- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
hadi kıslar hadi kıslaaaaaaaaarrr, doğal yolla olan hamilelikleri bekliyorum, son hız çalışmaya devam
benim reglime 5 gün kaldı bakalım ne olcek? hiç sanmıyorum ama olmasa bile dondurulmuşlarıma başlicam artık, dona dona çocuklar hasta olmasınlar:)) acil çözdürmek gerek onları dimi ama:76::76:
hadi kıslar hadi kıslaaaaaaaaarrr, doğal yolla olan hamilelikleri bekliyorum, son hız çalışmaya devam
benim reglime 5 gün kaldı bakalım ne olcek? hiç sanmıyorum ama olmasa bile dondurulmuşlarıma başlicam artık, dona dona çocuklar hasta olmasınlar:)) acil çözdürmek gerek onları dimi ama:76::76:
Çalışmalar nasıl gidiyor peki gün atlamıyorsunuz di mihadi bakalım güzeeel haberler bekliyoruz canımcım
kızlllaaaarr nasılsınız bakalım keyifler nasıl benim üniversite arkadaşım gelecek akşama çok heyecanlıyım 8 yıldır görmüyorduk birbirimizi ne yapayım diye düşünürken yemeklerin adını koydum ama hazırlığa geçmedim birde kurabiye yaptım fırında pişiyor ama hava o kadar sıcak ki kurabiye ile bende pişiyorum arada girip bir slm vereyim dedim sizlerden ne haber :)))))
ceydaaaaaaaaaaaaaaa, kurabiye deme bana, kollesterolüm çıktı benimmmmmmm, zaten hamur iş yememek için kendimi zor tutuyorummmmmmmmmmmmm
ohh canım ne gusel baak dondurulmusların varmıss
cok sukurrler olsun ben okadar sanslı olamadım donmusum hiç olmadı
bunun rahatlığıyla çalışmarı yaparsın streslı de olmazsın:))))))))
:))) bir taneden birşey olmaz canımmm hem ben öyle yağlı yapmıyorum çalıyorum biraz yağından kolestrol için ceviz denedin mi canım? eşimde de çıkmıştı 1 ya uyguladık hiç birşeyi kalmadı çok faydalı bizde cemil ipekçiden aldık tarifini istersen yazayım sanada çok basit
hılbaycımm tatlım sende pko varmıSELAM KIZLAR.
KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALANA KADAR DEVAM CUMA BERAT KANDİLİ. aLLAH DULARAIMIZI KABUL ETİSN. BİZLERİ BEBEK İLE SEVİNDİRSİN İNŞALLAH...
KIZLAR YUMURTALARIM GELİŞMİYOR GELİŞSE DE EMRİYO BÜYÜMÜYOR BUNUN İÇİN BİLDİĞİNİZ BİR KÜR VAR MI, GIDA VS...
ayy benımde mısafırım var bende ıslak kek yapıorumkızlllaaaarr nasılsınız bakalım keyifler nasıl benim üniversite arkadaşım gelecek akşama çok heyecanlıyım 8 yıldır görmüyorduk birbirimizi ne yapayım diye düşünürken yemeklerin adını koydum ama hazırlığa geçmedim birde kurabiye yaptım fırında pişiyor ama hava o kadar sıcak ki kurabiye ile bende pişiyorum arada girip bir slm vereyim dedim sizlerden ne haber :)))))
umutcum evet ya, ilk denememde benimde dondurulmuşum yoktu, ben dondurulmuşların daha iyi olduğuna inanaıyorum, büyük bir heyecanla bekliyorum tedavimi, artık bebeklerimize kavuşalım yaa, pazar günü eşimle havuza gittik, millet yeni doğmuş bebekleriyle gelmiş, moralim bozuldu hepbende doğurup bebeğimle havuza gitmeye karar verdim, hahaha kesin doğurucaz hepimisss :))
SELAM KIZLAR.
KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALANA KADAR DEVAM CUMA BERAT KANDİLİ. aLLAH DULARAIMIZI KABUL ETİSN. BİZLERİ BEBEK İLE SEVİNDİRSİN İNŞALLAH...
KIZLAR YUMURTALARIM GELİŞMİYOR GELİŞSE DE EMRİYO BÜYÜMÜYOR BUNUN İÇİN BİLDİĞİNİZ BİR KÜR VAR MI, GIDA VS...
valla yazsana ceydacım yaa, bende ceviz badem ve tere denemeye başladım daha 3 gün ooldu başlayalı, nekadar zaman geçmesi lazım bilmiyorum ama 3 ay sonra tekrar bi kan testi verip görücem sonucu inşallah, tarifini yaz cnmmm, hem başkalrıda faydalanırrr, çok kafama takıyorum bu aralar şu kollesterol işini:26:
canım hiç kafana takma sende biliyorsun ki kolesterol sterse karşıda yükselebiliyor.. tarife gelince akşamdan 1 tüm ceviz içini bir çay bardağı oda sıcaklığındaki suya atıp ağzını bir peçete ile kapatıyorsun(tozlanmasın ve hava alsın diye) sabah aç karnına uyanır uyanmaz bu suyu içip cevizleride yiyorsun sapsarı suyu çıkıyor cevizin eşimin de çok yüksekti kolesterolü bunu 1 ya uyguladı normale döndü aynı şekilde annem ve kayınvalidemde uyguladı onlarında düştü olmaz deme mutlaka dene her gün aç karnına tadıda çok kötü değil sonuçta ceviz inşallah düzelir canım kafana takma cevizi dene :))))
ne bu scak ya(((((((((((((
ne bu scak ya(((((((((((((
aynen esra yanıyorummm yanıyorum yemek yapacağım ocağın başına geçmek istemiyor canım öff öfff felaket bugün daha beter sanki yada bana öyle geliyor :)))
ben bunu hergün yaparım, zahmetsiz bir tarif, peki eşin bunun dışında yemesine içmesinede dikkat ettimi cnm? neler yemedi veya neler yedi mesela?
aynen esra yanıyorummm yanıyorum yemek yapacağım ocağın başına geçmek istemiyor canım öff öfff felaket bugün daha beter sanki yada bana öyle geliyor :)))
ben bunu hergün yaparım, zahmetsiz bir tarif, peki eşin bunun dışında yemesine içmesinede dikkat ettimi cnm? neler yemedi veya neler yedi mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?