Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

UMUT

na yapıyoruz şimdi büyük harflerle anlat kafam çalışmıyor ,,,

nu akşam TUPBABY için bir adet meryem suresi mi okuyoruz bu kadarcık mı yani

evet tatlım cumadn once bı tane
meryem suresi okuyacağız tupbaby e nıyet ederk
ama 21 farklı kişi olacak
herkes bır keza okuyacak
aslında ben sayıyla dua okumak ne kadar doğru bılmıorum
buna dırendım pek okumadım ama
bıyerde okudum sayılar kilit gibidir tamamladıkça o kılıt açılır dıordu
snkı allaha saya saya dua edıomusum gıı gelıodu ne bıleyım

nagıhan cok saol allah razı olsun
cnm ben kaç kez okuduğumu bılmıorum ama
nasıl kaza edicez
cok okudum hergun okuduğum oldu
kabaca yapıcaz o zaman

aahhh canım ben istanbuldayım inşallah bigün gitmek istiyorum hatırlattığın için çok sağol canım bigün annemi de alıp gidicem hepimize isimlerinizi yazıp dua edicem inşallah

Bu okuma işini 21 kez okuma meselesini bende duydum.. Eşime dedim okuyalım bak 21 kez okunması lazımmış. O zaman İSLAMIN ve Allahın sayı ile işi olmaz. Bir kere kalp ile okursun duasını edersin olur biter diye kestirdi. Ve tam 3 ay boyunca hiç sektirmeden her gece Meryem süresini meali ile birlikte okuyup duasını etti. Bu Eylül ayında artık tüp bebek deneyelim fikrine başlamıştık 8 yıllık evlilik 5 yıllık arama sonucunda ama sürpriz oldu ve kendiliğinden geliverdi. Birde İNŞİRAH suresi var onu 100 kez okursan ve dua edersen iyi olur demişti hastane dönüşü bir kadın. Onu 100 kez ben yaptım.. Şimdilik bugün 1,1cm kese göründü..Çok şükür...

arkadaslar bu arada sıze garip bişey anlatayım
gunlerdir dılıme bı kelıme dolandı nerde okudum nerde karsılaştım
bılmıorum dıorum ıcımden kelıme gufraneke
mutfaktayken yatarken ıkıde bı gelıodu aklıma sonra
sanırım amene rasulu okurken geçti diye hatrladım
oda cok guzel bı dua
bunumu konusacakmısız acaba

nagıhan cok saol allah razı olsun
cnm ben kaç kez okuduğumu bılmıorum ama
nasıl kaza edicez
cok okudum hergun okuduğum oldu
kabaca yapıcaz o zaman

kaza işini açıkçası şimdi internette baktım. bende tam bilmezdim. onu öğenirim. eşim bilir öğrenir kaza meselesini yazarım. Ama her secde ayetinden sonra mutlak tilavet secdesi. Allah dualarını kabul etsin.

aaaa nagihann cok sevındımm
canım gözlerım doldu vallahi sukurler olsunn
bende cok dırendım dulara pek katılmadım
ve hala 4444 tefrıcıye kendıme okumadım
ıcımden geldıkce okudum fılan
bende oyel dusunyorum sayıyla saya saya dua olmaz dıorum ama
bı yandan da cok okumamız cok anmamız ıcın sayılar vesılemı dıorum
sormak lazım aslında
cok tebrık ederım maşşalahh bebeğine..

bu arada arkadaslar gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
kelimesi amene rasulunde gecıomus
baktım şimdi çok ilginç dilime takılmıstı oylee
bu arada amene rasulu de cok güzel anlamı da öylee bol bol okuyun arkadaslar

dua etmek ve allahtan dilemek kesin ona şüphe yok. ama sayı işi ben bir nebze yapıyorum ama eşim sayı falan kızar :). kalpten der hep. ben son 1,5 aydır gece kalktık iki rekat namaz ve dua ettim. biraz sabırsız ve huzursuzdum yıllar içinde. ama eşim hep sabır dedi. bana kalsa kaç kez tüp bebek denemiştim ve kaç kez hüsran ytaşamıştım kimbilir :). neyse allah hepimizi korusun ve gözetsin içimizde olanı bilir ve içimizde olanı bize versin...

Ya kızlar bende tedavi için muayeneye gittiğimde doktor bana hamilesin desin Tüp bebekten önce normal yolla gelsin evladım Olmazsa tüp bebekle gelsin

Son düzenleme:
NAGI HAN Allah bağışlasın

Ben de UMUT gibi sayıyla duaya ve birde şu türbe işlerine inanmazdım, hala da açıkçası emin değilim ama ne kaybederiz eğer Allah kızmıyorsa varsın bin kere okunsun diyorum

UMUT ben yarın okuyorum TUPBABY nin Meryem suresini olur mu? bu gece başka uzun bir duaya niyetliyim de

şu 47,5 yaşında hamile kalan arkadaşımın görümcesi geçen demiş ki (farkındaysanız taktım kadına doğurunca çekeceği var elimden)

neyse demiş ki ukala ukala bak ayetel kürsiyi ezberledim koca buldum (42 de evlendi) şimdi de kuran kursuna gittim arapçayı söktüm 2 ayda, bak bebek geldi
Allah ben ne istersem veriyor
tek yanıtım şu oldu ki '' sen kiminle alışveriş yapıyorsun !!!!!!!

Ya kızlar bende tedavi için muayeneye gittiğimde doktor bana hamilesin desin Tüp bebekten önce normal yolla gelsin evladım Olmazsa tüp bebekle gelsin

canım benım ınsallah ınsallah
sabah namazı cok cok onemlıymıs cnm
mümin sabah namazında bellı olur denırmıs
sana tavsıyem reglın bıtınce saatını kur sabah namzlarına kalk
ben bı suredır yapıorum huzurunu anlatamam
pencereyı acıp dısarı bakıorum yeryuzu uykuda ama sen uyanıksın rabbınle başbaşasın

yani canım gecen sayfalarda banu arkadasımıza
anlattım benzerı bı hıkaye ve burdada paylastım
allah verdiği gibi almasını da bılır allah ıslah etsın ne dıyelım..
yani burda dua sayıyla olmuo yaa kısı sayıyla oluo gibi biraz:)
allah affetsın eğer günaha giriosak da ama ben bı sorcam bı arayayım yarın
mustafa hocayı kanal 7 dedkı onun bılgılerıne cok guvenıorum

bu arada ben meryemi 41 gün diye biliyorum öyle okuyorum

konudan konuya atlıyorum ama benim kütük teraviden geldi hizmet bekliyor aniden yokolabilirim

Naber kızlar nasılsınız ben bu aralar kilo vermeye taktım inşallah veririmde eylülde tüpbebek diye medicalpark bahçelievlerle görüştüm ama ben diyorum kasımda olsun biraz daha veriyim çok kararsızım aslında kilomda az değil hani boş verecek kadar 100 üstü durumdayım siz ne dersiniz bu arda normal yolla deneme olayınıda bıraktım artık gün falan takip ettiğim yok nedendir onuda bilmiyorum.

hoşgeldın cnm
kılo kesınlıkle ıstemıo doktorlar
spormu yapıosun
spor yaparken vucut mutluluk hormonu da salgılıo
buda gebelık ıcın yardımcı bı durum
ıstersen bı sılkın toparlan bıraz daha kılo ver ama bu arada yumurtanıda kacırma:)))

Hem spor hemde diet yapıyorum şimdilik 4 kilo gitti fsh dalgalı dedi doktor amayumurtalıklar iyi dedi bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…