyorummmmmm

evveeeeeeetttt bende tanıyorum özelliklede mavi çok dertliydi bu konuda, şimdi sıra bizde, bizde paylaşıcaz sevincimizi burdan, biliyorum biliyorum ve o günü iple çekiyorummmmmm

evet canımm yaa kesınlıkle oylee bızım 2 oldu bebek dusunelı 2.5 yıllık da evlıyız
bı gun sırası gelecek allahın ıznıyleee
hamıle kalanlar oldukça umudum artıo benımde:)))))))

Tanıyorum cnm çok sevindim acaba adaegenin yeni tedavi mi dondurulmuş tedavisi mi oldu ? Hiç göremediğim için soramıyorum eskiler terk etti bizleri :))

Tanıyorum cnm çok sevindim acaba adaegenin yeni tedavi mi dondurulmuş tedavisi mi oldu ? Hiç göremediğim için soramıyorum eskiler terk etti bizleri :))

canım onun bı tane donmusu vardı onu denemıcektı en son
avatarında ıkız bebek resmı var 3. tedavısıydı 2 tane koyulcaktı
bende bı ara gırmemıstım 2-3 ay kadar sonra bı baktım kımse kalmamıs:)))))
keske gelse anlatsa da bıze umut olsaa..

Ben özel mesaj yazdım ama kendini iyi hissettiğinde gelir mutlaka :)) Hamileyken topikteki olumsuz şeyleri okuduğunda insan kötü oluyor hak veriyorum onlara :44:

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.

slmmmmmmmm kızlar ben geldim nasılsnız bakalımmmm
Naber yeter nasılsın.

Bakalım neler diyecek bizede yazarsın bende ulun beyden telefon bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…