Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Ay umutcum özel değilse o arkadaş konusunda bizide bilgilendirir misin ? Merak ettim de ...

canım bi arkadsımız vardı bi topıkte yazdı
depresyondaydı cok kötüydü
eşyle boşanma asamasına gelmıstı
yas 35 fılan ımdaat dedı resmne
okadar uzuldum kii..yazdığı topıktekı hamıle bı arkadasta
senın nesın nasıl bı adam boyle yapan bırıne adam denmez
benım esım ne derse yapar ben ona ölurum falan fılan yazmıs
bende uyardımm direk değil ama bu anladı kendısıne olduğunu
bana sataşmaya başladıı bana mı dıosun sne topığı karıstırmya mı geldın falan fılan
ben bı sure psıkoloji eğitimi aldımm..zaten eşine kızgın major depresyonda olan bırıne
oyle konusulmazdı... neyse ben telkın edınce kadın rahatladı hatta sen melek olmalısın fılan dedi
ayy bak gözlerım doldu..
benımde 2. negatıf denememden hemen sonra eşim ameliyat oldu
okadar kötüyüm ve duygualımkii
o hamıle arkadas sen benı cok uzdun ağlattın
dedı topıktekı dığer arkadaslar sen bızım arkadasımızı nasıl uzersın dedi
bı dolu saçmalık..ben de eğer uzulduysen bukadar özür dilerim dedim
cunku bı ınsan kırıldım uzuldum demısse benım haklılığımın ne önemı kalırdı
karsıdakı hamıle bı kadın dooğum yakın..
bende cok uzuldumm özur dıleyecek bişey yapmadımm
ama allah katında kalp kıra olmayayaım da
varsınn o egosunu yukseltsın
dedım msn den arkaadslarıyla konusuo
bana cvp yazmıo okadar uzuldum dıorum esım ıkı gunluk fılan amelıyatlı
bana ertesı gun gelmiş özrunu kabul edıorum bılmem me tarzında seyler yazmıs
ve gule oynaya arkdaslarıyla konusuo cok uzuldum senın yuzunden 2 saat ağladımm dıyen vatandaş:))
ben bır hafta kendıme geemdım hamıle bı kadını ağlattım
dıye zatenn cok zor bı donemden gecıodum.. o topıktekı bı cok arkadas ozelden destek oldu bana
karakter sahıbı bı cok arkadas..boyel sacma bı olay asla yasaamamıstım bu yasıma kadar:))))))
o kadıncağızda benım yuzumden boyle oldu dıye bır daha gırmedı
ona yardım edemedık yasayıp yasamayacağıma karar vereceğim demişti
dusunn...derdıne derman bulamadan gitti...ama kımse kendını suclu hısettmedı bıle
ınsanlar hamıle klaınca yada bebklerı olunca
yasadıkları acıları cok kolay unutabılıyorlar
bunu bı cok kısıden gördüm yazıstığım arkadaslardan bıle

canım yazdıklarını okuyunca şaşrıdım demeyeceğim çünki bir topktede benzeri bir olay benim başıma geldi ben oradiklere açıklamayı yaptım durumu anlatm ve çıktım o topikten bir daha girmedimmm malesef bir çok kişi ve kişilik var neyle karşılaşacağın belli olmuyorrr bazan buraya gelme sebebimizi unutanlar oluyor bu arada hamile kalınca bu sıkıntıları arkada kalanları unutanlarla ilğili yazdıklarına katılıyorumm malasef ama çok sık karşılaşoyoruz bu durumla

canım okadar uzuldum ki ya sımdı cok uzulurde benım yuzumden
bebeğine bişey olursa dıye..ama o benım eşim ameliyatlıydı ılgı beklıodu benden
arkadasım sende uzuldunn..olur boyle seyler dıyeceğine
ozelden yazdı arkaadsalr msnden konusuomus arkadslarıyla
bende kendımı kahredıorum orda.))))))
o arkadsda normalde ordakı arkadaslarına yardım edıo soyle yapın boyl yapın
ama oda hata yapabılır sonucta ve yaptı ve dırek onada yazmadım genel bişey yazdım
yaptığı hatayı bıldığı ıcın ustune alındı:))))))
beyse yetercimm bılmedığın topıklere arkdasın cağırdı dıye gıdersen oyle olur:)
cok garıp yerler var yaa cok sukur bızım topiğimizr nazar değmesin:)))
kadına neler yazdılar bılıomusun sen kafayı sıyırmıssın bılmem me
yaa o ınsanlarda bebeklerını kaybedıp kendı deyımlerıyle kafayı sıyırırısa
garantısı varmı*
allah herkese vicdan versın cnm hiç konusmaya bıle değmez boşverelım:)
o arkadasa ulaşabılsem keske gelse keske girse okusa msjlarımı..

Bencede bu konu hakkında söylenecek fazla birşey yok ama seni tebrik ediyorum güzel yürekli arkadaşım benim

İnsanlar bazen nerden geldiklerini ne olduklarını unutuyorlar . Mesela bende hamile kaldığımda ekim topiğinde yazışmalarıma devam etmiştim bebeğimde sorunlar olunca aptal gibi yazdım ama unuttum ordaki arkadaşlarımında benimle aynı haftalarda olduğunu hamile olduklarını sonra o kadar vicdan azabı çektim ki kendimi hala affedemiyorum .
Onlarıı gereksiz yere endişeye soktum ve bunun için içim içimi yedi şimdi hala yüzüm yok onlarla konuşmaya

selam kızlar. 1 haftadır giremiyordum bunun nedeni 2 gün yurt dışında olmam ve diğer günlerde babamın sağlık problemi idi. bugün bile buraya girdiğim zaman vicdan azabı yapıyorum. babam rahatsızken internette dolaşıyormuş gibi. babam için dua edin arakadaşlar. cuma tahlil sonuçları çıkacak. kötü huylu olmasından çok korkuyorum.. ne olur dua edin. biliyorum ki sizlerin duası dahamakbül.
şimdiden herkese teşekkürler selamlar.......

hiç şaşırmadım benim eşim ameliyat olduğunda ne kadar sıkıntı yaşadığıma şahit olanlardansın:26::26::26::26:
bana birisi topik topik geziyor dualra katılmıyor diya yazmış ve dua saatinde ben yoğun bakımın kapısında eşimden haber beklyordumm
ve öncesinde isterseniniz beni dua listesinden çıkartın okuyamaya biliirm dedimmm
ve bir başka arakadaşta (ben ona beni isteden çıkartın dedim ama listeyi yapan arakdaş olurmu öyle şey bu sağlıktır hepimizn başına gelir dedi demiştim )beni listeden çıkartılar diyor yeter demişşşş sonra kızlarda hakımda bir sürü yorum yapmışlarrr çok üzüldüm açıkadım durumu ve o topiğe girmedim bir daha

Cnm geçmiş olsun umarım sonuçlar temiz çıkar lütfen gölünü ferah tut dualarımız baban için

geçmiş olsun canımmm rabbim yardımcın inşş temiz çıkar sonuçlar

Şaka gibiler yaa :)) yazık ben gülüyorum bu insanlara ve kendilerinin normal olduğunu düşünüyorlar yaa

teşekkür ediyorum kızlar.... inanın bebek halvet hepsi uçtu gitti aklımdan... Allahım her şeyin hayırlısını versin....

Cnm ben hep diyorum sağlıktan ötesi yok diye tamam bebek çok istiyoruz ama önce kendimizin eşimizin ailemizin sağlığı geliyor ondan sonra bebek onun için kafana takma baban iyi olsun da bebek çalışmaları devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…