- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.801
UMUTCUM, umudum .... sağol dua ediyorum demişsin Allah bin katını sana versin, şu meryem i bir defamı okuyacağız hergün acaba?
herkes nasıl mutlu maşallah, herkes nasıl umutlu soway zaten bebekleri aldı, tüp baby eli kulağında geliyor maşşallah
AYŞEEEEEE nasıl %2 morfoloji ve toplam hız %12 ile mi normal yol ile mi nasıl yani ama ama ama amaaa fakat nasıl hamile kaldın
Ne mutlu sana cnm seni paylaşamayan arkadaşlara sahipsin =))
saol cnm benım
ozaman
1 godes
2.ben
3.ayse
olduu:)))))
Bende okurum kendim için okuyabilir miyim ? Aslında önce soway için okusak kızlar cumartesi test günü ama ben okuyamam hastayım
aslında onu dusundum ılk olarak da
yarın test yapacaktı heralde yetişmz diye düşündüm
ama yarın bi gelsın onun ıcın de okuruz canımm
UMUTCUM, umudum .... sağol dua ediyorum demişsin Allah bin katını sana versin, şu meryem i bir defamı okuyacağız hergün acaba?
herkes nasıl mutlu maşallah, herkes nasıl umutlu soway zaten bebekleri aldı, tüp baby eli kulağında geliyor maşşallah
AYŞEEEEEE nasıl %2 morfoloji ve toplam hız %12 ile mi normal yol ile mi nasıl yani ama ama ama amaaa fakat nasıl hamile kaldın
AYŞE, kaçmaaaaaa
çabuk bizim eve gel, sana elimi süreyim yüzümü süreyim bu mucize gerçekten
ayrıca tilavet namazı bilmemek ayıp mıdır soruyorum hakikaten meryem in içinde secde ayeti yazıyor 58. ayette
şimdiye kadar okuduklarım kabul olmadı mı ey Mikail gel yardım et öğrenmeme
AYŞE, kaçmaaaaaa
çabuk bizim eve gel, sana elimi süreyim yüzümü süreyim bu mucize gerçekten
ayrıca tilavet namazı bilmemek ayıp mıdır soruyorum hakikaten meryem in içinde secde ayeti yazıyor 58. ayette
şimdiye kadar okuduklarım kabul olmadı mı ey Mikail gel yardım et öğrenmeme
ben de okurum arkadaşım için inşallah
ayy güldürdün beni Allah da seni güldürsün...
kabul olmadı olur mu hiç orasını allah bilir.. okuman bitince niyet edip tekbir getir 2 kez secdeye var secdede 3 kez suphanel rabbiyel ala de o kadarcık..
canlarım ben pek liste yapmakda ıyı değilim ben bu gecenın bıtımınde tupbaby nin dediği gibi yapayım
ama ilk sayfaya nasıl yapcam yaa valla bılmıorum sen bana anlat tupbaby
tupbbay ıcın meryem
1.godes
2.umut
3.ayse
4.bebkdls
5.janınes
6.melish
unuttuğum varmı
Cnm 1. sayfaya git yazmış olduğun konunun altında " Mesaj düzenleme Paneli " var ona tıkla ve konunun sonuna listeyi yaz kaydet de ve olacak =))
yazdım cicim önceki sayfada kaldı..aa bende hep secdesız okudum bu gune kadar
aysee anlatsana cnm bıze yaa nasıl yapcaz hep yazıodu
58.ayette ama ben hiç yapmadım
AYŞE
Allah bağışlasın kızını , gerçekten mucize ne diyeyim Allah korusun daima onu aklım almıyor inan
bunları duydukça hepiniz gibi bana da umut oluyor ama birden hatırlıyorum ki koca ayda bir kerecik oldu lafın bile bana balyoz gibi iniyor evdeki yontulmamış odun kütüğüne ne yapacağımı şaşırıyorum
bazen şu en yakın arkadaşım aradığında laf arasında diyorum reglim yine gecikti karnım şiş diye o da aman aman inşallah bebektir diyor bıkmadan usanmadan 2 senedir ...
cevabım evlere şenlik elbette haşaaa ben hz. meryem miyim ne haddime doğacak çocuk İsa mıdır tövbe estağfurullah, kimden olacak bu çocuk Cebrail le de tanışmadım bile ,,,
Allah affetsin işi şakaya vuruyorum arkadaşım da gülüyor gülüyor ama anlamıyor, ben bunları söylerken Allahtan gözyaşlarımı görmüyor
aa bende hep secdesız okudum bu gune kadar
aysee anlatsana cnm bıze yaa nasıl yapcaz hep yazıodu
58.ayette ama ben hiç yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?