- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.761
Geldiiiim canım benim =))
Ayy ben ağlıyorum benim tedavim için yazmışsın zaten buaralar duygusalım ağlattın beni ...
Umutum duygularım karma karışık ...
Umutcum erkeklerin işi daha kolay valla :)))
Bende preseed aldım. Full herşeyim hazır cihaz yumrutlama günün gösterdiğinde jelide kullanacağım. Bakalım işe yaracakmı :))
Godescim , Umutcum çok teşekkür ederim
Beni en iyi sizler anlarsınız kalbim pırr pııırrrr daha iğneelere bile başlamadan böyleyim tedavi zamanında ne yaparım bilmiyorum.
Ben şimdi oturdum ve sizinleyim :)) bir yandan da fındık kırıyorum :))
vallahi sorma cnm ben pek nazlıyım
şimdi de sıcak yaa bı merasım resmen
once klımayı açıyoruz filan yınede terlıyoruz
alllah yardımcımız olsun bakalım..
bide benim çatım darmış tam hazır olmadn ilşki olursa
irite oluyorum sonrasında...ayol cok nazlıyız işte:)))
ben ovulasyon testı kullanıodum ama 3-4 saat idrar tutumak benı cok strese sokuodu
ama dediğin dijital aleti alabırılım nasıl bişey nasıl kullanılıo
Godescim , Umutcum çok teşekkür ederim
Beni en iyi sizler anlarsınız kalbim pırr pııırrrr daha iğneelere bile başlamadan böyleyim tedavi zamanında ne yaparım bilmiyorum.
AY sorma bende öyle köşe bucak kaçıyom valla eşimden havalarda sıcak zaten hiç çekimiyor. Zaten ben düzenli bir ilişkiye girsem bebeiş gelecek kendiliğindende anası böyle nazlı olunca bebekde ister istemez nazlı oluyor
Canım ben clearblununkini aldım. Sabahları ilk idrarla testi yapıyorsun. Cihaz artı cubuklarını alıyorsun çubukların bittikçe yenisi alıp kullanıyorsun. Yani cihazı bir kere alıyorsun. 3 çizgiden oluşuyor. 1. çizgi zaten hep var, 2.çizgi yumurtlama zamanın yaklaştığını gösteriyor 3. çizgidede 36 saat içinde yumurtalayacağını söylüyor. Regli olduğunda cihaza ilk gün diye giriyorsun. 6. günden sonra senden test yapmanı istiyor. Kullanımıda çok kolay.
Kızlar tekrar söylüyorum gün aşırı ilişki ve gerekirse hergün :)) ben regliyim bitsin tekrar deneyeceğiz belki son dk golü olur umuduyla tam gaz devamlucrin iğnesi birşey yapmazmış zaten gebelik olsada :))
Biraz önce eşimi sorguya çektim ben 2 gündür hastayım diye sende boşlamadın di mi dedim adamda şaşırdıneyse boşlamamış :B
bende alayım ondan ıyıymıs valla
gercı bu ay 13.gun ucağa bıncem kesın ogun çatlar
adrenalın çatlatıo bılıomuydnuz
onun ıcın tecavuzden sonra gebelık %80 fılanmıs
benım 27 gunde 28 gunde oluyorum bu ay 13. gun çatlamıs
bugun 9.gunum bakalım kayıvalıdemlere gıtcez yorgunuz dıyıp kaçmaamız lazım odaya:)))))))
bende alayım ondan ıyıymıs valla
gercı bu ay 13.gun ucağa bıncem kesın ogun çatlar
adrenalın çatlatıo bılıomuydnuz
onun ıcın tecavuzden sonra gebelık %80 fılanmıs
benım 27 gunde 28 gunde oluyorum bu ay 13. gun çatlamıs
bugun 9.gunum bakalım kayıvalıdemlere gıtcez yorgunuz dıyıp kaçmaamız lazım odaya:)))))))
ayy canım anladım dediğini de
onun da kısırlığa yol açtığını ve bu yuzden turk erkeklerınden daha cok
kısırlık gözuktüğünü soyleyen arastırmalar var ben onun ıcın pek bişey demıorum:)))))))))
canım eşim söyledi bana daAy umutcum alemsin vallahi :)
Bende hep merak ederdim millet nasıl hemen hamile kalıyor diyeee tüüüh keşkee bizde eşimle ilk gece korunmasaydık olay adrenalinsee ilk gece fazlasıylaa vardı
canım oyleymıs ısteeBen bilmiyordum canım adrenalin çatlattığını. Zaten şu tecavüze uğrayıpta hamile kalanlarada inanamıyorum. Nasıl denk geliyor çok ilginç :)
CAnım evet yol yorgunuyuz diyin ve hemen kaçın valla. Bellimi olur bebeiş gelmek için belki babanesinin evini bekliyordur :)
Eee arada yapsın ama napıyım hastayım 6 gün sabredicek
godes
meldir35
umutbizimolsun
janines
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?