Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Hayatım bu testi mutlaka ama mutlaka yaptırmışsınız :)) sen hatırlamıyorsun sadece :)) çünkü benden memorial hastaneside istemişti bahçecide istedi ve bugüne kadar tam 5 kere bakıldı kafanı takma hamile kalınca isterler yine :)) o zaman hatırlarsın cnm ...
hamilelikte ilk 3 ay kedi köpiş tüylü hayvanlardan çiğ etten uzakk dur :))

Son düzenleme:

hayır tüp bebekte PGT önermedi, çünkü ilkinde genetik bir sorun çıkmadı, 2.cide ne olduğu belli değildi ama eşimle benim kromozomlarımız da normal olunca gerek duymadı.

sucuk salam sosistende uzak durmak gerek sanırım:26: bende çok severim hımmm

hoşgeldinnnnnn
bebeklerin sana çoktan sımsıkı tutunmuştur merak etme dokuz ay 10 gün sonra kucağında olacaklarbende sabırsızlıkla zaman biran önce geçsin diye bekliyorum.allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.hiç bir şeyi kafana takma canım belirti arama bedenini dinleme artık o kadar çok tecrübeli oldukki zaten okumaktan sen bunları biliyorsun.herkesin belirtileri farklı farklı. dokuz gün sonra burdan müjdeli haberlerini duyurursun bize inşallah.

Sevgili arkadaşlarım selammlaaarrrr sevgilerr yokum buralardaaa hepinize görüşemesekde bol bol duaaa gönderiyorumm herkesin sağlıkla güzel melekleriyle buluşacağı günü hepimize diliyorummmm

toxoplazma testi ile ilgili yazıları okudumda çok korkulacak bişi diil çıksa bilee.benim kedim var yaptırdım hiç bi zaman ozitif çıkmadı.hayvanlardan daha çok salam,sosis vs. işlenmiş gıdalardan uzak durulmalı.özellikle transfer sonrası.Birde ilginç detay vereyim toxoplazma en çok yeşilliklerde geçiyorsebebi ise hayvanlar yetiştikleri yerlerde çişlerini yapıolar ve yeşillik iyi yıkanmıyosa mikrop hooop sizzdeeeo nedenle dışardan salata yemeye dikkat hamileler özleliklee yeşilleride sirkeli mirkeli çok yıkayınnnöperim hepiniziii

slmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmm keyifler nasıl bakalımmm

hayır tüp bebekte PGT önermedi, çünkü ilkinde genetik bir sorun çıkmadı, 2.cide ne olduğu belli değildi ama eşimle benim kromozomlarımız da normal olunca gerek duymadı.

ARKADASLAR PARANIZLA YAPTIYORSANIZ ICSI turkcesi IMSI bu yontemi deneyin nekadar sorun spermlerdede bile olsa en guclu sonuc alinan yontem.tupbebek uygulamalarinin en sonuncucu diyebilirim.sipermi guclendiriyor en iyi sekilde ve disarda dollenen yumurtalarin en kalitelisi transver ediliyor sonuc her zaman iyi sorun doktorunuza bu yontem diger tupbebek fiyatindan farklida degil. ama bunu farkli diye gosteren hekimlerde var ne yazik.

evet arkadaşım, busefer kafam çok rahat, dediğin gibi tecrübeliyiz, hiç belirti aramıyorum, test yapmicam, kendi test günümü beklicem, 13 ağustosu, hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah,

Gez gez hayatım ama bize haber seni göremeyince merak ediyoruz nede olsa sen demirbaşsın :))
Zaten umutta gelmiyor artık bende hepinize bir küsücem 3 ay gelmeyeceğim az kaldı (

canım biliyordum merak edceğinizi ama birden karar verip çıktık yazamadım gittiğimiz yerdedenet vardı ama çocuklar izin vermediler giremedim

hayırlu cumalar kızlar.

bu hafta başında babam ameliyat oldu. ve çok şükür başarılı geçti. şimdi hastanede bende sizi takip ediyorum aslında ama yazamadım. bugün iş yerinde bir halınızı hatrınızı soruyum dedim.

soway Allah bu mübarek günlerde bebeğine kavuştursun seni inşallah....

kızlar başka bir topikte bir bitkisel ilaç dudum branca ursuluı diye. romanya da doktorlar veriyormuş bitkisel ilaçmış bu konuda bilgisi olan varmı yumurta azlığında kullanılıyormuş

Cnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Benim ilaç hakkında bir fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…