- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.621
öylee canımm uzayıp duruo
dıye uzuluyordum..bı kadın gördüm
35 gunluk bebeğini getirmiş
hamıleyken mıdesı rahatsızmısaten hiçbişey yıyememış
ve bebek beslenememiş mınıcık bısydı
ısıtmesınde sorun varmıs bebeğin
sukurler olsun rabbım dedım
en azından adam gıbı tedavı olucam 8 haftalık bı tedavı
sonra midem iyi olacak ınsallh
zaten sadece bulantı sıkayetım vardı
mıdem sapasağlam sükür sadece mıdenın alt kısmındakı cıkısından
reflü var orayı tamir etcek alahın ıznıyle ılaçlar
şimdi bılemıdem bulanıo halsızlesıyorum
mıde gebelık bulantısı olsa çalışamam beslenemezdım
rabbim herseyın en ıyısını bılıyor
o kadını görünce dedım bu kadını görmemde de bı hayır var
sükürler olsun dedim
sen napıosun canım bende cok uzuldum sowaylara
allah beterınden korusun su ramazanda allahtan da korkmuola cnm
nehırcım tebrık edrımm
cok ıyı etmıssınız
darısı bıze olsun ınsallah:))))))
saol cnm sen napıosun toprapım
nerelerdesınn bakalım nasıl gıdıyor
ıyı pazarlar kusumiyi pazarlar nasılsınız
soway geçmiş olsun arkadaşım.Üzülmeyin diyeceğim ama elden bir şey gelmez biliyorum.Rabbim yardımcınız olsun.
Tüm arkadaşlarım için inşallah her şey gönüllerince olur.Dualar edelim birbirimize.Başkalarına dua etmek kişinin kendisine dua etmekten daha tesirliymiş.Başkaları için bol bol edelim ki bu duaların güzellikleri dönsün bize.Öpüyorum sizi.Bu arada ben isteyen arkadaşlarım için Meryem suresini okuyabilirim müsait oldukça.Tabi benim için de okuyanlar olursa gönülden ben de isterim.
nehirim hoş geldin kuzum
inşşşşş hayırlısıyla kucakla bebeişini kuzumm
öylee canımm uzayıp duruo
dıye uzuluyordum..bı kadın gördüm
35 gunluk bebeğini getirmiş
hamıleyken mıdesı rahatsızmısaten hiçbişey yıyememış
ve bebek beslenememiş mınıcık bısydı
ısıtmesınde sorun varmıs bebeğin
sukurler olsun rabbım dedım
en azından adam gıbı tedavı olucam 8 haftalık bı tedavı
sonra midem iyi olacak ınsallh
zaten sadece bulantı sıkayetım vardı
mıdem sapasağlam sükür sadece mıdenın alt kısmındakı cıkısından
reflü var orayı tamir etcek alahın ıznıyle ılaçlar
şimdi bılemıdem bulanıo halsızlesıyorum
mıde gebelık bulantısı olsa çalışamam beslenemezdım
rabbim herseyın en ıyısını bılıyor
o kadını görünce dedım bu kadını görmemde de bı hayır var
sükürler olsun dedim
sen napıosun canım bende cok uzuldum sowaylara
allah beterınden korusun su ramazanda allahtan da korkmuola cnm
nehırcım tebrık edrımm
cok ıyı etmıssınız
darısı bıze olsun ınsallah:))))))
saol cnm sen napıosun toprapım
nerelerdesınn bakalım nasıl gıdıyor
kızlar sizlere çok kötü bir haberim var, moralim tahmin edemeyeceğiniz kadar çok bozuk, benim bu tüp denememde eminimki başarısız olacak kızlar yaa, çünkü iki gündür uyku uyuyamıyorum, farkettiyseniz dün hiç yoktum burada, kızlar evimize hırsız girdi, talan etmiş herşeyii, çalmış götürmüş, ramazan ramazan böyle kötülükleri nasıl yapabiliyorlar, bukadar kötü nasıl olabiliyorlar, ağla ağla mahvoldum artık, çelik kapıda değişti, ev inşaat hali gibi, gece yarısına kadar temizik yaptım, ne ağır şeyler kaldırdım, keşke bebeğime zarar gelmese ya
ıyı pazarlar kusum
kımse yok bugun sen napıosunn
bı yaramzlık yok değil mi
bıraz keyıfsızmısın
gecmısı okuyamadım pek ben
umarım hersey yolundadır canım
dularım hep senınle unutma olurmu:)))))))
gecen ay negatıfımı aldım
daha sonra doğal denemeye basladım
gercı hep denıyodum ya
