- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.841
Hem spor hemde diet yapıyorum şimdilik 4 kilo gitti fsh dalgalı dedi doktor amayumurtalıklar iyi dedi bakalım artık.
UMUT cuk benim kütükte sayı ile duaya kızıyor tıpkı nagihanın ki gibi
ama eline bir sayaç almış 70 000 kere tevhid getirecekmiş ramazan boyu
yemekkk hazır diye bağırıyorum cevap cırtcırt
kirlin var mı yıkanacak cırtcırt
alet gece uyurken bile elinde
benim kütükteki zihniyet şu önce farz olanlar yapılacak ilk sıra namaz bir insan namz kılmıyorsa ve geçmişten de borcu varsa ne yapsa boş önce borcunu bitir, diyor. sonra benim bilmediğim birkaç namaz suresi var olabilir ne var diyorum hayır efendim namaz surelerinin sırası varmış sabahtan yatsıya kadar o sıra düzen bozulmadan okunmalıymış namazı ziyan ediyormuşum
eskiden vitir vacibi bilmeden kılmışım yatsıları bana diyor ki ohoooo boşuna hiç kılmasaydın
eski bir beynamaz olarak ailesi tamamen dinden uzak biri olarak etrafında hiç dindar biri olmadan büyümüş ve gençken hiç bir dine inanmayan biri olarak
şu durumumun takdire şayan olduğunu düşünüyorum
ancak ne var ki benim kütük radikal islamcı (bu lafa çok kızıyor) üstelik o da sonradan olma ama beğenmiyor haspam
ona sormayalım UMut cuk
meyve, limonata, vs istiyor hizmette sınır tanımıyorum ve aranızdan üzülerek ayrılıyorum
herkese iyi gecelerrrrrrrrrr
kendımınkının yanında 1 tane daha okuyabılıyor muyum
sonucta bırı benım dıgerı arkadasım ıcın
canım içinden nasıl gelıosa
oku tabıkıı canım allahtan baska kımse bılemez
nasıl makbul ne sekılde makbul
kıslar bende cıkayım artık hepinize iyi geceler...
Umutcum çok teşekkür ederim canım senden birşey rica edebilir miyim ? Bugün yatmadan soway için dua okur musun ? Ben okuyamıyorum senden rica ediyorum tabi eğer mümkünse tatlım
ben soway arkadsımız için meryem surasını okudum
allah kabul etsin umarım bebişleri onunladır hayırlısıyla kollarında da olur
aminn...
canım benım ben de senı cok sevıyorumUmutum yarın iş var ben yavaş yavaş yatayım =))
Bugün benim için dua listesi yapman ve okuyacak olan arkadaşları toplaman beni çok duygulandırdı canım ; sırası geldiğinde bende hepiniz için okuyacağım seni seviyorum arkadaşım
Cicili bicili bebişli rüyalar diliyorum kocaman öptüm tatlım
yatmıssınız bılene(((((((((((((((((((((((((((((
ben soway arkadsımız için meryem surasını okudum
allah kabul etsin umarım bebişleri onunladır hayırlısıyla kollarında da olur
aminn...
Umutcum çok teşekkür ederim canım senden birşey rica edebilir miyim ? Bugün yatmadan soway için dua okur musun ? Ben okuyamıyorum senden rica ediyorum tabi eğer mümkünse tatlım
umutcum sabah sabah beni ağlattın arkadaşımçok duygulandım, nekadar teşekkür etsem azdır sana, canım arkadaşım benim bu arada test yapamadım, çünkü dün akşam baya bi mesai yaptım, çıktığımda tüm eczaneler çoktan kapanmıştı, nöbetçi eczaneye gitsem dedim sonra, bide baktımki nöbetçi eczane bana baya bi uzak, sonrada boşver dedim, bir saate kadar çıkıp alıcam test, acaba bir saat sonra yapsam çıkarmıki, hep sabakları ilk idrar ile yapardım halbuki:26:
yaa zaten pek parlak değildim hamile kalınca hepten salak oldum okudum okudum anlamadım önce tupbaby e mi okunacak soway e mi amaaan neyse akşama ikisine de okurum ben amaaa bu hanım kızların gerçek adını bilsem de isimleriyle niyetlensem daha iyi olurdu hanım kızlarımız bana özelden adlarını yazarsa isimlerine okurum yok yazmazlarsa nicklerine okurum o zaman da biraz gülesim geliyor ama olsun
yaaa idrar testi yapmaaaaa benim adetim gecikti 2 gün arayla 2 test yaptım çıkmadı doktora gittim adet söktürücü versin diye doktor olmaz ezbere veremem söktürücü kanda bakmak zorundayım dedi ve değerim 377 çıktı, yaptıracaksan kan testi yaptır boşuna üzme kendini..
ayşecim bilmiyorum ama yapmak istiyorum, zaten kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiçç( çok üzülüyorum bu yüzdenn, ben bugün çok karamsar bir ruh hali içindeyim, bilemiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?