- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.021
YA YENI OLDUGUM ICIN ZORLANIYORUM....BIRAZ GEC GELIYO MSJLAR KUSURA BAKMA...ZAMNLA ANLARIM ARTIK......
ILK DONEMLER KORUNDUK COK DIKKAT ETTIK.CUNKI DR UYARDI.OLABILIR DIYE.BENIMKILER PREMATURE DOGDUKLARI ICIN BAYA SIKINTI CEKTIKK...SONRA BIRAKTIM KORUNMAYI..NASIP ......AMA COK ZOR OYLE IKIZ UCUZ BUYUTMEK KOLAY DEGIL...GENELDE ANNELERIN PSIKOJILERI BOZULUYO ...COK UKUR BEN YALNIZ BAKMADIM YARDIMCILARIM VARDI O YUZDEN FAZLA SIKINTI CEKMEDIM
Kızlar hani başlık tüp bebeğe ara verip doğal yolla deyenler ya , peki neler yapıyorsunuz mesela doğal yolla olması için ..
Kullandığınız kürler , ilaç vs ..
Bende tüp denedim bebeğimi kaybettim şimdi doğal uğraşıyorum , eşim 6 aydır tedavi görüyor ve bu ay tedavisi bitiyor inş..
Artık doağl yolla gelmesini bekliyorum minişimin..
Belki ben yazdıklarınızı kaçırmışımdır ama dediğim gibi neler yaptığımızı payşalırsak güzel olur..
hosbulduk arkadaslar..ya alıntı yapamıyorum.alıntı yaparken kendı yazdıklarım cıkıyo..neyse zamanla alısıcam.:44::44:....bu arada tup baby nerde oturuyosun...dr ve gıttıgın merkez cok onemlı....bu denemende basarılar dılıyorum...
arkadaslar ıns.hepınızın hayırlı haberlerını alırım.topıgı takıp etmeye calısıcam....
merhaba aranıza yenı katıldım..benım de tup bebek sayesınde ıkızlerım oldu su an 4.5 yaslarındalar...ALLAH nasıp ederse 3.u ıstıyorum dogal yolla....marankının sogan kuru var denemek lazım........HERKESE KOLAY GELSIN
İnşallah canım bu sefer olur napalım gücümüzün yettiği yere kadar deniycez....offf kızlarr, regli oldum, doğal yolla tutmadı ne yazıkki, çok uğraştım gün kaçırmadım hiç ama olmadıneyse artık gelecek aya dondurulmuşlara başlamaya tam gaz devam edicem, üçüncü günü kan testi ve regli bitiminde tekrar bi rahim filmi istedi dr, onları hallettimmi sorun yoksa eğer yeniden başlicam tüpe, uğraş uğraş bakalım nereye kadar dayanıcam
canim ben bir ara ari sütü kürü yaptim. son 5-6 aydir da haftada birkaç kez bir saatlik tempolu yürüyüsler yapiyorum. bütün negatif enerjimi bu yürüyüslerde attigimi hissediyorum. bu grupta çok tecrübeli bayan var.
onlarin yaninda benim tavsiyelerim baya basit kalir ama ben de kendimce bunlari söyleyebiliyorum.
ya kizlar malum çalismalar devam ediyor.... tatil mevsimi de basladi.
halvet günlerinde ve sonrasinda havuza denize girmek bebegin tutunmasi için sakincali olur mu acaba?
bilgisi olan, doktoruna danisan var mi?
olmaz ya bir de olursa yanlis bir hareketle mahvolmasin emeklerimiz!!!
hosbulduk arkadaslar..ya alıntı yapamıyorum.alıntı yaparken kendı yazdıklarım cıkıyo..neyse zamanla alısıcam.:44::44:....bu arada tup baby nerde oturuyosun...dr ve gıttıgın merkez cok onemlı....bu denemende basarılar dılıyorum...
arkadaslar ıns.hepınızın hayırlı haberlerını alırım.topıgı takıp etmeye calısıcam....
ayy ceydaacım banada önermediiAllah rahmet eylesin hepsinin ailesine sabırlar versin çok üzüldüm bende....
