- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
inşallah canım rabbim çok büyük nasibimizde varsa elbet olacak :)))inşallah ceydacım inşallah
sizlerde günaydın kızlarrrr öpüyorum hepinizi
ayyy şekerim benim misafir yatıya kaldı bugün sakarya'ya dönecekti onca yoldan gelmiş gitmeyede pek niyetli değil di gözümün içine bakıyor kal desin diye bende yarım ağız kal istersen bir gün daha dedim (demez olaydım) tamam dedi hemen şuan o uyuyor yorgunmuş!!!! bende pc başında sinirimden çatlıyorum hayır hiçbir samimiyetim yok sadece üniv.arakdaşım tamam yıllar sonra geldi görüşelim dedi okey dedim ama bu kadarı fazla oldu ama yaaaagunaydınn şekerlerr
aksam gelemedim misafirim vardı
sızler napıosunuzz
ceydaaaa senın de mısafırler vardıı noldu halvet yalan mı oldu:)))))))))
durum ortada soway misafir yine kaldı halvet yine yalan oldu gari perşembe nasipsemisafirler gittikten sonra ne oldu asıl, önemli olan o
ne güzel bir cümle bu çok hoşuma gitti..bu arada kitabımdakı en sevdiğim cumlerı yazayım sıze:
Dunyada baskaları için mümkün olan herhangi birsey sizin için de mumkundür...
teşekkür ederim janines saolasınherkese merhaba,
ceyda' ya geçmiş olsun. çabuk atlatırsın inşallah. yeter de yazmış şans %10 diye ee ben anlamıyorum bu doktorları madem aşılama bu kadar düşük neden yapıyorlar neden tüp bebek raporu için 2 tane şart böyle saçmalık olur mu aşılamayla %10 sa şansı normal bir çiftin direkt kendi yapar %20. hem daha zevkli hem bedava. tövbe yarabbim yaaaaa
aaa bende bana yazdın sanmıştım yaaaaayyyy özür dilerim banucum, ceyda yazmışım yaşlılık işte kusura bakma geçmiş olsun
janines'e katılıyorum yetercim al şu raporu bu ne salak bir düzen ya Allah aşkına yok işe aşılama felan tutmuyor yaş geçiyor sinir oluyorum bürokrasiye bir tek bizim ülkemize has bunlar ya millet almanyada çatır çatır yaptırıyor tüp bebek bizde hale bak "yeter" mutlaka al raporunu tatlım bizleri sömürüyorlar resmen dünyanın parasını cebe atıp böyyle süründürüyorlar Allah kahretmesin bak iyice sinirlendim tansiyonum çıktı resmen nefret ediyorum yaaa gerçekten.... bebebekleriyle evime gelip sizde de olsa bak oynarlardı buralarda diyenlerden, sokakata gördüğüm tatlı bebekleri sevmek için yanaklarını sıktığımda ters ters bakan annelerden, durumun farkında olmayıp sürekli baskı yapan çevremden, durumun farkında olup yinede destek yerine köstek olan kişilerden bıktımmmmm artıkkk yetercim mutlaka al raporunu en kısa zamanda da bebişini kucaklayacaksın inşallah.... Rabbim duysun sesimizi kucaklarımızı boş gözlerimizi yaşlı bırakmasın eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım başta bizlere sonra her isteyene...Yeter inanmıyorum 5 tüp bebek denemen var ve hala aşılamamı bekliyor bunlar, olacak iş mi Allah aşkına git bir kaan hocaya veya o söylediğim batuhan hocaya 4 kere cebimden vermişim yaşım 35 yapmayın bana bunu, verin şu raporu de olacak şey değil ben deliriyorum burda
eğer yine özelde yapacaksan da onlara söyle bana 3 adet spermiogram çıkarın kardeşim de. bak bize istemediğimiz halde farklı tarihlerde iki tane çıkarıp elimize verdiler ne olur ne olmaz diye. onlar için o kadar kolay ki bilgisayarda hazır şablon tak tak çıkardı bastı mühürü verdi imzaya bile gerek yok antetli kağıt ya dedi
hiç olmadı sana o 4 defa tüp yapan yere git ikisinden deki epikriz raporu istiyorum bana tüp bebek yaptığınıza dair diğer ikisine de deki kardeşim epikriz tüp yerine aşılama için istiyorum verin de. vermek zorundalar milyarları cebe atarken kolaydı. gitmiyorum almadan de zorluk çıkarırlarsa. ben aldım ve hiç sorun çıkmadan ki benim sorunsuz bir iş halletmemi daha tarih yazmamıştır
Allah aşkına al şu raporları
Yeter !!! raporsuz bir daha kendi paranla yaparsan gelir seni bulur döverim
gidip yemek yiyeyim sinirim geçsin ekmek çiğnicem
Yeter inanmıyorum 5 tüp bebek denemen var ve hala aşılamamı bekliyor bunlar, olacak iş mi Allah aşkına git bir kaan hocaya veya o söylediğim batuhan hocaya 4 kere cebimden vermişim yaşım 35 yapmayın bana bunu, verin şu raporu de olacak şey değil ben deliriyorum burda
