- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
umut nolur benim için yorulma ben sizinle mutluyum burda, öyle yazıyorum eğleniyorum bildiklerimi herkese ezberletiyorum kırk kere, bazen bende ümit veriyorum
mesela senin başına da gelmiş talihsizlikler ve nasıl sağlamsın, çünkü yalnız değilsin ve dilerim hiç de olmazsın. ben hemen havlu atıyorum. bunda elbette yaşın çok etkisi var sanırım 35 yaş krizine çoktaan girdim. kendimi çok yaşlı hissediyorum. nasıl böyle vakit kaybettim anlayamıyorum. geçen biri diyor ki sen ne kadar çöktün bu ara eski güzelliğinden eser kalmadı, üzüldüm. sanırım etrafımdakiler de benim kadar realist, hatta patavatsızlar. şimdi de o kocadan bebek yapılmaz diyen arkadaşım aradı 5 dk önce. kahve içmeye çağırıyor pastaneye kahve yasak yumurtlamaya engel diyorum aklım hep bebeğimde hep bebeğimde
aaa öbür topiğe yazdım ya ben ctesi kontrolde popodan bir resim verdi benimki bakınca ben bir çıkıntı görüyorum :))) ama kordon da olabilirmiş... doktor da gördü de emin olamadı galiba 2 hafta sonra geldiğinde söylerim dedi.. bence anladı kendini garantiye almak için daha söylemedi..
canım canım canım arkadaşım çok sağol, seni biliyorum takdir ediyorum benden gençsin ama benden olgunsun. ben her suçu kendinde bulan biriyim. dönüp daima kendime bakarım. vardır bir sebebi uayarıdır haketmişimdir ya da en basiti salaklıklığıma gelmiştir derim. sorumluluk alırım yani.
sen Rabia sabrındasın dilerim Allah bunu görür ve tüm duaların kabul olur seni sabrınla sınamaz dilerim.
burada bunları okuyan tüm arkadaşlarıma beni dinledikleri için teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin kimseyi özel şeylerle bunaltmak istemeyiz hiçbirimiz ama burası zaten yeterince özel !!!
inanın hiç kimse bilmiyor ve bilmeyecek de sizden başka
umut demişsin ya cümlelerine bayılıyorum diye sağol bitanem yazarlık var ya serde ondandır. ve sen başta olmak üzere her kim kahve içmek isterse beklerim buyurun ankara ya gelin evime. mimiklerimi de görürüsünüz komikliğimi de. çok ciddiyim. bak yumurtlamaya engel aama kahve bile yapıcam haa
gitmek zorundayım, sanırım burdaki arkadaşım pastanede ağaç oldu. çok özür dilerim sohbetin arasında kaçmayı hiç sevmiyorum ama mecburum.
herkese kalbimin en içinden sevgilerimi gönderiyorum
güle güle tatlım koyvergitsin:)))
keşke tatlım oralarda olsam burdakı herkesle tanıssam gun fılan yapsak
bebek günleri:))))
burdakı arkadsalrımın her kelımesı cok onemlı
okuyup okuyup rahatlıorum:))
bu topiği acarken de bunun ıcın actım ben sahtelık olmasın
herkes samımı olsun dıyee bende bastan döküorum eteğımdekı tasları:))))
eşim geldı öğle arasına yemek hazırlıcamm öptumm hepınızıı:)))))))
canım bende öğretmenim branş ne senin devlette misin?
