Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

esra kaan hoca size tek care tup bebekmi dedi...mesela bizede basta klomen verdi ama bizde ters etkiler yapti..1 haftadan sonra birakti esim...size farkli bir tedavi yontemi onermedimi?
kaan hoca ılk bas evet tup dedı
sonra ben yenı tup yaptırdım dedım
dogal yollan yukselmesını ıstıyorum dedım
ılk ay endollen trntal kullandık 2 3 4 ve 5. ay klomen verdı yarım
gene tık olmadı
bzde bıraktık sımdı oluruna
bızde durum tuhaf
hormonlar ıı sperm yok
ıgne kullansak olmaz hormon ıı
eeee ılacta etkısız
yanı butun doktorlar kısacası
paranız oldukca tup deneyeceksınız dedi
tupte kapıda hemen bebek verıolar yha :)

artık o kadar yoruldumkı
bısı deneyesım gelmıor
ama ıste umut dunyası denemedende ıcım rahat etmıor

cuma gunu kandıl
kımın olecek dogacak kaderı belırlenıor
hayırlı kaderlerın yazılması ıcın bırbırmıze dua edelım

cuma gunu kandıl

esram doğru diyorsun
inşşşşşşşş hem kandil günü ,gecesi hemde normal zamanlardadA dualrımzı birbirmizden esirgemeyelim (kimi duası kabul olur bilinmez)İNŞŞ RABBİM YAPTIĞIMIZ TÜM DUALRI KABUL EDER

amin inşallah gelecek yıl dönümünüzde evladınızı kucağınıza alır yolunuza 3 kişi devam edersiniz :))))
evveeeeeeetttt bende tanıyorum özelliklede mavi çok dertliydi bu konuda, şimdi sıra bizde, bizde paylaşıcaz sevincimizi burdan, biliyorum biliyorum ve o günü iple çekiyorummmmmm

bende inanıyoruuummmm olacak olacak çalışın çalışın boş geçmesin geceler :)))))
cuma gunu kandıl

ayy canım benim inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul eder toplu sinerji yaratalım bebişlerimiz olsun diye inşallahhhhh
bu arada uyku tutmadı kızlar ya misafiride yatırdım ben halen ayaktayım sabaha ne kadı bari yatmayayım off offf çok yorgunum yorgunluktan uyuyamadım zaten :))))

inşallah ceydacım inşallah

sizlerde günaydın kızlarrrr öpüyorum hepinizi

banum sağlık olsun canım zaten biliyorsun aşılamada şans %15 deniyor ama bizm dr malesef durum böyle değil şartlar çok çok iyi olursa %10 hatta 5 dedii senin sıkıntılarınıda biliyorum aşıamanın tumaması şaılacak bir sonuç değil kuzum
inşş bu sereki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…