Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Yeter !!! raporsuz bir daha kendi paranla yaparsan gelir seni bulur döverim

gidip yemek yiyeyim sinirim geçsin ekmek çiğnicem

inşallah ceydacım inşallah

sizlerde günaydın kızlarrrr öpüyorum hepinizi
inşallah canım rabbim çok büyük nasibimizde varsa elbet olacak :)))
gunaydınn şekerlerr
aksam gelemedim misafirim vardı
sızler napıosunuzz
ceydaaaa senın de mısafırler vardıı noldu halvet yalan mı oldu:)))))))))
ayyy şekerim benim misafir yatıya kaldı bugün sakarya'ya dönecekti onca yoldan gelmiş gitmeyede pek niyetli değil di gözümün içine bakıyor kal desin diye bende yarım ağız kal istersen bir gün daha dedim (demez olaydım) tamam dedi hemen şuan o uyuyor yorgunmuş!!!! bende pc başında sinirimden çatlıyorum hayır hiçbir samimiyetim yok sadece üniv.arakdaşım tamam yıllar sonra geldi görüşelim dedi okey dedim ama bu kadarı fazla oldu ama yaaaa çok gıcık oldum eşim çıldırdı off offf dedi kapattı telefonu yüzüme ay ben ne yapayım şimdi yaaaa mecburen katlanıyoruz
misafirler gittikten sonra ne oldu asıl, önemli olan o
durum ortada soway misafir yine kaldı halvet yine yalan oldu gari perşembe nasipse
bu arada kitabımdakı en sevdiğim cumlerı yazayım sıze:
Dunyada baskaları için mümkün olan herhangi birsey sizin için de mumkundür...
ne güzel bir cümle bu çok hoşuma gitti..
teşekkür ederim janines saolasın
ayyyy özür dilerim banucum, ceyda yazmışım yaşlılık işte kusura bakma geçmiş olsun
aaa bende bana yazdın sanmıştım yaaaa
janines'e katılıyorum yetercim al şu raporu bu ne salak bir düzen ya Allah aşkına yok işe aşılama felan tutmuyor yaş geçiyor sinir oluyorum bürokrasiye bir tek bizim ülkemize has bunlar ya millet almanyada çatır çatır yaptırıyor tüp bebek bizde hale bak "yeter" mutlaka al raporunu tatlım bizleri sömürüyorlar resmen dünyanın parasını cebe atıp böyyle süründürüyorlar Allah kahretmesin bak iyice sinirlendim tansiyonum çıktı resmen nefret ediyorum yaaa gerçekten.... bebebekleriyle evime gelip sizde de olsa bak oynarlardı buralarda diyenlerden, sokakata gördüğüm tatlı bebekleri sevmek için yanaklarını sıktığımda ters ters bakan annelerden, durumun farkında olmayıp sürekli baskı yapan çevremden, durumun farkında olup yinede destek yerine köstek olan kişilerden bıktımmmmm artıkkk yetercim mutlaka al raporunu en kısa zamanda da bebişini kucaklayacaksın inşallah.... Rabbim duysun sesimizi kucaklarımızı boş gözlerimizi yaşlı bırakmasın eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım başta bizlere sonra her isteyene...

bende aynene janines'e katılır gelir birde ben kızarım (dövemem kıyamaaaaammmm) inşallah bitanem halledersin bir an önce

canım benim eşim beyin ameliyatı oldu dr bir süre bebk düşünmeyin dedi o süreçdeyiz şimdi bu özel merkez verecek raporu bana
zaten ücretli yaptıramam istesemde.... son defa devletten olan hakımı alıp denmeyi düşünüyorummm

hah çok şükür al tabi yaa, yetercim bilmiyordum ben eşinin ameliyat olduğunu çooook çok geçmiş olsun, Allah korusun eşini ne kadar zordur kimbilir ben histereskopi olurken bile narkozdan ayılamazsam diye salavatımı getirip tövbemi ediyorum girmeden küs olduğum halde eşimle vedalaşıyorum , ameliyat çok zor hele böyle genç yaşta inşallah şifasını bulmuştur allah başka dert hastalık keder vermesin size

Ceyda cım aşkolsun seni aşılama yaptırdın sandım , ondan geçmiş olsun demiştim ama sözümü geri almadım, halvete giremediğin ve misafiri yollayamadığın için asıl sana geçmiş olsun

ben eşime ultimatom verdim bu yaz başı bir iki gelen oldu sülalesinden hooop dedim, her yez gelir yeğenleri kuzenleri bacıları hop arkadaş ben sinirden kuduruyorum ısıracak doktor arıyorum zaten valla gelenden parça kopartırım, zaten hijyen hastalığım var eli koltuğa değse kırk kere silerim tuvalete ekip çağırtırım dezenfekte için, bu yaz uğraşamam bu işlerle dedim
zira biz kısırız
çook önemli bir sorunu hallatememiz lazım

yeter canimmm..abimiz ameliyatta oldu..insallah kendiliginden oluverirde ; hic gerek kalmaz tupe canim benim...

Son düzenleme:
İnşallah canım önümüzdeki tüp bebek bakalım inşallah.