canım benim kimseyi kırmak istemiyorum onun için haddim değil demeyi uygun gördüm ama sen öyle diyorsan bundan sonra çekinmeden senin için düşündüklerimi hissettiklerimi dile getiririm sende aynen benim için dile getir bende burada tenkit te alsam zoruma gitmez çünki hepimizin amacı aynı duyguları aynı bende hepinizi arkadaş sırdaş görüyorum canımsınnnnn :))) bu arada halvet yine olmadı eşimin başına güneç geçmiş adam duş alıp hemen yattı bende ellemedim malum bugünde kandil olmaz kısmet cumartesiye düzzz duvarrr nerdesinnn :))))) hahahahahahah
canımcımmm gözün aydın rabbim yüzünü güldürsün inşallah herşeyin hayırlısı olsun çok güzle gelişmeler bunlar inşaaaalllah kucağın bebeklerle dolacak :)))
hepinize günaydııınnn önce şimdide tünaydııınnn ben kaç günün yorgunluğu ile ölü gibi uyumuşum gözümü açtığımda 12 olmuştu bile saat yuuhhhh dedim kendime ama vucut ne yapsın önce bahar temziliği sonra misafir birde üzerine hasta kocaya ilgi alaka derken pes düştümHEPİNİZİN KANDİLİ MUBAREK DUALARI KABUL OLSUN İNŞALLAH RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GEÇMEYEN TÜM DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN YÜZLERİİMİZİ GÜLDÜRSÜN... KALPLERİMİZE İMAN, EVİMİZE HUZUR VE GEÇİM DİRLİĞİ , YUVALARIMIZA EVLAT NASİP ETSİN.... ALLAH'IM HASTA KULLARINA ŞİFA ,DERTLİ KULLARINA DEVA, BORÇLU KULLARININ BORÇLARINA EDA, EL AÇIP DUA EDEN BANA DA BİR FATİHA YOKMU DİYE BEKLEYEN SOYU TÜKENMİŞ MEZAR TAŞI KAYBOLMUŞ ÖLÜLERE RAHMET, BİZİLERİN AİLELERİNDEN ÖLENLERİN KABİRLERİNE NUR İHSAN ETSİN... HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLLAHH.... (duayı abatmadım inşallah dana çok yazacaktım ama uzun olur diye sildim içimden geldi sizde amin diyin kızlar )
ohh umutcuumm sefan olsun gez canım kolay gelsin lazer epilasyon çocuk olmadan banada önermedi gidiyordum sean olmuştu bayada faydasını görmüştüm ama doktorum hayır bırak dedi bende bıraktım mecburen ama bir doğurayım kökünü kazıtacağım o pis kılların bıktım bende :)))
sadece gebelik için değil canım ışın almanı istemiyor doktorlar neden bilmiyorum ama öyle .... ama lazerde çok güzel yaaa kaymak gibi oluyor ohh mis gibi epilasyon kadar da acımıyor çok rahat birşey işmkanı olan yaptırsın bence hiç düşünmeden seanta bile %50 gitmişti benim çok rahatlık çoook
canımm valla benım dr önermedıcanımmm, gebelik yoksa epilasyonun zararı yok, sadece gebelik varsa çok zararlı, ben hep gidiyorum lazere ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim... bende tatile gitmek istiyorum ama ne yazıkki izinlerimi hep tüp bebek için kullanacağım(
bellacım saol canımm ayy kullanamm mıkızlar ben epilasyonu çok önceden yaptırmıştım ama hamilelikte hepsi çıktı hemde katlanaarak
göbeğim bile tüylendi yani boşa yaptırmış oldum doğumdan sonra tekrar başlıycam
bide ağda öncesi EMLA diye bir krem var acıyı azaltıyo tavsiye edilir
evettt canımmm vallaaa cok gusellGünaydın kızlar =))
umut şimdi tatilde ohhhhhh deniz,güneş,kumsall miiiiiiiiiissssssss ondan tatil kuşu bekliyoruz
kızlar günaydın. herkese.. bugün neşeler nasıl canım....
nazamir... ceydafatih...umutbizimulsun...ve diğer arkadaşlar...
bilgemcim hoşgeldinnKızlar hani başlık tüp bebeğe ara verip doğal yolla deyenler ya , peki neler yapıyorsunuz mesela doğal yolla olması için ..
Kullandığınız kürler , ilaç vs ..
Bende tüp denedim bebeğimi kaybettim şimdi doğal uğraşıyorum , eşim 6 aydır tedavi görüyor ve bu ay tedavisi bitiyor inş..
Artık doağl yolla gelmesini bekliyorum minişimin..
Belki ben yazdıklarınızı kaçırmışımdır ama dediğim gibi neler yaptığımızı payşalırsak güzel olur..
hosgeldın hatfarkmerhaba aranıza yenı katıldım..benım de tup bebek sayesınde ıkızlerım oldu su an 4.5 yaslarındalar...ALLAH nasıp ederse 3.u ıstıyorum dogal yolla....marankının sogan kuru var denemek lazım........HERKESE KOLAY GELSIN
canım sağlık olsun biliyorsun bizim sıpalar nazlılar biraz ama ALLAHIN İZNİ İLE GECEKLER
İyi tatiller canım...canlarımmm merhaba bız odamıza cıktık malumm halvet gunlerı:)))))))))))))
sonra wireless varmıs laptop da yanımızdaydıı
nabberrrler sızı cok özledımmm:)))))))))))))
Kızlar herkese merhabalar....
Keyifler nasıl moraller yüksek.. Rüyamda bebeğim vardı. Ama süt veremiyordum gelmiyordu bir türlü ne demek.. Bilen var mı....
Günaydın yetercimm :)
Umutcum sen topikte takılma döndüğüne bol vakit geçiriz :)) Bence her dakikayı değerlendirİyi tatiller cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?