Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canımm ayrıca sen bızı uzmuosun
verdiğim bılgılerle tecrubelerle
cok ıyı gelıosun en azından kendı adıma bana
ama napayım ben de bıraz mudahaleciyim sanırım
ılla duzeltemey çalıscam,yoksa rahat etmıo ıcım
dıorumkı ılla yapılcak bısey vardır dıorum
happynews vardı 3. denemsınden once hıpnoz yarıdmı alıp
biliçaltını temızledı ve hamıle kaldı
bence sızın olmama nedenı sadece stres
bız bılmıoruz ama vucut kednını cok kasıo ve gebelığe ızın vermıo
lutfen benım dediğim kıtabı al ve hemen oku ben pek ben pek bişey yapamıorum
ıse yaramıo ama o kıtap en azından rahatlatacak senı:))))))))

aa aysecım ben pek geçmişi okuyamadım kacırmıs olabılırım
annemdeydım sonra mısafrıım geldı
hadıı canımm erkek gıbımı yanıı:))))))))
ayy sağlıcakla doğsunda ama erken daha 15. haftadan sonra bıle değişebılıo:)))))))

canım canım canım arkadaşım çok sağol, seni biliyorum takdir ediyorum benden gençsin ama benden olgunsun. ben her suçu kendinde bulan biriyim. dönüp daima kendime bakarım. vardır bir sebebi uayarıdır haketmişimdir ya da en basiti salaklıklığıma gelmiştir derim. sorumluluk alırım yani.
sen Rabia sabrındasın dilerim Allah bunu görür ve tüm duaların kabul olur seni sabrınla sınamaz dilerim.
burada bunları okuyan tüm arkadaşlarıma beni dinledikleri için teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin kimseyi özel şeylerle bunaltmak istemeyiz hiçbirimiz ama burası zaten yeterince özel !!!
inanın hiç kimse bilmiyor ve bilmeyecek de sizden başka
umut demişsin ya cümlelerine bayılıyorum diye sağol bitanem yazarlık var ya serde ondandır. ve sen başta olmak üzere her kim kahve içmek isterse beklerim buyurun ankara ya gelin evime. mimiklerimi de görürüsünüz komikliğimi de. çok ciddiyim. bak yumurtlamaya engel aama kahve bile yapıcam haa

gitmek zorundayım, sanırım burdaki arkadaşım pastanede ağaç oldu. çok özür dilerim sohbetin arasında kaçmayı hiç sevmiyorum ama mecburum.

herkese kalbimin en içinden sevgilerimi gönderiyorum

güle güle tatlım koyvergitsin:)))
keşke tatlım oralarda olsam burdakı herkesle tanıssam gun fılan yapsak
bebek günleri:))))
burdakı arkadsalrımın her kelımesı cok onemlı
okuyup okuyup rahatlıorum:))
bu topiği acarken de bunun ıcın actım ben sahtelık olmasın
herkes samımı olsun dıyee bende bastan döküorum eteğımdekı tasları:))))
eşim geldı öğle arasına yemek hazırlıcamm öptumm hepınızıı:)))))))

canım bende öğretmenim branş ne senin devlette misin?

