- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.041
Kızlar herkese merhabalar....
Keyifler nasıl moraller yüksek.. Rüyamda bebeğim vardı. Ama süt veremiyordum gelmiyordu bir türlü ne demek.. Bilen var mı....
Kızlar bugün doktora gidiyorum umarım sorun yoktur ağustos sonu tedaviye başayabilirim akşam yazarım size durumları
Kızlar bugün doktora gidiyorum umarım sorun yoktur ağustos sonu tedaviye başayabilirim akşam yazarım size durumları
hadi hayırlısı canım, bende yarın gidiyorum doktora, ikimizde ağustosta başlicaz anlaşılan
güzel haberlele dön inşşşşşşşşşşşş
hayırlısı olsun soway inşallah güzel haberlerini laır buradan kutlama yaparız bu arada rahim filmi deneyimini buradan benimle paylaşırsan sevinirim muhtemelen bana da yapılacak....bendende herkese günaydın kızlar, yarın adetimin içincü günü ve kontrol için ultrasona giricem, 2 gün sonrada rahim filmi, inşallah bir sorun çıkmazda dondurulmuşlarıma başlarım yaaaaa, bu sefer çok aceleciyim, kocamda yok tatile yolladım onu ailesiyleee :82:, nasılsa ben izine ayrılamıyorum, tüm izinlerimi tüp bebekte kullanıcam
canım bende sürekli böyle rüyalar görüyordum ya doğuruyordum yada emziriyordum çok farklı rüyalar görüyordum en sonunda dayanamayıp çok güzel rüya yorumlayan bir teyzeme anlattım çok bebek arzusu taşıyorsun rüyaların bundan haberci rüyalarda olabilir diye bir yorum yapmıştı umarım seninkilerde habercidir iyi düşünelim iyi olsun evrendeki enerji akımına inanıyorum ben iyi kodlar yolla iyi şekilde gelsin sana :)))Kızlar herkese merhabalar....
Keyifler nasıl moraller yüksek.. Rüyamda bebeğim vardı. Ama süt veremiyordum gelmiyordu bir türlü ne demek.. Bilen var mı....
hadi inşallah güzel güzel haberlerle dön cnmKızlar bugün doktora gidiyorum umarım sorun yoktur ağustos sonu tedaviye başayabilirim akşam yazarım size durumları
slm kızlar ben de bu topikte yeniyim. benim de ilk tüp denemem olmadı. cuma günü kanda baktırdım. 0.4 çıkmıştı. dünden beri de kahverengi lekeler geliyor. adet oluyorum sanırım. bundan sonraki süreçte biraz beklemek istiyorum. Eşim de tüp bebek istemiyor. ben stresli olduğum kadar o da aynı şekilde stresli oluyor. negatif sonucu alınca da ben çok üzüldüm. eşim de üzüldü ama belli etmedi. Şimdinbundan sonra ne yapmalıyım sizlerle paylaşarak yola devam etmek istiyorum. kendimi sadece burada umutlu hissediyorum.Allah hepimizin duasına karşılık versin inş., herkese annelik duygusunu tattırsın inş.. Amin
Senin dondurulmuş tatlım =)) göz açıp kapatıncaya kadar geçecek ve allahın izniyle bebişin göbişine konacak sen hiç merak etme =))
İnşş Yeterim
hoş geldin aramıza geçmiş olsun bundan sonraki süreçte sabırlı stresiz olacaksın kulanabileceğin kürler var bunları denye bilirsin ancak tüp bebkten sonrai ilk 3 doğal yoldan hamile kalabilme olasılığı yüksektir yumurtlama zamanında eşinle birlikte olmaya dikat etmelisn belkide doğal yoldan gelir bebiş ne dersin
slm kızlar ben de bu topikte yeniyim. benim de ilk tüp denemem olmadı. cuma günü kanda baktırdım. 0.4 çıkmıştı. dünden beri de kahverengi lekeler geliyor. adet oluyorum sanırım. bundan sonraki süreçte biraz beklemek istiyorum. Eşim de tüp bebek istemiyor. ben stresli olduğum kadar o da aynı şekilde stresli oluyor. negatif sonucu alınca da ben çok üzüldüm. eşim de üzüldü ama belli etmedi. Şimdinbundan sonra ne yapmalıyım sizlerle paylaşarak yola devam etmek istiyorum. kendimi sadece burada umutlu hissediyorum.Allah hepimizin duasına karşılık versin inş., herkese annelik duygusunu tattırsın inş.. Amin
selam cnm, maddi olarak idare edebiliyorsan bence ikinciyi denemelisin ve eşinide bu konuda ikna ettirmelisin, şansını yakalamak için devam et cnm,bizler hiç yılmıyoruz ve tekrar tekrar devam ediyoruz,ben kısmetse üçüncü denemeye başlayacağım, daha yolun çok başındayken bırakmaman gerekir diye düşünüyorum , olacağına inanıyorum, allah yolunu açık etsin, sevgiyle kal
sağolasın canım. inş. stressiz olabilirim. ilk 3 ay demek istedin değil mi canm? Rabbim inş. şu mübarek aylarda dualarımızı hayırlısıyla kabul eder.
