- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.821
UMUT
na yapıyoruz şimdi büyük harflerle anlat kafam çalışmıyor ,,,
nu akşam TUPBABY için bir adet meryem suresi mi okuyoruz bu kadarcık mı yani
Kuran okurken secde ayetleri okunduğunda tilavet secdesi yapmak vaciptir.. Yapmak lazım. Meryem süresini çok okuduk ve secde ayeti geldiğinde tilavet secdesi yaptık. Şimdi bende merak ettim ve baktım daha önce yapılmayan secdeler ne olacak diye.. Kaza edilir deniyor.. Tilavet secdesi nasıl yapılır ? niyet edilir '' allah rızası için tilavet secdesi yapmaya '' diye. euzu besmeleden sonra Allahuekber diye tekbir alınır ama eller kaldırılmaz ve secdeye gidilir. Üç kez subhane rabiyyel ala denildikten sonra kalkılır ve gufraneke rabbena ileykel masir denir.böylece tilavet scdesi tamam olur...
yaa bir de kızlar istanbulda olanınız varsa hemeen sabah kalkınca dooooğruca yuşa hazretlerine gitsin tamam çok uzakta ama ben şimdiye kadar gidip ne dilediysem oldu.. zaten eğer bir muradınız için hz.yuşaya gitmeye niyet ettiyseniz ve gidebildiyseniz mutlaka kabul olurmuş olmayacaksa zaten gitmek nasip olmazmış...bu mübarek zatların hürmetine Allah kabul ediyor dualarımızı..
evet tatlım cumadn once bı tane
meryem suresi okuyacağız tupbaby e nıyet ederk
ama 21 farklı kişi olacak
herkes bır keza okuyacak
aslında ben sayıyla dua okumak ne kadar doğru bılmıorum
buna dırendım pek okumadım ama
bıyerde okudum sayılar kilit gibidir tamamladıkça o kılıt açılır dıordu
snkı allaha saya saya dua edıomusum gıı gelıodu ne bıleyım
nagıhan cok saol allah razı olsun
cnm ben kaç kez okuduğumu bılmıorum ama
nasıl kaza edicez
cok okudum hergun okuduğum oldu
kabaca yapıcaz o zaman
Bu okuma işini 21 kez okuma meselesini bende duydum.. Eşime dedim okuyalım bak 21 kez okunması lazımmış. O zaman İSLAMIN ve Allahın sayı ile işi olmaz. Bir kere kalp ile okursun duasını edersin olur biter diye kestirdi. Ve tam 3 ay boyunca hiç sektirmeden her gece Meryem süresini meali ile birlikte okuyup duasını etti. Bu Eylül ayında artık tüp bebek deneyelim fikrine başlamıştık 8 yıllık evlilik 5 yıllık arama sonucunda ama sürpriz oldu ve kendiliğinden geliverdi. Birde İNŞİRAH suresi var onu 100 kez okursan ve dua edersen iyi olur demişti hastane dönüşü bir kadın. Onu 100 kez ben yaptım.. Şimdilik bugün 1,1cm kese göründü..Çok şükür...
aaaa nagihann cok sevındımm
canım gözlerım doldu vallahi sukurler olsunn
bende cok dırendım dulara pek katılmadım
ve hala 4444 tefrıcıye kendıme okumadım
ıcımden geldıkce okudum fılan
bende oyel dusunyorum sayıyla saya saya dua olmaz dıorum ama
bı yandan da cok okumamız cok anmamız ıcın sayılar vesılemı dıorum
sormak lazım aslında
cok tebrık ederım maşşalahh bebeğine..
Ya kızlar bende tedavi için muayeneye gittiğimde doktor bana hamilesin desinTüp bebekten önce normal yolla gelsin evladım Olmazsa tüp bebekle gelsin
NAGI HAN Allah bağışlasın
Ben de UMUT gibi sayıyla duaya ve birde şu türbe işlerine inanmazdım, hala da açıkçası emin değilim ama ne kaybederiz eğer Allah kızmıyorsa varsın bin kere okunsun diyorum
UMUT ben yarın okuyorum TUPBABY nin Meryem suresini olur mu? bu gece başka uzun bir duaya niyetliyim de
şu 47,5 yaşında hamile kalan arkadaşımın görümcesi geçen demiş ki (farkındaysanız taktım kadına doğurunca çekeceği var elimden)
neyse demiş ki ukala ukala bak ayetel kürsiyi ezberledim koca buldum (42 de evlendi) şimdi de kuran kursuna gittim arapçayı söktüm 2 ayda, bak bebek geldi
Allah ben ne istersem veriyor
tek yanıtım şu oldu ki '' sen kiminle alışveriş yapıyorsun !!!!!!!
bu arada ben meryemi 41 gün diye biliyorum öyle okuyorum
konudan konuya atlıyorum ama benim kütük teraviden geldi hizmet bekliyor aniden yokolabilirim
Naber kızlar nasılsınız ben bu aralar kilo vermeye taktım inşallah veririmde eylülde tüpbebek diye medicalpark bahçelievlerle görüştüm ama ben diyorum kasımda olsun biraz daha veriyim çok kararsızım aslında kilomda az değil hani boş verecek kadar 100 üstü durumdayım siz ne dersiniz bu arda normal yolla deneme olayınıda bıraktım artık gün falan takip ettiğim yok nedendir onuda bilmiyorum.
hepinize iyi geceler kızlar görüşmek üzere
Hem spor hemde diet yapıyorum şimdilik 4 kilo gitti fsh dalgalı dedi doktor amayumurtalıklar iyi dedi bakalım artık.hoşgeldın cnm
kılo kesınlıkle ıstemıo doktorlar
spormu yapıosun
spor yaparken vucut mutluluk hormonu da salgılıo
buda gebelık ıcın yardımcı bı durum
ıstersen bı sılkın toparlan bıraz daha kılo ver ama bu arada yumurtanıda kacırma:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?