bende ısteyenler ıcın meryem suresı yada baska sureler okuyabılırm
ben bıde 4444 salatı tefrıcıye okuyorum 700 cıvarı oldu lıste ısı cok ıyı
bende katılmak ısterım
sowayyyyyyyyyyyyyyyy((((((
cok uzuldumcok gecmıs olsun
herkes gecmıs olsun yazınca bnde tup tutmadı sandım
13unde test yaptırıcaktı bu dedım
brde ne okuyayım
rabbm ıslah etsın
ama bundada br hayır var
belkı bebeggı dusunmeyı unutup sana gelecek annesı
ınsallah kımın yaptıgıda bulunur
SOWAY
önce hayırlısı olsun bebeğin sımsıkı tutunsun annesine dilerim, temizlik fanatiği annesine kızmasın hiç ve sonra geçmiş olsun dilerim gidenlerin yerine size Allah en az 4 kilo olan, kolları bacakları , eli yüzü sapasağlam, hiç durmadan ağlayan ve kaka yapan bir altıntop hediye yollasın. herhalde dünyalara bedel olur üzüntülerini unutursun tatlım
UMUT cuk benimde internetim sorunlu, nazara ben de inanıyorum da o söylediğin duları zaten her zaman okuyoruz, namaz kılarsak zaten okuyoruz bilmiyorum ki bu nasıl nazardır ki defedemiyoruz yahu inanmam ama kurşun bile döktürdüm artık
nabersin demişsin haberler yine fena umut ne sen sor ne ben söyleyeyim bizim ev yine savaş alanı, eşim izin aldı oruç kolaylasın bu sıcaklarda diye ankara 40 derece işi eve 1,5 saat uzaklıkta ama evde olunca
havv havv havvvv hırrrrrr hırrr --- miyav miyaavvvv miiiiiiyaavvv
Sowaycim Cnm benim yoldayim ablama gidiyoruz kızlara bakayım dedim yazını gördüm ve çok kötü oldum ... Tatlım mala gelsin cana gelmesin sen merak etme bebislerin seninle allahım o kadar büyük ki bu acıların ödülü olarak bebislerin seninle olacak inanıyorum ama artık kendini yorma ve üzülme Cnm Allah o vicdansizlari bildigi gibi yapsın ... Güzel yürekli arkadasım benim
soway geçmiş olsun arkadaşım.Üzülmeyin diyeceğim ama elden bir şey gelmez biliyorum.Rabbim yardımcınız olsun.
Tüm arkadaşlarım için inşallah her şey gönüllerince olur.Dualar edelim birbirimize.Başkalarına dua etmek kişinin kendisine dua etmekten daha tesirliymiş.Başkaları için bol bol edelim ki bu duaların güzellikleri dönsün bize.Öpüyorum sizi.Bu arada ben isteyen arkadaşlarım için Meryem suresini okuyabilirim müsait oldukça.Tabi benim için de okuyanlar olursa gönülden ben de isterim.
Kızlar günaydın
Sowaycım cnm az kaldı :)) cumartesi 14. gün mü olacak ?
Bende dün hastalandım ama leke şeklinde acaba dün 1. gün diye mi sayılıyor ben 21. günü iğnelere başlayacağım yaa kafam karıştı ( ama sökülmedim henüz nedense çok tuhaflaştı benim reglim)
Kan testlerimi tamamlıyorum 1-2 tane daha var yaptırmam gereken onları yarın sabah yaptırıcam eşimden de istediler.
Yine içim yangın yeri dün akşam dua ediyorum nasıl etsem şaşırdım geçen sefer " Allahım bana katından hayırlı ,sağlıklı ,temiz , vatana millete yararlı bir evlat nasip et " diye dua ediyordum ama herhalde duamda hata yaptım şimdi nasıl etsem
canım yarın 13. gün.
hastalığın leke değilde tam kanama şeklinde olunca ilk gün die sayıyorsun, benimde hep öyleydi, doktorum bana dedi, bande adetin 1. gününü veya 2. gününü hesaplayamaz oluyordum, tam kanama şeklinde olunca 1. günü say canım, bide duanın neresi yanlış gülüm, ne güzel bi dua etmişsin, allah kabul etsin...
Ama bu uzun protokol olacak yaa ondan kafam karıştı ... ( sanki ilk denememmiş gibi sorular soruyorum)
Bebişimden ayrıldım yaa kendimi suçluyorum acaba yanlış dua mı ettim diye şimdi nasıl edeceğimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?