Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Ahhahha bence iyi fikir sen uçakta işi bitir =B

Diğer topikte ki arkadaşa üzüldüm .
Üzülmemin nedeni bende ilk duyduğumda kısa süreli şok yaşamıştım hastaneden çıktık eşimle kafa bi dünyaa otobüse bindik aldım elime telefonu yazdım google tüp bebek fiyatları diye :) Tüp bebekle ve Kadınlar Kulünbüyle tanışmam otobüste oldu yani=)))
Ben 20-30 bin sanıyordum asla deneyemeyiz diye düşünüyordum önce fiyatlara baktım sonraa deneyenlerin birbirlerine verdikleri desteği gördüm :)) Hatta o zaman bebişasuman vardı hamileydi yazısı bana umut olmuştu :)) otobüste hemen araştırma yapmıştım geçen sene nisan ayında :))

arkadaslar tupbaby için 21 meryem okuyacağız
katılmak ısteyenler bıldırsın lutfen
ramazan bıtmeden hepımıze okuyalım ıstıyorum
cumaya kadar tupbaby bitirirsek diğer hafta
2 kısıye daha okuruz
1.godes
2.umut
daha 19 kişiye ıhtıyacımız var

Allah razı olsun kızlar.umutcum canım benim bizde katılalım nerde birlik orda dirlik değil mi ama.bu topiğe de uğrayın arada.güzel bir paylaşım olur.öptüm seni..

bencede ama 1.90 adamı
bır metrekare wcye nasıl sıgdırcam benle bırlıkte:))
bende uzuldum elımden gelenı de yazdım ınsallah bı faydası olur hatta yenıden yazmıım burdada paylasıım

banucum allah okadar buyukki
sadece ona dua et ve ondan ıstee..
bak diğer bı toikte anlattım sanada yazayım
arkadasımın eltısı ona demişki ben okadar ıyı bı ınsanım ki
ben ne ıstersem anında olur seni allah neden bukadar ugrastırıo gıbı bıseyler soylemıs
hanı en kötü bi ınsansın allah katında der gibi..
bu nasıl bı cahıllıktır kii hz muhammedın butun coocukları
,kendınden ıonce ölmüştr hz muhammed kötü bi insanmıydı
allah onu sevmıyormuydu
hz yakup hz yusufu cok severdi ama 30 yıl
onu görmeemyle ımtıhan edıldı
ve hasretten kör oldu...hz yakup ıyı bı ınsan değilmiydşia allah onu sevmıomuydu..
elbette ki onlar allah katında cok kıymetlı peygamberlerdi..
fakat onlarda ımtıhan edıldıler uzulduler ağladılar..
senı cok ıyı anlıorumm benım cevremde var onlardan sorup duruolar
onların zulmunden allaha sıgınıyorum
bak o arkadasımızn eltısının oğlu kan kanserı oldu sonraa arkadasım hamıle akldı
sımdı doğurmak uzere...
ne olur onlara kızıp allahtan uzaklaşma emın ol senı cok cok
ıyı anlıorum an yakın arkadaslarım bıle bana ben soyle kolay hamıle kalırım
hamılelık soyle guzel boyle gusel dıyıp bıle bıle uzmeye calıştılar
allah cok buyukk allah veırır onlara ama verdiği gibi almasını da bilir..
ne olur ramazanı serıfın yuzu suyu hurmetıne
kalk bı guzel abdest alıp yakar alllaha o dularımızı hakkıyla ısıtır...

kuzucum ben de istiyorum meryem suresini okumayı beni ekle .biz diğer kızlarla konuştuk aslında istersen verdiğim linki bir ziyaret et.nolcak ha burası ha orası .önemli olan paylaşım.

şu görümcesi 47,5 yaşında hamile kalan geveze arkadaşım aradı, konuşuyor ayol diyorum arkadaşlarım bekliyor ekran açık kimmiş arkadaşların ben varım ya 20 yıldır.....

kıskanççç işte

Bende okurum kendim için okuyabilir miyim ? Aslında önce soway için okusak kızlar cumartesi test günü ama ben okuyamam hastayım

kuzucum ben de istiyorum meryem suresini okumayı beni ekle .biz diğer kızlarla konuştuk aslında istersen verdiğim linki bir ziyaret et.nolcak ha burası ha orası .önemli olan paylaşım.

canım hiç farketmez tabıkı
ama ben orayı takıp etmıorum yaa
bana yazsalar bıle haberım olmaz dıye
hergun takıp etmek gerekır eşim zaten laptop ı bozcak elınden gelse
kk ya gırmıım dıye:)))))
en cok girdiğime yazayım dedim onun ıcın
ben ordakıler içinde okurum hiç sorun değil dediğin gibi

herkeze iyi akşamlar nasılsınız ben gene çok ama çookkkkkkkk yedim ve o kadar çok su içiyorum kii anlatamam karnım davul gibi oldu yaaaa

UMUTCUM, umudum .... sağol dua ediyorum demişsin Allah bin katını sana versin, şu meryem i bir defamı okuyacağız hergün acaba?

herkes nasıl mutlu maşallah, herkes nasıl umutlu soway zaten bebekleri aldı, tüp baby eli kulağında geliyor maşşallah

AYŞEEEEEE nasıl %2 morfoloji ve toplam hız %12 ile mi normal yol ile mi nasıl yani ama ama ama amaaa fakat nasıl hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…