- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.641
canım benimm bence duanın yanlışı olmaz ama eksik dua olabilir, allah içini biliyor sonuçta, ben eminimki 1 yıl sonrada doğumumuzla ilgili konuşucaz buralardan inşallah, bebklerimizle ilgili bakımlarıyla ilgili konuşucaz, inanıyorum.
bende acaba bebek tutunmuşmudur die düşünüp duruyorum, kendi kendimi yiyorum, bukadar olaydan üzüntüden, yorgunluktan sonra sanmıyorum ama allahımın mucizeleri çoktur, belkide hala benimledir, bilemiyorum
Ya bak dövücem seni umutsuzluk yok :)) merak etme öyle temizlikle falan düşmez bebek onlar annesine sıkı sıkı tutundurlar cumartesi günü seni mutlu etmek için bekliyorlar cnm benim =))
offf inşallah gülüm yaa, iki gündürde adet ağrısı çekiyorumm, korkuyorum hasta olucam die, normalde regli tarihim 14 ağts, benim 1 hft önceden başlar ağrıları, ve şuan tam 1 haft. var yine başladı( halbuki ilk başında kendimden nekadar emindimm, off şu hırsızlara nekadar sayıp sövsemde azdırrr, neyse artık şekerim, ben senin tedavin için sabırsızlanıyorum, zaman geçmek bilmiyor sankiii, çabuk olsa bitse herşey:))))
kızlar hepinize hayırlı ramazanlar nerdeyse ortası gelecek ramazanın ama ben bayağıdır yoğundum bikaç kere yatılı misafirim geldi sonra tatile gittik vs... derken şimdi de ramazan giremiyorum eee siz neler yapıyosunuz yok dimi bi yaramazlık
Ah o hırsızlar seni boylee yaptı ama lütfen İnan umutsuzluk yok :))
Benim tedavime daha var bebisim 19 gün sonra lucrinle başlıyorum allahım hepimize hayırlı sonuclar nasip etsin biz tedavimizi olup bekleyelim gerisi Rabb'ime kalmış
İsyan etmeden sabırla ...
Godes Cnm nasılsın uzun süredir göremiyorum seni
offf inşallah gülüm yaa, iki gündürde adet ağrısı çekiyorumm, korkuyorum hasta olucam die, normalde regli tarihim 14 ağts, benim 1 hft önceden başlar ağrıları, ve şuan tam 1 haft. var yine başladı( halbuki ilk başında kendimden nekadar emindimm, off şu hırsızlara nekadar sayıp sövsemde azdırrr, neyse artık şekerim, ben senin tedavin için sabırsızlanıyorum, zaman geçmek bilmiyor sankiii, çabuk olsa bitse herşey:))))
Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun tatlım.
Sakın kendimi çok yordum acaba tıutmadımı diye düşünme. Ben ilk tüp denememde çok yumurtam olmasına rağmen sadece transfer edilecek 1 tane embrio kalınca çok üzüldüm ve daha transfer odasından çıkarken olmadı zaten diye ağlamaya başlamıştım. Birde acayip hastaydım boranşit başlangıcı olmuştum ve nefes darlığı çekiyordum. Neyse uzatmayayım ben tutmadı diye transferim 5. günü annemlerde boya vardı yardım ettim camları sildim ve deli gibi iş yaptım zaten tutmadı diye. Ama test yaptığımda şok oldum kendimi o kadar yormama rağmen bebeişim benimleydi. O yüzden lütfen üzme kendini kısmetinde varsa tatlım sen ne yaparsan yap zaten seni bırakmaz.
İnşallah doğru zaman gelmiştir ve güzel haberler gerirsin bize :))
ay godescim sağol arkadaşım, inşallah bişiy olmaz ya...:26:
bu arada sen nerelerdeydin yoktun baya bii, yolundadır inş. herşey....
çok geçmiş olsun canım sakın stres yapma bedenini dinleme bebeklerin çoktan sana tutunmuştur merak etme bu gün transferden sonra ki kacıncı günün.
sağol cnm, 1 ağustosta transfer oldu, 8. gün galiba:)))
AY tatlım sorma işe girdim 9 günlük bir çalışmadan sonra bıraktım. Nasıl böyle abuk sabuk yerleri buluyorum zaten bilmiyorum. İşe girerken maaş konusunda anlaştık fakat 9. günün adam gene konuşmak istedi benimle maaş konusunda biraz daha inmemi istedi. Bende hiç taviz vermeyince işi bırakmak zorunda kaldım. Ama zaten en başından beri bir tuhaflık olduğunu sezmiştim. Çünkü parasız bir yer sürekli alacaklar alıyor falan. Şaşırmıştımda nasıl hemen kabul etti diye ama salak adam sonra pişman oldu demekki ödeyemeceğini düşündü. Birde orada çalışan kişilerin aldıkları maaşşı düşününce ağzım açık kalmıştı. Çünkü inanılmaz düşük paralara çalışıyorladı :))) Neyse sonuç olarak 9 günlük bir iş hayatım oldu
önemli olan ilk günler canım bebeklerin çoktan yerine yerleşmiştir sen içini rahat tut.
cnm bnm ya( allah herşeyin hayırlısını versin, ne biçim işyerleri var , az paraya çok iş yaptırıyorlar, gülünç rakamlara çalıştırıyorlar, anlamıyorum ben bu piyasayı zaten, inşallah dilediğin gibi bir yer çıkarda çalışırsın cnmm, inşallah herşey yolunda gider, 9 günlük diyip geçme, iyi bir deneyim olmuş senin için
Canım evet kesinlikle yeni yeni insanlar tanıyorum. O yüzden her yeni yer yeni tecrübe demek. Şİmdi 6 ay normal yolla deneme kararı aldım ya canım işe girim birazda kafam dağılsın istedim. Bakalım inşallah güzel bir iş bulurumda birazcık kafam dağılır. Yoksa dayanamayaıp gene tüp bebek yaptırmak için araştırma yapaakmışım gibime geliyor. Bir yanım bira bekle derken bir yanım ne bekliyorsun diyor. Çok karışık yani beynim fırtınalar kopuyor :)
Canım seninde 8. günmüş seni etkilemek istemem ama ben hep 9. günü test yapmıştım :))
İnşallah bebişler seninledir. İnşaaaaaallllaaaahhhhhhhh..
etkiledin bilebugün akşam test almam gerek yok yokkk almıyım en iyisi, daha sonuca koskoca 5 gün var, çıkmazki, çıkmayınca ' zaten biliyordum çıkmayacağını, hamile değilim işte' diyeceğim kesindir, of offf:97::97::97:
Canım tabiki idrarda çıkmaz yapma boşuna ben 9. gün kan vermiştim. İdrar testide yapmıştım çıkmayacağını bile bile :)))
O yüzden kafanı idrar testiyle hiç karıştırma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?