slm kızlar ben de bu topikte yeniyim. Benim de ilk tüp denemem olmadı. Cuma günü kanda baktırdım. 0.4 çıkmıştı. Dünden beri de kahverengi lekeler geliyor. Adet oluyorum sanırım. Bundan sonraki süreçte biraz beklemek istiyorum. Eşim de tüp bebek istemiyor. Ben stresli olduğum kadar o da aynı şekilde stresli oluyor. Negatif sonucu alınca da ben çok üzüldüm. Eşim de üzüldü ama belli etmedi. şimdinbundan sonra ne yapmalıyım sizlerle paylaşarak yola devam etmek istiyorum. Kendimi sadece burada umutlu hissediyorum.allah hepimizin duasına karşılık versin inş., herkese annelik duygusunu tattırsın inş.. Amin
mrh. Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.inşallah hepimiz kendiliğimizden hamile kalırız.gerçi benim pek ümidim kalmadı ama.bende nisan-mayıs ayında ki ilk tüp denememde negatif sonuç aldım.iki aydır olmayınca da düm ümitimi kaybettim.allah nasip ederse kasım-aralık gibi ikinciyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz ve o zamana kadar hamile kalırım.sayfalar çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım.neler yapıyosunuz hangi kürleri nasıl uyguluyosunuz birde yumurtalarınızın çatladığını anlıyor musunuz ben anlamıyorum.
sende hoş geldin aramıza.. ümitsizliğe kapılmak için çok erken değil mi sorunun neydi ordan başlarsan belki daha iyi olur. Yumurtalık rezervi azlığı ise bal çörek otu tarçın karşımın adetinin başladığı gün aç karnına sabah akşam ye.. Akşam yatarken ye... Birde ben hayıt tohumunu çay gibi demliyorum o da fsh düşürüyormuş ama tabbii ben de düzenli kullanmadım hiç bu kürleri..
Bende yumurtamın çatladığını anlamıyorum arkadaşlar anlıyorsa paylaşırsa sevinirim...
Bol su iç... Nacizane önerim bunlar tabi birde incir kürü var ama onu internette yaz ayrıntılı çıkıyor.
Bunların hepsi vesile. Allahımın ol demesişlazım... Onun içinde sabır ve ümitsizliğe kapılamadan yola devam...
hoşbulduk.sebepsiz bizim ki.yumurtalıklarımın iyi olduğunu söylüyor drlar ama olmuyor işde.bende bu ay ateş ölçme yöntemini deneyeceğim bakalım yumurtlama döneminde ateş yükseliyormuş.ben daha önce böğürtlen kökünü denedim ama tadı çok kötüydü içemedim bu ay incir kürünü deneyim diyorum hayırlısı olsun artık hakkımızda.
kaç yıllık evlisin. Bence sebepsiz yok. Tüm tahlillerini yaptırdın mı .... Kromozom analizi, rahim filmi vs...
Bende yumurtalık rezervi az ve kalitesiz.. Işte kaliteli yapmaya çalışıyorum onun da tek yolu herhalde beslenme şekli. Biraz dikkate ediyorum. Okadar. Bol bol dua ediyorum. Benim 5 yıl bitti. 3 kez tüp bebek denedik. Sonuncusunda embriyo hiç gelişmedi. Ve ben sebeni hiç bilmiyorum bir bilsem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?