eğer yine özelde yapacaksan da onlara söyle bana 3 adet spermiogram çıkarın kardeşim de. bak bize istemediğimiz halde farklı tarihlerde iki tane çıkarıp elimize verdiler ne olur ne olmaz diye. onlar için o kadar kolay ki bilgisayarda hazır şablon tak tak çıkardı bastı mühürü verdi imzaya bile gerek yok antetli kağıt ya dedi
hiç olmadı sana o 4 defa tüp yapan yere git ikisinden deki epikriz raporu istiyorum bana tüp bebek yaptığınıza dair diğer ikisine de deki kardeşim epikriz tüp yerine aşılama için istiyorum verin de. vermek zorundalar milyarları cebe atarken kolaydı. gitmiyorum almadan de zorluk çıkarırlarsa. ben aldım ve hiç sorun çıkmadan ki benim sorunsuz bir iş halletmemi daha tarih yazmamıştır
Allah aşkına al şu raporları
Yeter !!! raporsuz bir daha kendi paranla yaparsan gelir seni bulur döverim
gidip yemek yiyeyim sinirim geçsin ekmek çiğnicem
canım benim eşim beyin ameliyatı oldu dr bir süre bebk düşünmeyin dedi o süreçdeyiz şimdi bu özel merkez verecek raporu bana
zaten ücretli yaptıramam istesemde.... son defa devletten olan hakımı alıp denmeyi düşünüyorummm
İnşallah canım önümüzdeki tüp bebek bakalım inşallah.banum sağlık olsun canım zaten biliyorsun aşılamada şans %15 deniyor ama bizm dr malesef durum böyle değil şartlar çok çok iyi olursa %10 hatta 5 dedii senin sıkıntılarınıda biliyorum aşıamanın tumaması şaılacak bir sonuç değil kuzum
inşş bu sereki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün inşşşşş
Bn umutta deniycem raporum var onu değerlendiricem.ınsallah banucum sende bahcecı de deneyeceksın heralde
ne zaman baslıosun tüp bebeğe? umarım hiç gerek kalmaz canım doğal yolla oluverir:))))))
Olsun canım anladım ben zaten::))ayyyy özür dilerim banucum, ceyda yazmışım yaşlılık işte kusura bakma geçmiş olsun
Bence öyle düşünme olumlu düşün ....tatlım, al oku evet yazarını da bulup yazayım sana.
fırında yemek pişiyor ev sıcak, biraz mutfak alışverişi yaptım bunaldım hemen
sabah benim kadar sinirli , özellikle eşime benden bile sinirli bir arkadaşım aradı. tatilden dönmüş, bizi sordu tüp işini kist mist onları bir o biliyor durumları ben aileme sülaleme ve eşiminkilere asla söylemediğim söyletmediğim için
teşhisi şu hiç bir sebep yokken tüpleriniz tutmuyor tekrar başlamaya her kalktığınızda bir sorun çıkıyor ya doktoru dövüyorsun ya doktor seni kovalıyor ya kistin çıkıyor ya klinik adli tatile giriyor (abartıyorum burda) falan falan. bu işte bir ilahi işaret var tanrı sana yapma olmayacak bu bebek çünkü babası adam değil diyor
ona kızdım ama haklı olduğu için umut
Hadi gerçekten al şu raporu doktor eşine ne zaman izin veriyor.canım benim eşim beyin ameliyatı oldu dr bir süre bebk düşünmeyin dedi o süreçdeyiz şimdi bu özel merkez verecek raporu bana
zaten ücretli yaptıramam istesemde.... son defa devletten olan hakımı alıp denmeyi düşünüyorummm
hah çok şükür al tabi yaa, yetercim bilmiyordum ben eşinin ameliyat olduğunu çooook çok geçmiş olsun, Allah korusun eşini ne kadar zordur kimbilir ben histereskopi olurken bile narkozdan ayılamazsam diye salavatımı getirip tövbemi ediyorum girmeden küs olduğum halde eşimle vedalaşıyorum , ameliyat çok zor hele böyle genç yaşta inşallah şifasını bulmuştur allah başka dert hastalık keder vermesin size
Ceyda cım aşkolsun seni aşılama yaptırdın sandım , ondan geçmiş olsun demiştim ama sözümü geri almadım, halvete giremediğin ve misafiri yollayamadığın için asıl sana geçmiş olsun
ben eşime ultimatom verdim bu yaz başı bir iki gelen oldu sülalesinden hooop dedim, her yez gelir yeğenleri kuzenleri bacıları hop arkadaş ben sinirden kuduruyorum ısıracak doktor arıyorum zaten valla gelenden parça kopartırım, zaten hijyen hastalığım var eli koltuğa değse kırk kere silerim tuvalete ekip çağırtırım dezenfekte için, bu yaz uğraşamam bu işlerle dedim
zira biz kısırız
çook önemli bir sorunu hallatememiz lazım
İnşallah canım önümüzdeki tüp bebek bakalım inşallah.