herkeze günaydın arkadaşlar nasılsınızzz
tünaaaayyydınnnn ohh ohhh yandan aşşadan yukardan misafirim gitti kızllllarrrr giderken biraz daha kalmayı çok istediğini çok güzel vakit geçirdiğini ve eğlendiğini söyledi bende başka sefere inşallah dedim :)))) ama ne yalan söyleyeyim bunalttı beni ama neyseki o memnun ben memnun çok şükür yüzü gülen bir şekilde ayrıldı ::))))
Günaydın Canlar
Ay biraz önce sağlık ocağından aradılar gebelik kontrollerinize neden gelmiyorsunuz diye
kuzucum üzülme sakın stres yapma elbet bir gün kocaman göbüşlerimizle birde aşındıracağız sağlık ocaklarını buna inan rahat ol ....
teşekkür ederim tatlım bizde seni öpüyoruz
ben savaşı kazandım zorlu süreçlerden sonra
inşallah tüm isteyenler bir an önce bebişlerine kavuşur
allah gönlünüze göre versin :79:
AMMMMMİİİİİNNNN sende sağlıkla ala kucağına bebişini inşalllah
seni çok iyi anlıyorum canım bir dönem senin bu yaşadıklarının bir benzeri bizim aramızda da oldu bende çok sert olabiliyorum aşırı gururlu bir yapım var en ufak söze kırılıp alınıp küsebiliyorum ikimizde çok baskın karakterliyiz eşimle çokta inatçıyız ona kıyafet alırken bile müdahale ederdim oda bana ederdi en ufak bir bez bile alsak o bu derdi ben diğeri sonuçta ikisinide alırdık taaki 2 yıl önce boşanmanın eşiğine gelen kadar oturduk günlerce sabahlara kadar konuştuk ben sinirlendiğimde "o" odayı terketti "o" sinirlendiğinde ben vurup kapıyı çıktım ama sonuçta bir çözüme vardık ve anladık ki biz birbirimizi seviyoruz ve düşman değiliz safımız aynı amacımız bir bundan sonra böyle hareket edelim dedik ve inanılması zor bir şekilde yoluna gitmeye başladı herşey çocuk istemeyen ben çocuk ister oldum eşim hep isterdi bebek ama ben açık açık" sen baba olmaya layık değilsin" dedim bir gün bu sözü etmemiş olmayı çok isterdim ama geri dönüşü olmadı malesef şimdi oda bende çoook istiyoruz bir bebek ama işte nasip.....sende sıkma canını otur konuş paylaş derdini öğren sende derdini anlat eminim çözeceksin sende gerçi üzerime vazife değil belki ama benimki naçizhane bir öneri tatlım herşey gönlüne göre olsun....
bende çok yaşlı hissediyorum kendimi bazen dünki çocuklar bebek sahibi oldu ben olamadım geç kaldım diye düşünüyorum hep ne oldu da böyle oldu bilmiyorum ne zaman geçti bu kadar yıl ben ne zaman bu yaşa geldim bilmiyorum beni tanıyan bilenler hep aynı ceydasın diyor ama yüzüm gülsede içim çook buruk çok ağlak çok hüzünlü Rabbim hepimizin bebeklerini bir an önce yollasın kucaklarımıza inşallaaaaahhh
bende aynen senin gibi düşünüyorum bana stres etmediğin sürece razıyım eşimle ölüme bile yeterki inansın bana destek olsun arkamda olsun onun sıcaklığını desteğini bileyim :)))))
ahh keşke hepimiz bir araya gelsek sizede öyle oluyormu bilmiyorum ama okudukça rahatlıyor yazdıkça hafifliyorum tüm yazanları kardeş gibi görüyorum sırdaş gibi görüyorum yıllarca sanki hep yanımda gibi iyiki bu topigi açtın umut hepimize umur verdin :)))) içimde ne çok şeyler biriktirmişim meyerse farkında olmadan derinlere gömdüğüm okudukça benzer şeyler ortaya çıkan içimde ne ümitler biriktirmişim diyorum yazdıkça ortaya çıkan.... iyiki varsınız hepiniz İyiki varsın umut iyiki varsın kadınlar klubü

evet canım devletteyim
ingilizce branş:))))
ceyda da öğretmen epey meslektasımız var:)))))

ay ne güzel baya meslektaş varmış ama benim sizlerden bir farkım var kızlar ben atama bekleyen bir öğretmenim ne yazık ki o kadar oku emek ver göz nuru dök kafa patlat sonuç : diplomalı ev hanımı olacak şeymi yaaa ama oldu evdeyim branşım dekoratif ürünler öğretmenliği(teknoloji tasarım öğretmenliğine de atanabiliyoruz ) sanatımı evimde konuşturdum bende ne yapayım her gelen işte bir iç mimarın evi diyor :)))))

umutcum kitap konusu nedir adını da tekrar yazar mısın bulamadım geride.