ınsallah banucum sende bahcecı de deneyeceksın heralde
ne zaman baslıosun tüp bebeğe? umarım hiç gerek kalmaz canım doğal yolla oluverir:))))))
Bn umutta deniycem raporum var onu değerlendiricem.
ayyyy özür dilerim banucum, ceyda yazmışım yaşlılık işte kusura bakma geçmiş olsun
Olsun canım anladım ben zaten::))

Bence öyle düşünme olumlu düşün ....

Hadi gerçekten al şu raporu doktor eşine ne zaman izin veriyor.

canım çok zordu hemde çokkkkk tam 12 saat sürdü ve yaşama şansı %30 dedi
allahım tekrar yaşatmasın bunalrı bana ve kimseye
bebek için 6 ay dedi ama ben eşimin pskolojik hazır olduğunu düşünmüyorummm

canım biraz toparlanalımda son kez denyeceğim sonrada bırakacağım bu kadar tedavi sters artık yeter diye düşünüyorummm

mrb kızlar bişey sorcaktım rapor dediğiniz ilaç içinmi gerekiyo benim raporm var ama sizler ondanmı bahsediyosunuz bilemedim

canım önce tüp bebeğe uygundur raporu çıkartılıyor sonrada o raporla birlikte ilaç raporu çıkartılıyor

yetercim tekrar çok geeçmiş olsun, evet adamcağız hazır değilse sokma onu strese Allah korusun ameliyatlı zaten üzmeyelim onu, önce can gelirmiş zaten ne demek %30 şans bak bir de aşkımla 6 yıl 9 ay yazmışsın seviyorsun demek ki hala, bu bulunmaz bir nimet. Allah sana bağışlasın önce eşini ve sonra doğacak olan bebeğini....

ahahaha evet yaaa teşekkür ederim canımcım ben hoooop diyemedim benim misafir yüzsüz çıktı kendini kendi davet ettirdi ve yine kendisi istediği gibi hareket ettiriyor benimde yüzüm yumuşak işte sonuç ortada ay bende de var o temizlik manyaklığı ama senin kadar değil tatlım sorunumuz ortak çoook çalışmak gerek çookkk hem ne demişler boş duranı Allah sevmezmiş yarın misafirimi yollayınca durmak yol halvete devam ya tutarsa ya tutarsa ya tutarsa bebiş gelirrrseeee hepinizi öp
yorum şekerler yarın görüşürüz Allah'a emanet olun :)))

ceyda cım maşallah bu ne renkli güzel mesaj neşe dolusun nazar etmeyeyim halvet olur tatlık üzülme yeter ki malzeme olsun arz talep olsun biraz da aşk oldu sana bebiş, ne güzel bak aşk çocuğu olacak hepinizinki ben ilk tüp bebek dediklerinde buna ağlamıştım biliyor mususn o zamanlar eşime aşık olduğumu sanıyordum da bebek tüpten olacak aşktan değil diye salya sümük olmuştum maneviyata da temizliğe olduğu kadar önem veriyoruz maşşşallahh

sana da iyi geceler

ayy şeker Rabbim hepimizi nazarlardan korusun ammiiiinnnn ben seni çok fazla tanımıyorum ama sadece yazdıklarından burada bulunma amacından yola çıkarak diyebilirim ki sen eşine halen aşıksın... aşkın sadece şekli değişiyor peşinden gelen duygular yine aşkın kendisi sadece yıllar geçtikçe sevgi, bağlılık, arkadaşlık, hayat yoldaşı oluyor hepsi bu kimsenin aşkı ilk günkü gibi kalamaz "maneviyatın" her zaman yine temiz olsun tatlım şu aralar benim de en çok ona ihyitacım var hepimizin ihtiyacı var Allah yüzlerimizi güldürsün iyi geceler sevgiyle kalın

Kızlar bugün başıma gelen olayları anlatmak istedim size çünkü hepimizin derdi bir benim küçük bir yiğenim var onu parka götürdüm ordaki kadınla konuşuyoduk oun çocuğu sandım meğerse yiğeniymiş annesi 20 gün önce ölmüş doğum yapmış 20 gün sonra vefat etmiş çok üzüldüm ardından başka bir kadın geldi oda bebeği doğmuş 2.5 aylıkken eşini kaybetmiş bunlara üzülürken birde otistik bir çocuk geldi parka sanki Allah bunların hepsini karşıma çıkardı çünkü ben bebek olmadığı için o kadar üzülüyorum bazen isyan ediyorum rabbim bana dediki bak neler oluyor zaten bizim şer sandığımızdada hayır vardır inanın bundan sonra bu kadar kendimi üzüp isyan etmiycem bana bugün yaşadıklarım ders oldu sizlerlede paylaşmak istedim.Umarım kimseyi üzmemişimdir hepinizi öptüm.

bende hamile kaldıktan sonra eşim dalga geçmeye başladı
ben bu çocuktan bişey anlamadım bi terlemedik bile diye
şimdi girin halvete dilediğiniz kadar sonradan habire yasak korku zaten bi icraat olamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…