Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kuzular geldim ama çocuğun uykusu da geldi :))) bizi mazur görürsünüz artık yatalım kızçemle malum iş de var ya yarın (( siz kime okuyacağınıza karar verin bana özelden adını yazın yarın akşam okundu bilin.. bu arada meryem suresi okuduktan sonra tilavet secdesi yapmayı unutmayın olur mu surenin içinde secde ayeti var..
iyi geceleeeer

Şimdi sıkı dur Ayşe hakkında başka birşey söyleyeceğim o ay sadece 1 gece eşiyle beraber olmuş canım ve o geceden de meryem bebek olmuş :)))

AYŞE, kaçmaaaaaa

çabuk bizim eve gel, sana elimi süreyim yüzümü süreyim bu mucize gerçekten

ayrıca tilavet namazı bilmemek ayıp mıdır soruyorum hakikaten meryem in içinde secde ayeti yazıyor 58. ayette

şimdiye kadar okuduklarım kabul olmadı mı ey Mikail gel yardım et öğrenmeme

eveeet canım morfoloji 2 ileri hareketli 2 veya 3 toplam hareketli 15 mi neydi.. üstelik ben de amh 0.2 ve endometriozis vardı umutcum bilir iki kez hiç yumurtam olmadığı için tedavim iptal olmuştu... ama Rabbim ol dedi oldu :))) hem de ne olmak o ay da eşim ameliyat olmuştu safra kesesinden koca ayda sadece 1 kez beraber olduk yumurtlama günüm değildi ama tesadüf geç yumurtlamışım... üstelik ne ayağımı diktim ne de yattım hooop zıpladım duşa girdim olacağı varmış :))) darısı hepinizin başınaaa..

canımm benımm amın amın amın dıorum
1 kez okuyacaksın canımm
aa sen ne dıosun ben %0 morfolojiylr bılıorum doğal yolla kalan
hemde ılerı hızı da %0 ken:))))yaaa
o zaman senıde yazıorum
tlf geldıı kacırdım muhabbetlerı

ayy güldürdün beni Allah da seni güldürsün...
kabul olmadı olur mu hiç orasını allah bilir.. okuman bitince niyet edip tekbir getir 2 kez secdeye var secdede 3 kez suphanel rabbiyel ala de o kadarcık..

aa bende hep secdesız okudum bu gune kadar
aysee anlatsana cnm bıze yaa nasıl yapcaz hep yazıodu
58.ayette ama ben hiç yapmadım

ben de okurum arkadaşım için inşallah

canlarım ben pek liste yapmakda ıyı değilim ben bu gecenın bıtımınde tupbaby nin dediği gibi yapayım
ama ilk sayfaya nasıl yapcam yaa valla bılmıorum sen bana anlat tupbaby
tupbbay ıcın meryem
1.godes
2.umut
3.ayse
4.bebkdls
5.janınes
6.melish
unuttuğum varmı

yaa bir de kızlar istanbulda olanınız varsa hemeen sabah kalkınca dooooğruca yuşa hazretlerine gitsin tamam çok uzakta ama ben şimdiye kadar gidip ne dilediysem oldu.. zaten eğer bir muradınız için hz.yuşaya gitmeye niyet ettiyseniz ve gidebildiyseniz mutlaka kabul olurmuş olmayacaksa zaten gitmek nasip olmazmış...bu mübarek zatların hürmetine Allah kabul ediyor dualarımızı..

AYŞE

Allah bağışlasın kızını , gerçekten mucize ne diyeyim Allah korusun daima onu aklım almıyor inan

bunları duydukça hepiniz gibi bana da umut oluyor ama birden hatırlıyorum ki koca ayda bir kerecik oldu lafın bile bana balyoz gibi iniyor evdeki yontulmamış odun kütüğüne ne yapacağımı şaşırıyorum
bazen şu en yakın arkadaşım aradığında laf arasında diyorum reglim yine gecikti karnım şiş diye o da aman aman inşallah bebektir diyor bıkmadan usanmadan 2 senedir ...
cevabım evlere şenlik elbette haşaaa ben hz. meryem miyim ne haddime doğacak çocuk İsa mıdır tövbe estağfurullah, kimden olacak bu çocuk Cebrail le de tanışmadım bile ,,,

Allah affetsin işi şakaya vuruyorum arkadaşım da gülüyor gülüyor ama anlamıyor, ben bunları söylerken Allahtan gözyaşlarımı görmüyor

ayy güldürdün beni Allah da seni güldürsün...
kabul olmadı olur mu hiç orasını allah bilir.. okuman bitince niyet edip tekbir getir 2 kez secdeye var secdede 3 kez suphanel rabbiyel ala de o kadarcık..

amin canım, senin yüzünü de evlatların güldürsün hep

sağol bilgi için kolaymış da, eski bir beynamaz olarak bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

dipnot: beynamaz kaynanamın lafı hiç namaz kılmamış, oruç tutmamış kafirden az beride demek

Cnm 1. sayfaya git yazmış olduğun konunun altında " Mesaj düzenleme Paneli " var ona tıkla ve konunun sonuna listeyi yaz kaydet de ve olacak =))

Cnm 1. sayfaya git yazmış olduğun konunun altında " Mesaj düzenleme Paneli " var ona tıkla ve konunun sonuna listeyi yaz kaydet de ve olacak =))

hımmm hala varmıs msj duzenleme paneli
ılk msj ıcın :))))
tamam cnm sureklı düzenlerım eklendıikçe
bu arada meryem surası bıtıncemı tilavet secdesı yapılacak yoksa 58.ayet bıtıncemı ayşeee
kızının uykusu geldıı uyutmadık bı senii...

UMUT

ne yapıyoruz şimdi büyük harflerle anlat kafam çalışmıyor ,,,

bu akşam TUPBABY için bir adet meryem suresi mi okuyoruz bu kadarcık mı yani

Son düzenleme:
yazdım cicim önceki sayfada kaldı..

valla ben senin kütükten de beterdim adamdan köşe bucak kaçıyordum o da kızıyordu seni arı mı sokacak da hamile kalacaksın diyordu ama kaçmamak lazımmış demek ki.. ama çok da saymak ölçmek iyi değil stres yaratıyor insan görev gibi yapınca olmuyor bu iş..
ağla ağlamak iyidir kalbini temizler insanın hem ben şuna inanıyorum bunca döktüğümüz gözyaşı eski günahlarımızın kefareti olacak Allahın izniyle.. ama ağlarken kalbini bozma umudunu kesme birtek kafirler Rabbinden umut kesermiş..

aaa valla yatıyorum işe gitcem ben yarın sabahın köründe.. kızın büyümez sonra uyumazsam hadi öptüüüüüük

Kuran okurken secde ayetleri okunduğunda tilavet secdesi yapmak vaciptir.. Yapmak lazım. Meryem süresini çok okuduk ve secde ayeti geldiğinde tilavet secdesi yaptık. Şimdi bende merak ettim ve baktım daha önce yapılmayan secdeler ne olacak diye.. Kaza edilir deniyor.. Tilavet secdesi nasıl yapılır ? niyet edilir '' allah rızası için tilavet secdesi yapmaya '' diye. euzu besmeleden sonra Allahuekber diye tekbir alınır ama eller kaldırılmaz ve secdeye gidilir. Üç kez subhane rabiyyel ala denildikten sonra kalkılır ve gufraneke rabbena ileykel masir denir.böylece tilavet scdesi tamam olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…