tünaaaayyydınnnn ohh ohhh yandan aşşadan yukardan misafirim gitti kızllllarrrr giderken biraz daha kalmayı çok istediğini çok güzel vakit geçirdiğini ve eğlendiğini söyledi bende başka sefere inşallah dedim :)))) ama ne yalan söyleyeyim bunalttı beni ama neyseki o memnun ben memnun çok şükür yüzü gülen bir şekilde ayrıldı ::))))herkeze günaydın arkadaşlar nasılsınızzz
kuzucum üzülme sakın stres yapma elbet bir gün kocaman göbüşlerimizle birde aşındıracağız sağlık ocaklarını buna inan rahat ol ....Günaydın Canlar
Ay biraz önce sağlık ocağından aradılar gebelik kontrollerinize neden gelmiyorsunuz diye
AMMMMMİİİİİNNNN sende sağlıkla ala kucağına bebişini inşalllahteşekkür ederim tatlım bizde seni öpüyoruz
ben savaşı kazandım zorlu süreçlerden sonra
inşallah tüm isteyenler bir an önce bebişlerine kavuşur
allah gönlünüze göre versin :79:
seni çok iyi anlıyorum canım bir dönem senin bu yaşadıklarının bir benzeri bizim aramızda da oldu bende çok sert olabiliyorum aşırı gururlu bir yapım var en ufak söze kırılıp alınıp küsebiliyorum ikimizde çok baskın karakterliyiz eşimle çokta inatçıyız ona kıyafet alırken bile müdahale ederdim oda bana ederdi en ufak bir bez bile alsak o bu derdi ben diğeri sonuçta ikisinide alırdık taaki 2 yıl önce boşanmanın eşiğine gelen kadar oturduk günlerce sabahlara kadar konuştuk ben sinirlendiğimde "o" odayı terketti "o" sinirlendiğinde ben vurup kapıyı çıktım ama sonuçta bir çözüme vardık ve anladık ki biz birbirimizi seviyoruz ve düşman değiliz safımız aynı amacımız bir bundan sonra böyle hareket edelim dedik ve inanılması zor bir şekilde yoluna gitmeye başladı herşey çocuk istemeyen ben çocuk ister oldum eşim hep isterdi bebek ama ben açık açık" sen baba olmaya layık değilsin" dedim bir gün bu sözü etmemiş olmayı çok isterdim ama geri dönüşü olmadı malesef şimdi oda bende çoook istiyoruz bir bebek ama işte nasip.....sende sıkma canını otur konuş paylaş derdini öğren sende derdini anlat eminim çözeceksin sende gerçi üzerime vazife değil belki ama benimki naçizhane bir öneri tatlım herşey gönlüne göre olsun....umutcum ne şanslı kocan var senin. söylediklerinde haklısın en iyisini neden ben bileyim elbette doğrusun ama ben biraz toleranssız olabilirim. daha doğrusu sabır çok gösteriyorum hep güleryüz hep şaka hep laylaylom sonra karşıdan göremeyince birden kestirip atıyorum bende sınırlar çok keskin umut. bir kere soğudum mu bitiyor elimde değil. ne yapsam onu affedemiyorum beni çok kırıyor. bizim aramızda ne aşk ne karı kocalık ne arkadaşlık hiçbirşey kalmadı. ilk zamanlarda böyleydi ama ben ite kaka yürütüyordum. yanlış seçim yapmış olmayı gururma yediremiyordum. bu saatten sonra ne o evlenebilir ne ben başkasıyla asla yapamam. zaten o boşanmak istemiyor tek istediği benim ondan uzak durmam tüp bebek filan istememem. herkes ayrı odalarda. biz uzatmaları oynuyoruz son dakika golü bebeklerim gelirse benim yaşamak için sebebim olacaklar. o da düzenli hayatına devam edecek. kimse mutsuzluğumuzu bilmeyecek. evcilik oynayacağız. sizi , seni kimseyi saçma evliliğimle üzmek istemem ama böyle
arkadaşlarım bana şaşırırlar hep eşim ne isterse ogün o pişer evde. ne renk isterse duvarlar ona boyanır. nereye isterse oraya tatile gidilir. o neyi beğenirse ben onu giyerim. eve bir toz bezi alınsa o seçer. arabayı o kullanır. çalışırkan maaşım onun hesabındadır nişanlıyken bile. kim bir köleden vazgeçer ki? taaa ki köle bir gün anne olmak istiyorum diyene kadar....