bende kolejde çalıştım anasınıfı branşım
çalıştım diyorum çünkü yarı yıl tatilinde tedaviye başalyınca işten çıkmak zorunda kaldım
ameliyatlar falan bayağ zor geçti benim
kısmetse seneye başlıycam tekrar

ay canım benım duygulandımm şimdii:)))
siz de ıyıkı varsınız canımm ınanın sızden güç alıyorum
sıze moral vereyım derken bakıorum kendımı epeey bı gaza getirmişim
hepınız tek tek cok değerlısınız
ben bu topiği açarken boyle gusel muhababtler olsun ıstedım samımı olsun herkes rahatca döksün içini
yargılana kaygısı olmadan ne derler kaygısı olmadan cunku hepımız ınsandık en nıhayetınde
güzel olduu yaa ben cok mutlu oluyorum sızınle konusunca
Eşlere gelınce,su bulanmadan durulmazmıs iyice bı bulandık durulduk bız de
hepımız yasamısızz aslındaa bu durumu:)))))

umutcum kitap konusu nedir adını da tekrar yazar mısın bulamadım geride.
canım benım okuduğum ve kendımı cok ıyı hıssettıren bı kıtap
anthony robbinsin sınırsız güç adlı kıtabı:)))))

bellacım senın de bransın cok güzel
kolejler cok çalıstırıo bende bi ara görüşmeler yapmıstım kabul edıldım ama gözüm kesmedi vallahı:))))

ayy şimdii ne hoşturr kimbilir evin
ben modadan anlıyorum hanii iyi giyindiğimi trendy olduğumu söylerler
ama evin dekorasyonun dan cok anlamıorum ya daha yaratıcı olmayı ısterdım o konudaa
cok sanslısın:))))))))

:))) tatlım ne spor ne klasik bir dizaynım var evimde inşallah bir gün resimlerini çeker eklerim :)))) tabi nasıl resim eklendiğini öğrenirsem :)))

slm kızlar nasılsınız ben iyiym biraz yorgunum ama önemli değil ne kadar çok yazmışsınız biraz bakayım dedim ama çıkamdım içinden bıraktım okumayı

Selam kızlar
ne güzel şeyler yazmışsınız. Içinizi dökmüşsünüz. Insan ne rahatlıyor değil mi
zaten bu topikten başlığından hemen moral bulmuştum. Ama negatifliği bir kenera bırakalım

umutbizimosun dediği gibi ' su bulanmadan durulmuyor' hepimiz eşimizle çok sıkıntılı anlar yaşıyoruz. Nacizane olarak benim fikrim iletişim kurmak. çünkü içte biriktirince patlama bomba etkisi yapıyor. Sorunları, olumsuz davranışları iletişim ve konuşarak halletmek gerek. Tabi eşimizin de bu konuda halletme isteğinin olması lazım. Oda ayrı konu....

Bugün çok yoruldum ve daha yeni işe gelebildim.... Misafir diyince benimde evde misafirim var ve hava çok sıcak....

evet hilbay hemde ne rahatlama hatta yazarak duygularımı nasıl ifade edebilirm derken cümleler dökülüyor parmaklarımın ucundan peş peşe :))) burasıda çok sıcakkk Allah kolaylığını versin misafir zor iş neyse ben savdım sıramı uzun bir dönem yatılı misafire hayır programı başlattım

merhaba yetercim nasılsın :)) çenemiz düşmüş değilmi bende zor yetiştim vallahi :))
yok be kuzum çok güzel sohbet etmişsiniz

kızlarrr 13 asker şehit olmuş diyarbakırda çok üzüldüm yaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…