Bn umutta deniycem raporum var onu değerlendiricem.
Olsun canım anladım ben zaten::))
Bence öyle düşünme olumlu düşün ....
Hadi gerçekten al şu raporu doktor eşine ne zaman izin veriyor.
yeter canimmm..abimiz ameliyatta oldu..insallah kendiliginden oluverirde ; hic gerek kalmaz tupe canim benim...
mrb kızlar bişey sorcaktım rapor dediğiniz ilaç içinmi gerekiyo benim raporm var ama sizler ondanmı bahsediyosunuz bilemedim
hah çok şükür al tabi yaa, yetercim bilmiyordum ben eşinin ameliyat olduğunu çooook çok geçmiş olsun, Allah korusun eşini ne kadar zordur kimbilir ben histereskopi olurken bile narkozdan ayılamazsam diye salavatımı getirip tövbemi ediyorum girmeden küs olduğum halde eşimle vedalaşıyorum , ameliyat çok zor hele böyle genç yaşta inşallah şifasını bulmuştur allah başka dert hastalık keder vermesin size
Ceyda cım aşkolsun seni aşılama yaptırdın sandım , ondan geçmiş olsun demiştim ama sözümü geri almadım, halvete giremediğin ve misafiri yollayamadığın için asıl sana geçmiş olsun
ben eşime ultimatom verdim bu yaz başı bir iki gelen oldu sülalesinden hooop dedim, her yez gelir yeğenleri kuzenleri bacıları hop arkadaş ben sinirden kuduruyorum ısıracak doktor arıyorum zaten valla gelenden parça kopartırım, zaten hijyen hastalığım var eli koltuğa değse kırk kere silerim tuvalete ekip çağırtırım dezenfekte için, bu yaz uğraşamam bu işlerle dedim
zira biz kısırız
çook önemli bir sorunu hallatememiz lazım
ceyda cım maşallah bu ne renkli güzel mesaj neşe dolusun nazar etmeyeyimhalvet olur tatlık üzülme yeter ki malzeme olsun arz talep olsun biraz da aşk oldu sana bebiş, ne güzel bak aşk çocuğu olacak hepinizinki ben ilk tüp bebek dediklerinde buna ağlamıştım biliyor mususn o zamanlar eşime aşık olduğumu sanıyordum da bebek tüpten olacak aşktan değil diye salya sümük olmuştum maneviyata da temizliğe olduğu kadar önem veriyoruz maşşşallahh
sana da iyi geceler
Canım ünüversite hastahanesinden tüpbebeğe uygundur raporu alıyorsun onunla hastahane ilaçlar 1500 3000 arası değişiyor fiyat herşey dahil.mrb kızlar bişey sorcaktım rapor dediğiniz ilaç içinmi gerekiyo benim raporm var ama sizler ondanmı bahsediyosunuz bilemedim
ceyda cım maşallah bu ne renkli güzel mesaj neşe dolusun nazar etmeyeyimhalvet olur tatlık üzülme yeter ki malzeme olsun arz talep olsun biraz da aşk oldu sana bebiş, ne güzel bak aşk çocuğu olacak hepinizinki ben ilk tüp bebek dediklerinde buna ağlamıştım biliyor mususn o zamanlar eşime aşık olduğumu sanıyordum da bebek tüpten olacak aşktan değil diye salya sümük olmuştum maneviyata da temizliğe olduğu kadar önem veriyoruz maşşşallahh
sana da iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?