neden bunları yaptın dersen aşıktım ona evlenmeden önce, ölebilirdim bir tek cümlesiyle
ve aile olmak istedim benim yok kimsem. tek başımayım çok özendim onun ailesiyle kardeşleriyle olan ilişkilerine ben de istedim aralarına katılmayı. ve kendi bebeklerimizin olmasını ama hiçbiri olmadı benim kumdan kale çoooktaaan tuz buz oldu
bende çok yaşlı hissediyorum kendimi bazen dünki çocuklar bebek sahibi oldu ben olamadım geç kaldım diye düşünüyorum hep ne oldu da böyle oldu bilmiyorum ne zaman geçti bu kadar yıl ben ne zaman bu yaşa geldim bilmiyorum beni tanıyan bilenler hep aynı ceydasın diyor ama yüzüm gülsede içim çook buruk çok ağlak çok hüzünlü Rabbim hepimizin bebeklerini bir an önce yollasın kucaklarımıza inşallaaaaahhhumut nolur benim için yorulma ben sizinle mutluyum burda, öyle yazıyorum eğleniyorum bildiklerimi herkese ezberletiyorum kırk kere, bazen bende ümit veriyorum
mesela senin başına da gelmiş talihsizlikler ve nasıl sağlamsın, çünkü yalnız değilsin ve dilerim hiç de olmazsın. ben hemen havlu atıyorum. bunda elbette yaşın çok etkisi var sanırım 35 yaş krizine çoktaan girdim. kendimi çok yaşlı hissediyorum. nasıl böyle vakit kaybettim anlayamıyorum. geçen biri diyor ki sen ne kadar çöktün bu ara eski güzelliğinden eser kalmadı, üzüldüm. sanırım etrafımdakiler de benim kadar realist, hatta patavatsızlar. şimdi de o kocadan bebek yapılmaz diyen arkadaşım aradı 5 dk önce. kahve içmeye çağırıyor pastaneye kahve yasak yumurtlamaya engel diyorum aklım hep bebeğimde hep bebeğimde
bende aynen senin gibi düşünüyorum bana stres etmediğin sürece razıyım eşimle ölüme bile yeterki inansın bana destek olsun arkamda olsun onun sıcaklığını desteğini bileyim :)))))janınescim elbette ki hayatta hiçkimse sunu dıyemz
ben tam da hayal ettiğim hayatı yasıorum tam da ıstediğim adamla evlılığım ve ondan %100 memnunum
sen acıkgonullukle bazı hıslerını yasadıkalrını paylastın sımdı benzer sorunları yasayan hepımız
yalnız değiliz dedi,herkes yasıo bu sıkıntıları dedi..bazıları gibi benım esım ne versem yer içer
ayy ben ona ölürüm sizin eşlerınız nasıl boylee boyle adam adam değildir derler ,hatta diğer bı topkte
bı arkadasa bununla ılgılı uyardığım ve o hamıle alınganlıgığla cok buyuttuğu ıcın bıde
ustune özürler dilemek zorunda kaldım yaa neyse ben allah rızasının pesındeyım o egosunu yukseltsın umrum değil
benımde cok bunaldığın anlar ooldu özellıkle esım 2 kez ameliyat olacağını duyduğunda ve olduğunda
hiç abartmıorum bır ay boyunca sureklı ağladımm okadar streslıydı o kadar mutsuzdukı sureklı uzuodu benı
ben onun o hallerıne alıksık değilim hiç ve dedım ıcımden yok olmuyor ben ebebksızlıkle değil
esimin stresıyle basedemıorum bıtsın dedım eşime cunku ben sağlığımdan olucam her gun stres ağla
ben allahımdan razıyım bu ımtıhanı bana verdiği için ama
eşim bu kadar tepki verınce artık hersey zor gelmeye başlıo
ılk denemememızde iğnemı yapardı bıde zaten tutmıcak nıye yapıoz kı derdi
bana destek olacağı yerde..halbukı bne onla mutluydum
ben onu sevıodum ben onunla bebeğim olsun dıye değil ona asık olduğum ıcın evlenmiştim
ben onun yuzunden cakıomusum bu acıları,sımdı dayanaıomusum ama yılar sonra
belkı oyle davranmayacakmısım ya hiç olmazsaymıs:)))))
yanı okadar korkuodukı benı kaybetmekten,hanı ayı yavrusunu sevrken öldürürmüş ya bazen
eşimde beni sevgiiyle öldürüodu
sonraa bitsin diyince ben benı ne kadar yıprattığını anladıı
boyle davranmakla benı tukettığının farkına vardı
çok şükürler olsun diuorum şimdi iyi bende onun ıcın ıyıyım
o bana stres etmedığı sürece ben razıyım bu sorunla savasmaya
