- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.661
ben hamile fotolarımı koymak istiorum artık facebook aaa yaaaaaaaaaaacaba o günlerde geleckmiiiiiiiii:26:
19 gün sonra başlayacaksann nerden baksan sonuca ikibuçuk ay mı var?
Godescim iş konusunda iyi düşünmüşsün cnm biraz kafann dağılır ( hoş ben çalışıyorum ama hiç kafam dağılmıyor :26: )
İyi ki hemen çıkmışsın eğer maaşını düşürüp kalmaya razı olsaydın kim bilir daha neler neler olurdu maaşı geç vermeler, bölük pörçük vermeler vb...
Soway , sen , ben kaldık geçen seneden inşş teker teker güzel sonuçlar yazarız canlarım
ah inşallah bebişim ya:)) sana kız çocuğu yakıştırıyorum, gözleri sana benzeyen ve süslü püslü
Anam olsunda kızı erkeği hiç farketmez ikiz , üçüz de kabulüm yeter ki gelsinler :)) cumartesi nasıl gelir hiç bilmem lütfen erkenden test yapma :))
tüpbaby sizdede genetik problem mi var.
Canım bu seferki totemin olsun seninde test gününe kadar beklemek ve hiç idrar testi yapmamak :)))))ben bu sefer cts ye kadar hiç test yapmamaya kararlıyım, tabi ilerleyen günlerde hiç belli olmas benim işimama şuan için beklemeyi düşüyorum, herşeyin hayırlısı olsun napalımm, biras daha bekliyim
TAbiki tatlım dururmuyum hiç. Az önce aradım paramı istemek için standart şeyi söyledi "burdada kimsenin parasını ödeyemedim bir yerden para beklliyorum ben seni arayacağım" dedi. :))) Ay iyiki cabuk kurtuldum ahahahaGodescim iş konusunda iyi düşünmüşsün cnm biraz kafann dağılır ( hoş ben çalışıyorum ama hiç kafam dağılmıyor :26: )
İyi ki hemen çıkmışsın eğer maaşını düşürüp kalmaya razı olsaydın kim bilir daha neler neler olurdu maaşı geç vermeler, bölük pörçük vermeler vb...
Soway , sen , ben kaldık geçen seneden inşş teker teker güzel sonuçlar yazarız canlarım
erkenden test yapmamak için kendimi zor tutacağa benziyorum ama bakalım, yaparsamda hemen yazarım zati:87:
Canım bu seferki totemin olsun seninde test gününe kadar beklemek ve hiç idrar testi yapmamak :)))))
Ay şimdi ben heyecen yaptım her kk ya girdiğimde senin sonucunu görücem heyecanı olacak.
test yapmamak için kendimi zor tutacağa benziyorum dedinya olay bitti bende
gitmedim ama hamilelik belirtilerim bitti.ben içimde damar gibi attığını hissediyordum.sol tarafım hafif şişmişti şimdi hiçbirşey yok.çarşambayı bekliyorum.senin iki tane düşüğünmü var.onları incelettin mi.inceleten varsa sonuçlar ne zaman çıkıyo.
hahahayapsam bile çarşambadan sonra yaparımm, şuan çok erken olur sanırsam, daha doğrusu bilemiyorum yaaaa, belkide ozamana kalmadan regli olurum, baya bi ağrım var:26:
hahahayapsam bile çarşambadan sonra yaparımm, şuan çok erken olur sanırsam, daha doğrusu bilemiyorum yaaaa, belkide ozamana kalmadan regli olurum, baya bi ağrım var:26:
ben sana ne demiştim
İşte bu durumdan korktuğum için ben tedavi süresince topişe girmiycem artık sen yada umutcum haber verirsiniz kızlara çünkü psikolojim bozuluyor(
canım benim yaaaa, topişi girmesen bile olacak bu, eminimki sende tutamayacaksın kendinicnm bnmmm bilmiyorum yaaaa, ben beklerim herhalde, annem aradı az önce, o da bekleyemiyoooo, çarşamba günü test yap dedi benden daha heyecanlı, ama işte sonunda mutlu olmak olduğu gibi üzülmekte olabülürrrrrr:44:
Yok bebişim ben 2. denemede 13. gün akşam evde idrar testi yapmıştım :)) dayanmıştım yanii
Valla size bravo yaa. Benmi bir bu kadar sabırsızım maksimmum 9. güne kadar dayanıyorum ve kan veriyorum. Tabi 6. günde bile idrar testi yapmış biriyim ben. Çıkmayacağını bile bile hemde :)))) Hatta ve hatta 9. gün kan verip o bir saat bekleme süresinde hastane wc sinda idrar testi yapmış biriyim.Yok bebişim ben 2. denemede 13. gün akşam evde idrar testi yapmıştım :)) dayanmıştım yanii
Canım bugün 8. günün olmasına rağmen hiç test yapmamış olman bile benim için bir sabır göstergesi vallaowwww maşşallahhh, iyi dayanmışsın gerçektendee, bakalım ben sabırlı olabilecekmiyim bu konuda :26:
Valla size bravo yaa. Benmi bir bu kadar sabırsızım maksimmum 9. güne kadar dayanıyorum ve kan veriyorum. Tabi 6. günde bile idrar testi yapmış biriyim ben. Çıkmayacağını bile bile hemde :)))) Hatta ve hatta 9. gün kan verip o bir saat bekleme süresinde hastane wc sinda idrar testi yapmış biriyim.ay çok alemim ya seviyom kendimi
Canım bugün 8. günün olmasına rağmen hiç test yapmamış olman bile benim için bir sabır göstergesi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?