- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.001
Cnm önceki sayfalarda yazmıştık :))
Benim yaptıklarım
Rejim yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum sebze ağırlıklı bol su içiyorum :)) 4 kilo verdim ve günde 1 tane folbiol içiyorum
Eşim solgar ın hapını kullanıyor , keçi boynuzu pekmezi yiyor , günde 1 tane folbiol içiyor
Ve gelelim en önemli noktayagün aşırı ilişki hiç kaçırmıyoruz 2 aydır birşey yok ama belki tedaviden önce tuttururuz diye yılmıyoruz
canım sağlık olsun biliyorsun bizim sıpalar nazlılar biraz ama ALLAHIN İZNİ İLE GECEKLER
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ikiz üçüz doldursun rabbim önce göbüşlerimizi sonra yuvalarımızzzz
Benim yaptıklarım
Rejim yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum sebze ağırlıklı bol su içiyorum :)) 4 kilo verdim ve günde 1 tane folbiol içiyorum
Eşim solgar ın hapını kullanıyor , keçi boynuzu pekmezi yiyor , günde 1 tane folbiol içiyor
Ve gelelim en önemli noktayagün aşırı ilişki hiç kaçırmıyoruz 2 aydır birşey yok ama belki tedaviden önce tuttururuz diye yılmıyoruz
merhaba aranıza yenı katıldım..benım de tup bebek sayesınde ıkızlerım oldu su an 4.5 yaslarındalar...ALLAH nasıp ederse 3.u ıstıyorum dogal yolla....marankının sogan kuru var denemek lazım........HERKESE KOLAY GELSIN
Benim yaptıklarım
Aslına bakarsan cnm..cok zorluklar yasadım.sımdı krese basladılarda bıraz rahatım.oglum ozellıkle cok hareketlı kızıma hıc rahatlık vermıyor ...ama bebeklerı cok sevıyorum ozledım.bunun ıcın yogun bı cabam yok.fakat olursada kabulum.rabbım hayırlısını nasıp etsın..ama oncelık sıze versın ve tum cocuk hasretı cekenlere ıns.ben bılırım 6 yı olmadı.nerelere gıttım neler yaptım.:44::44:
Olmadı.en sonunda tup bebege mecburen karar verdık cunkı normal yolla olması mucıze dedı dr.cok sukur 2.denemede tuttu:92::92:.yılmamak lazım..rabbım en yakın zamanda sıze de nasıp etsın...
YA YENI OLDUGUM ICIN ZORLANIYORUM....BIRAZ GEC GELIYO MSJLAR KUSURA BAKMA...ZAMNLA ANLARIM ARTIK......
ILK DONEMLER KORUNDUK COK DIKKAT ETTIK.CUNKI DR UYARDI.OLABILIR DIYE.BENIMKILER PREMATURE DOGDUKLARI ICIN BAYA SIKINTI CEKTIKK...SONRA BIRAKTIM KORUNMAYI..NASIP ......AMA COK ZOR OYLE IKIZ UCUZ BUYUTMEK KOLAY DEGIL...GENELDE ANNELERIN PSIKOJILERI BOZULUYO ...COK UKUR BEN YALNIZ BAKMADIM YARDIMCILARIM VARDI O YUZDEN FAZLA SIKINTI CEKMEDIM
Sowaycım miniş dondurmaları denemeye az kalmışş canımm
Canım gün aşırı ilişki yapmanız ne iyi, Çünkü sperm kalitesini kesinlikle artırıyormuş , bende eşime diyorum ama ikimizde çalışan insanlar olduğumuz için gün aşrıyı bir türlü beceremedik .. Haftada 2 en fazla 3 ..Cnm önceki sayfalarda yazmıştık :))
Benim yaptıklarım
İnşş dondurulmuşlarda rabbim yüzüne güler..offf kızlarr, regli oldum, doğal yolla tutmadı ne yazıkki, çok uğraştım gün kaçırmadım hiç ama olmadıneyse artık gelecek aya dondurulmuşlara başlamaya tam gaz devam edicem, üçüncü günü kan testi ve regli bitiminde tekrar bi rahim filmi istedi dr, onları hallettimmi sorun yoksa eğer yeniden başlicam tüpe, uğraş uğraş bakalım nereye kadar dayanıcam
