- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.581
TUPBABY hayatım ben bu testi hiç yaptırdığımı sanmıyorum, çok enteresan bi test, kedi beslemiyorum zaten, yada başka bi hayvan beslemiyorum, sanırım sorun yok ama bi kaç ay önce yavru bi kedi sevmiştim, bilmiyorum ondan bişiy olurmu, sanmam ama gerekli bi test, doktoruma desem yaparmı acaba bu testi bana?:26:
Çok zor gerçekten ama hep eskiyi düşünerek yaşamamak lazım anlıyorum korkuyoruz ama yapabilecek birşey yok .
Peki sen tüp bebek denedin ona Pgt mi yapıldı ? Ya da doktorun Pgt önerdi mi ?
Maddi manevi çok yıpranıyoruz ama inanıyorum ki bebekklerimizi kucağımıza alacağız sadece biraz sabır cnm .
Ben İstanbulda oturuyorum ve Bahçecide tedavi oluyorum benim hiç normal gebeliğim olmadı 2 kere tüp denedim 1. negatif oldu 2. dondurulmuş oldu onuda sonlandırdık .
Senin doğal yolla olması güzel ama dediğin gibi sonu gelmiyor.
Bende hamile kalmakla yetmiyor diyorum sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek en önemlisi ...
Allah yardımcımız olsun cnm
Hayatım bu testi mutlaka ama mutlaka yaptırmışsınız :)) sen hatırlamıyorsun sadece :)) çünkü benden memorial hastaneside istemişti bahçecide istedi ve bugüne kadar tam 5 kere bakıldı kafanı takma hamile kalınca isterler yine :)) o zaman hatırlarsın cnm ...
hamilelikte ilk 3 ay kedi köpiş tüylü hayvanlardan çiğ etten uzakk dur :))
canım arkadaşlarım sisleri çokkk ösledim bennnbugün işe başladım sonunda, evde oturmak çok sıkıcı yaaa, çok bunaldım hiç yapacak bi iş yok transferim yapıldı sonundaa, 8 hücreli iki tane embriyo verdiler bana, inşallah bebeklerim içimdedir benimledir, şişkinlik var biraz bende, test tarihim 13 ağustosta, işin ilginç tarafı cumartesi günü ovitrelle iğnesi yapıcam cilt altına, neden die sordum doktora, hcg desteği yapmamız gerek dedi, anlamadım hiç doğrusu, bu iğne yumurta çatlatma iğnesiydi, kafam baya bi karşıtı, ama yapacak bişiy yok, doktorumu dinleyeceğim, bende durumlar böyle kızlarrr, sizleri özledim, ne var ne yok, yeni gebelik haberleri varmıı, herşey yolundamı, oruç nasıl gidiyor, hepinizi kucak dolusu öpüyorumm, sizler olmadan zaman hiçmi hiççç geçmiyoooooooooo
hayır tüp bebekte PGT önermedi, çünkü ilkinde genetik bir sorun çıkmadı, 2.cide ne olduğu belli değildi ama eşimle benim kromozomlarımız da normal olunca gerek duymadı.
hoşgeldinnnnnn
bebeklerin sana çoktan sımsıkı tutunmuştur merak etme dokuz ay 10 gün sonra kucağında olacaklarbende sabırsızlıkla zaman biran önce geçsin diye bekliyorum.allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.hiç bir şeyi kafana takma canım belirti arama bedenini dinleme artık o kadar çok tecrübeli oldukki zaten okumaktan sen bunları biliyorsun.herkesin belirtileri farklı farklı. dokuz gün sonra burdan müjdeli haberlerini duyurursun bize inşallah.
slmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmm keyifler nasıl bakalımmm
nerdesin bakiyim sen, topik güzeliöpüyorum çokkk
slmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmm keyifler nasıl bakalımmm
hayır tüp bebekte PGT önermedi, çünkü ilkinde genetik bir sorun çıkmadı, 2.cide ne olduğu belli değildi ama eşimle benim kromozomlarımız da normal olunca gerek duymadı.
canım 2 günlüğüne niğdeye gitmiştim bu gün döndümmm
sizler nasılsınız [/Q
gezmeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibizlerde iyiiz nasıl olalım cnm, benide biliyorsun dondurulmuş transferim oldu 13 ağustos test tarihim, beklemedeyim bebek
Ya ewet yeter hanım nerelerdesiniz ?
canım 2 günlüğüne niğdeye gitmiştim bu gün döndümmm
sizler nasılsınız [/Q
gezmeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibizlerde iyiiz nasıl olalım cnm, benide biliyorsun dondurulmuş transferim oldu 13 ağustos test tarihim, beklemedeyim bebek
inş güzel heberler vereceksin bize inşş
ya acuk gezdim kızzzz acukkkkk
Gez gez hayatım ama bize haber seni göremeyince merak ediyoruz nede olsa sen demirbaşsın :))
Zaten umutta gelmiyor artık bende hepinize bir küsücem 3 ay gelmeyeceğim az kaldı(
hayırlu cumalar kızlar.
bu hafta başında babam ameliyat oldu. ve çok şükür başarılı geçti. şimdi hastanede bende sizi takip ediyorum aslında ama yazamadım. bugün iş yerinde bir halınızı hatrınızı soruyum dedim.
soway Allah bu mübarek günlerde bebeğine kavuştursun seni inşallah....
kızlar başka bir topikte bir bitkisel ilaç dudum branca ursuluı diye. romanya da doktorlar veriyormuş bitkisel ilaçmış bu konuda bilgisi olan varmı yumurta azlığında kullanılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?