- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
ayy cok isterim görmeyii:))) tatlım ne spor ne klasik bir dizaynım var evimde inşallah bir gün resimlerini çeker eklerim :)))) tabi nasıl resim eklendiğini öğrenirsem :)))
ayy sorma canımslm kızlar nasılsınız ben iyiym biraz yorgunum ama önemli değil ne kadar çok yazmışsınız biraz bakayım dedim ama çıkamdım içinden bıraktım okumayı
evet canım zaten bu konu ıleSelam kızlar
ne güzel şeyler yazmışsınız. Içinizi dökmüşsünüz. Insan ne rahatlıyor değil mi
zaten bu topikten başlığından hemen moral bulmuştum. Ama negatifliği bir kenera bırakalım
umutbizimosun dediği gibi ' su bulanmadan durulmuyor' hepimiz eşimizle çok sıkıntılı anlar yaşıyoruz. Nacizane olarak benim fikrim iletişim kurmak. çünkü içte biriktirince patlama bomba etkisi yapıyor. Sorunları, olumsuz davranışları iletişim ve konuşarak halletmek gerek. Tabi eşimizin de bu konuda halletme isteğinin olması lazım. Oda ayrı konu....
Bugün çok yoruldum ve daha yeni işe gelebildim.... Misafir diyince benimde evde misafirim var ve hava çok sıcak....
yok be kuzum çok güzel sohbet etmişsiniz
kızlarrr 13 asker şehit olmuş diyarbakırda çok üzüldüm yaaaaa
ayy cok isterim görmeyii
cok ilgiliyim ama kendı evım oluncaya kadar tam istediğim gibi
alamıorum eşyaları:)))))))
sureklı tasınıoz bı yerleşelım de bı yere
senın de fıkırlerını alırım:)))))))
ayy sorma canım
benım agzım bı acılınca zor kapanıo zaten:))
evet canım zaten bu konu ıle
ılgılı arastırmalarda yapılmıs
ınfertıl ciftler mutlaka kı catısıomus
ortak davranan çiftler bu süreci zararsız atlatıomus
bır e janınesın dediği gibi ınfertıl cıftlerın streslerı ölçulmus
kanserlı hastalarda olduğu kadar cıkmıs
yanı ısımız hiç kolay değil
burda paylaşarak azatlaya calısıoruz ıste canım:)))
sorma yeterım yaa hangı annelerın ciğerı yandı kım bılır
ben haberlerı ızlemıorum artık ızleyemıorum daha doğrusu....
kuzum hiç soma yaaa içim bir tuhaf
yetercim gördüm şehit haberini hemen kaçıyorum salondan izleyemiyorum anneleri geliyor aklıma, allah nur içinde yatırsın bir de 118 reklamına çıkan adamcağızın karısı ölmüş 31 yaşında karalar bağladım bugündür yeter
umutcum güzel umudum, okudum geçmişte de yazdıklarını sizinle konuşmak çok güzel anlaşılmak hele çok daha güzel sağolasın diyorsun ya müdahele etmek istiyorum duramıyorum mutlaka bir çıkış yolu vardır evet evet yaşasın et tabi ben de herkese öyleyim hiç tanımadığım birine bile bildiğim birşeyse anlatır uğraşır dururum hele bu konu çok can yakıyor, hassasız hepimiz hele birde senin gibi iyi arkadaş olunca.....
hipnoz demişsin ya, ilk tedavi taaa 2010 unbaşındaydı bizim 2009 da birbirimize bakıp 24 saat biz kısır değiliz diyorduk.
- yemek yer misin hayatım
- evet ama ben kısır değilim
-jan elektrik faturası ne alemde
-yatırdım ama ben kısır değilim
bu durum nedeni ile ilk tüpe başlarken doktor önerisi ile para da maşallah gani gani ya, bir hipnozcuya gittim adam uyuttu güya beni elime iki torba koyduğunu birinin ağzına kadar kum dolu olduğunu diğer elimde de 3 adet balon olduğunu söyledi tut dedi kapat dedi gözlerini hangi elinde balon hangi elinde kum torbası var düşün ama bana söyleme dedi. başlarken kollarımı aynı hizada ileri uzattı avuçlarımı açtırdı koy dedi torbayla balonları sonra başladı telkine
her şey yolunda
doktorlara güveniyorum
tüp bebek kötü birşey değil
embriyologlara bebeğimi doktora da kendimi teslim ediyorum
tanrı beni seviyor
tanrı beni asla cezalandırmıyor
bunları seanstan önceki konuşmalarımıza dayanarak bana söyletiyor yavaş yavaş ve belki kırk kere bu arada bana kum torbası olan elin gittikçe ağırlaşıyor diyor diğer balon olanlar hafifliyor
kum torbası ağırlaşıyor
ağırlaşıyor
uyandırıyor beni kum torbasını aklımda koyduğum elim sağ yanıma düşmüş, balonları tuttuğum sol elim havaya kalkmıştı çok şaşırdım ağırlığı hissetmiştim resmen
bana dedi ki bak beynin vücuduna nasıl etki ediyor, aslında elinde kum torbası olmadığını biliyorsun ama bilinç altı böyledir sen beynine ne söylersen söyle komutun içeriğine aldırmaz sadece yapar
tüp bebek olmayınca doktora dedim ki e hani hipnoz da oldum beynim rahmime bebeği sıkı tut dedi ama yine başaramadım neden neden ama neden:44:
umut, sorry i have to go but for a short time, you know
yetercim gördüm şehit haberini hemen kaçıyorum salondan izleyemiyorum anneleri geliyor aklıma, allah nur içinde yatırsın bir de 118 reklamına çıkan adamcağızın karısı ölmüş 31 yaşında karalar bağladım bugündür yeter
evet ya rabbim sabır versinnnn hepsinede
yetrım sorma yaa
naaptınız bugun kontrolunuz vardı canımm
canımmmm sabah erkenden gittik dr ilaçlrı düzenledi yeni ilaçlar için rapor hazırladı ve eşime yeni bir ilaç başladı
bende adanada indirm tarsusa dönmeden buraya bir bakayım ilaca diye ama malesef yokmuş çıkmıyormuş o ilaç sonra geri gittim has dr buldum tekrar ilaç yazdırdım raporu düzenledi tarsusa döndüğümde saat 4 dü eski raporun iptal edilmesi gerkiyordu gardan diretek devlet has gittim onu iptal etirdimmm
eve geldiğimde yüreyen bir ölüydüm ama şimdi toparladım
dr genel durumun iyi olduğunu hormonlarıda topralayacağız dedi inşşş bakalımmm
ayy yetercimm diğer topıkte okudum hersey yolundaymıs sukurr
bızım merkezin top. baktım şimdii yıne hayalkırıklığı:
cok sevındımm canımm yaa bak dedım ya sana her sey yoluna goırcek
amelıyatta bı vesıle olacak
değişmeyen bısey olsa umutsuzluğu analrım ama
değişen bı durum var değilmi kusum:)))))
ınan bakalım canım bıde dediğim gıbı soğan+ıncır kuru de yap 2 ay boyunca
ayy ıcıme ıyı seyler doğuo su uc aylarda ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?