ahh keşke hepimiz bir araya gelsek sizede öyle oluyormu bilmiyorum ama okudukça rahatlıyor yazdıkça hafifliyorum tüm yazanları kardeş gibi görüyorum sırdaş gibi görüyorum yıllarca sanki hep yanımda gibi iyiki bu topigi açtın umut hepimize umur verdin :)))) içimde ne çok şeyler biriktirmişim meyerse farkında olmadan derinlere gömdüğüm okudukça benzer şeyler ortaya çıkan içimde ne ümitler biriktirmişim diyorum yazdıkça ortaya çıkan.... iyiki varsınız hepiniz İyiki varsın umut iyiki varsın kadınlar klubügüle güle tatlım koyvergitsin:)))
keşke tatlım oralarda olsam burdakı herkesle tanıssam gun fılan yapsak
bebek günleri:))))
burdakı arkadsalrımın her kelımesı cok onemlı
okuyup okuyup rahatlıorum:))
bu topiği acarken de bunun ıcın actım ben sahtelık olmasın
herkes samımı olsun dıyee bende bastan döküorum eteğımdekı tasları:))))
eşim geldı öğle arasına yemek hazırlıcamm öptumm hepınızıı:)))))))
evet canım devletteyim
ingilizce branş:))))
ceyda da öğretmen epey meslektasımız var:)))))
canımm ayrıca sen bızı uzmuosun
verdiğim bılgılerle tecrubelerle
cok ıyı gelıosun en azından kendı adıma bana
ama napayım ben de bıraz mudahaleciyim sanırım
ılla duzeltemey çalıscam,yoksa rahat etmıo ıcım
dıorumkı ılla yapılcak bısey vardır dıorum
happynews vardı 3. denemsınden once hıpnoz yarıdmı alıp
biliçaltını temızledı ve hamıle kaldı
bence sızın olmama nedenı sadece stres
bız bılmıoruz ama vucut kednını cok kasıo ve gebelığe ızın vermıo
lutfen benım dediğim kıtabı al ve hemen oku ben pek ben pek bişey yapamıorum
ıse yaramıo ama o kıtap en azından rahatlatacak senı:))))))))
ay ne güzel baya meslektaş varmış ama benim sizlerden bir farkım var kızlar ben atama bekleyen bir öğretmenim ne yazık kio kadar oku emek ver göz nuru dök kafa patlat sonuç : diplomalı ev hanımı olacak şeymi yaaa ama oldu evdeyim branşım dekoratif ürünler öğretmenliği(teknoloji tasarım öğretmenliğine de atanabiliyoruz ) sanatımı evimde konuşturdum bende ne yapayım her gelen işte bir iç mimarın evi diyor :)))))
tünaaaayyydınnnn ohh ohhh yandan aşşadan yukardan misafirim gitti kızllllarrrr giderken biraz daha kalmayı çok istediğini çok güzel vakit geçirdiğini ve eğlendiğini söyledi bende başka sefere inşallah dedim :)))) ama ne yalan söyleyeyim bunalttı beni ama neyseki o memnun ben memnun çok şükür yüzü gülen bir şekilde ayrıldı ::))))
kuzucum üzülme sakın stres yapma elbet bir gün kocaman göbüşlerimizle birde aşındıracağız sağlık ocaklarını buna inan rahat ol ....
AMMMMMİİİİİNNNN sende sağlıkla ala kucağına bebişini inşalllah
seni çok iyi anlıyorum canım bir dönem senin bu yaşadıklarının bir benzeri bizim aramızda da oldu bende çok sert olabiliyorum aşırı gururlu bir yapım var en ufak söze kırılıp alınıp küsebiliyorum ikimizde çok baskın karakterliyiz eşimle çokta inatçıyız ona kıyafet alırken bile müdahale ederdim oda bana ederdi en ufak bir bez bile alsak o bu derdi ben diğeri sonuçta ikisinide alırdık taaki 2 yıl önce boşanmanın eşiğine gelen kadar oturduk günlerce sabahlara kadar konuştuk ben sinirlendiğimde "o" odayı terketti "o" sinirlendiğinde ben vurup kapıyı çıktım ama sonuçta bir çözüme vardık ve anladık ki biz birbirimizi seviyoruz ve düşman değiliz safımız aynı amacımız bir bundan sonra böyle hareket edelim dedik ve inanılması zor bir şekilde yoluna gitmeye başladı herşey çocuk istemeyen ben çocuk ister oldum eşim hep isterdi bebek ama ben açık açık" sen baba olmaya layık değilsin" dedim bir gün bu sözü etmemiş olmayı çok isterdim ama geri dönüşü olmadı malesef şimdi oda bende çoook istiyoruz bir bebek ama işte nasip.....sende sıkma canını otur konuş paylaş derdini öğren sende derdini anlat eminim çözeceksin sende gerçi üzerime vazife değil belki ama benimki naçizhane bir öneri tatlım herşey gönlüne göre olsun....
