- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
kuzum bal polen karışımı aldım birde deha almıştım eşim rahatsılanmadan 15 gün kulanmıştım ama sonra bıraktım artık onalara başlayacağım kürde yapacağımmm
sonraaaaaaaaaaaaaaaaa gelsin bebeiş gelsin bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 5 ,7 ,9 doğuracağımmmmm
doğur kusum valla
yap canım benım bılemzesın hangı vesıle olacak
bıde esının moralını de kendı moralınıde yuksek tut haberleri ızlme
ask tazeleyın ayol:))
sağol kuzum
aslında ben haber izlemiyorumda eşimin izledğim proğramda alt yazı geçti
yoksa tv aram yok
nazemır hoşgeldın başladınmı soğan kürüne
bak ben naapmıstım bı ay tedavıden kalmam kistim vardı
soğan kürü yaptum burnumu kapayım ıcıodum burnumu acmadanda cıkolata yıyıp oyle acıodum
hıç koku tad duymuodum:))))))
hoşbulduk canım biraz geçmişi okuyayım dedim maşallah...yok daha başlamadım hastalığımın biri bitmeden biri başlıyor dün akşamdan beride boğazım ağrıyor iltihaplanmış bende ada çayı+ limon+bal yaptım biraz rahatlattı ama adetime yakın ada çayınıda çekinerek içtim ama antibiyotikde alamıyorum böyle zamalarada ya bebek varsa diye işte umut dünyası
geçmiş olsun canımm bol sıvı al rahatlatır
yazın hep sıcaktan klımadan hasta oluyoruz
tabıkı olabılır canım neden olmasınn
sorma tatlım cenemız dustu bugun:)))))))))
nazemircim merhaba
soğan kürü neden yapacaksın kist mi var geçmiş olsun doğum kontrol hapı vermedi mi doktor
kist varmı bilmiyorum ocakda tedaviye başladığımda kist olmuştu d.k.h içtim daha sonrada dra devam edemedim ama çocuk olmasını kolaylaştırdığı için umut bizim olsun önermişti sağolsun ama önce bir dra görüneyim diyorum kistmi var prolaktinim ne durumda fsh yüksekti onlara bir baktırayımda ona göre bakacam hayıt kullanmak istiyorum birde fsh için.....canım ben az komşuya çıkıyorum çağırmıştı beni 1 saate gelirim
umut kızlar bu gece kayıplar, yarında ben yokum karışmam. ceyda halvete kapandı zaten
komedi filmleri de iyi geliyor morale biraz spor da tabi
bir de sakinleşmek için hani ben sinirliyim ya Aşk okuyorum elif şafak o da dingin bir hal veriyor insana başka bir alem ya anlattığı
ben sana birşey sorucam doğum kontrol hapımı her sabah 11 de alıyorum bitmesine 4 gün var acaba yarın oruç tutsam da bu hapı akşam 8.30 da içsem ne olur korkuyorum da kist erimez merimez bir ay daha uğraş
iyi geceler ben kaçtım bol sohbetlerrrr
Ben geldiiiim ewe gelir gelmez kafayı vurdum uyudum sonra kalktım ütü yaptım şimdii çayımı aldım neler yazmışsınız okuyorum
Umtcum tatile nereye gidiyorsunuz
görüşemezsek önce hayırlı kandiller, sonra iyi tatiller diliyorum sana umutcum ama otelde bırak allahaşkına internet aramayı keyfine bak dönünce okursun bakarsın. tatilin tadını çıkar , uzun zaman oldu ben tatil yapmayalı pek imreniyorum o yüzden eğlen dinlen görüşürüz inşallah
beni de arkadaşım kahve diye çağırdı alışveriş yaptı çok yoruldum iyi gecelerrrrr
ohhh canım oku oku bıtmez cok konustuk bugun:))))))
antalya akdenızedn vazgecemıoz biz
sen bodruma gıtmıssın sanırım bodruma arkaadslarla gıtmıstım unıden mezun olduğumda
gecesi sahaneydi denızını bılmıorum ama
milas yada akören olabılır orda denıze girdikk denızı muhtesemdı cok duru tertemızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?