hoş geldin canımmm
effetttt az kaldı tatlım yaaa, süper bişiy, keşke hemen bu adetimle başlasam ama önce rahim filmi çekilmek gerek, yoksa içim hiç rahat etmeyecek, inşallah oda temiz çıkarda başlarım hemens:76::76:
cnm sen hıc denedın mı tup bebek??kac yıldır.bebek hasretı cekıyorsunohhh cnm ya sen neden daha önce gelmedin topiğimize ne güzel moral oldun bize ==))) kafan rahat ya olur bence peki bu zamana kadar korundun mu ? çünkü genelde tüp bebekten sonra hamile kalmak kolay oluyormuş :)) korunmadıkları için ve kafalarını takmadıkları için
Canım gün aşırı ilişki yapmanız ne iyi, Çünkü sperm kalitesini kesinlikle artırıyormuş , bende eşime diyorum ama ikimizde çalışan insanlar olduğumuz için gün aşrıyı bir türlü beceremedik .. Haftada 2 en fazla 3 ..
İnşş dondurulmuşlarda rabbim yüzüne güler..
Herşeyde olduğu gibi bundada vardır bir hayır..
Hoşbulduk Yeter'im nasılsın ..
Yeter biraz önce ne oldu biliyor musun ? Su söylemiştim , geldi su bende damacanayı koridordan balkona taşındım , o andan beri sol kasığımda ağrı var , ilk dakikalar çok ağrıdı ama şimdi azalarak geçiyor..
Niye öyle oldu ki, ovl günlerimde geçti, acaba acabaaaa ?
Tabi o işin şakasıda , merak ettim hakketten niye ağrıdığını , oysa sürekli taşırım damacanayı..
cnm sen hıc denedın mı tup bebek??kac yıldır.bebek hasretı cekıyorsun
YA YENI OLDUGUM ICIN ZORLANIYORUM....BIRAZ GEC GELIYO MSJLAR KUSURA BAKMA...ZAMNLA ANLARIM ARTIK......
ILK DONEMLER KORUNDUK COK DIKKAT ETTIK.CUNKI DR UYARDI.OLABILIR DIYE.BENIMKILER PREMATURE DOGDUKLARI ICIN BAYA SIKINTI CEKTIKK...SONRA BIRAKTIM KORUNMAYI..NASIP ......AMA COK ZOR OYLE IKIZ UCUZ BUYUTMEK KOLAY DEGIL...GENELDE ANNELERIN PSIKOJILERI BOZULUYO ...COK UKUR BEN YALNIZ BAKMADIM YARDIMCILARIM VARDI O YUZDEN FAZLA SIKINTI CEKMEDIM
Canım gün aşırı ilişki yapmanız ne iyi, Çünkü sperm kalitesini kesinlikle artırıyormuş , bende eşime diyorum ama ikimizde çalışan insanlar olduğumuz için gün aşrıyı bir türlü beceremedik .. Haftada 2 en fazla 3 ..
İnşş dondurulmuşlarda rabbim yüzüne güler..
Herşeyde olduğu gibi bundada vardır bir hayır..
Hoşbulduk Yeter'im nasılsın ..
Yeter biraz önce ne oldu biliyor musun ? Su söylemiştim , geldi su bende damacanayı koridordan balkona taşındım , o andan beri sol kasığımda ağrı var , ilk dakikalar çok ağrıdı ama şimdi azalarak geçiyor..
Niye öyle oldu ki, ovl günlerimde geçti, acaba acabaaaa ?
Tabi o işin şakasıda , merak ettim hakketten niye ağrıdığını , oysa sürekli taşırım damacanayı..
vallaha nazlılar sıpalar yaaaaaaaa, bunlar şimdiden böyle yapıyorlarsa doğduklarında allah kolaylık versin bizlere
Amin yetercim bu haberi hepimiz vericez buna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?