bende çok yaşlı hissediyorum kendimi bazen dünki çocuklar bebek sahibi oldu ben olamadım geç kaldım diye düşünüyorum hep ne oldu da böyle oldu bilmiyorum ne zaman geçti bu kadar yıl ben ne zaman bu yaşa geldim bilmiyorum beni tanıyan bilenler hep aynı ceydasın diyor ama yüzüm gülsede içim çook buruk çok ağlak çok hüzünlü Rabbim hepimizin bebeklerini bir an önce yollasın kucaklarımıza inşallaaaaahhh
bende aynen senin gibi düşünüyorum bana stres etmediğin sürece razıyım eşimle ölüme bile yeterki inansın bana destek olsun arkamda olsun onun sıcaklığını desteğini bileyim :)))))
ahh keşke hepimiz bir araya gelsek sizede öyle oluyormu bilmiyorum ama okudukça rahatlıyor yazdıkça hafifliyorum tüm yazanları kardeş gibi görüyorum sırdaş gibi görüyorum yıllarca sanki hep yanımda gibi iyiki bu topigi açtın umut hepimize umur verdin :)))) içimde ne çok şeyler biriktirmişim meyerse farkında olmadan derinlere gömdüğüm okudukça benzer şeyler ortaya çıkan içimde ne ümitler biriktirmişim diyorum yazdıkça ortaya çıkan.... iyiki varsınız hepiniz İyiki varsın umut iyiki varsın kadınlar klubü
canım benım okuduğum ve kendımı cok ıyı hıssettıren bı kıtapumutcum kitap konusu nedir adını da tekrar yazar mısın bulamadım geride.
bende kolejde çalıştım anasınıfı branşım
çalıştım diyorum çünkü yarı yıl tatilinde tedaviye başalyınca işten çıkmak zorunda kaldım
ameliyatlar falan bayağ zor geçti benim
kısmetse seneye başlıycam tekrar
ay ne güzel baya meslektaş varmış ama benim sizlerden bir farkım var kızlar ben atama bekleyen bir öğretmenim ne yazık kio kadar oku emek ver göz nuru dök kafa patlat sonuç : diplomalı ev hanımı olacak şeymi yaaa ama oldu evdeyim branşım dekoratif ürünler öğretmenliği(teknoloji tasarım öğretmenliğine de atanabiliyoruz ) sanatımı evimde konuşturdum bende ne yapayım her gelen işte bir iç mimarın evi diyor :)))))
ayy şimdii ne hoşturr kimbilir evin
ben modadan anlıyorum hanii iyi giyindiğimi trendy olduğumu söylerler
ama evin dekorasyonun dan cok anlamıorum ya daha yaratıcı olmayı ısterdım o konudaa
cok sanslısın:))))))))
slm kızlar nasılsınız ben iyiym biraz yorgunum ama önemli değil ne kadar çok yazmışsınız biraz bakayım dedim ama çıkamdım içinden bıraktım okumayı
Selam kızlar
ne güzel şeyler yazmışsınız. Içinizi dökmüşsünüz. Insan ne rahatlıyor değil mi
zaten bu topikten başlığından hemen moral bulmuştum. Ama negatifliği bir kenera bırakalım
umutbizimosun dediği gibi ' su bulanmadan durulmuyor' hepimiz eşimizle çok sıkıntılı anlar yaşıyoruz. Nacizane olarak benim fikrim iletişim kurmak. çünkü içte biriktirince patlama bomba etkisi yapıyor. Sorunları, olumsuz davranışları iletişim ve konuşarak halletmek gerek. Tabi eşimizin de bu konuda halletme isteğinin olması lazım. Oda ayrı konu....
Bugün çok yoruldum ve daha yeni işe gelebildim.... Misafir diyince benimde evde misafirim var ve hava çok sıcak....
yok be kuzum çok güzel sohbet etmişsinizmerhaba yetercim nasılsın :)) çenemiz düşmüş değilmi bende zor yetiştim vallahi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?