Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Hem spor hemde diet yapıyorum şimdilik 4 kilo gitti fsh dalgalı dedi doktor amayumurtalıklar iyi dedi bakalım artık.

hayırlısı olsun canım
ama yapmıs olmak cın yapma tüp bebeği
hersey rayına girsin oylee yoksa ınsn hem yıpranıo
hemde yok yere yıprandığıyla klıo
bend eşımın spermlerını tedavı ettırmeden yangından mal kacırı gıbı
2 denem yaptım 3 ay arayla negatıf tabıkı..
sabırlı davranıp tedavı olanlar ıse doğal yolla hemde hamıle kalan oldu cnm

Son düzenleme:
arkadaşlar ilk sayfaya yapıorum listeyi
ordan takip edelim
tupbaby için meryem suresi okuyoruz
yasaklanmıs sanırım banlanmam umarım bıraz gizli yazayım sız anlayın
editör anlaamsın:)
okumak isteyen özeldn msj atsında bazen atlıorum gecmısı okurken gözümden kaçmasın
kaldı 15 kişi:)

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar benıde ekleyın lısteye bende suan meryem suresı ve salatı tefrıcıye okuyorum
bunların yanında okuduklarım da var gecmısı okuyamadm yetısıyım de ekleyın dıye

UMUT cuk benim kütükte sayı ile duaya kızıyor tıpkı nagihanın ki gibi

ama eline bir sayaç almış 70 000 kere tevhid getirecekmiş ramazan boyu

yemekkk hazır diye bağırıyorum cevap cırtcırt
kirlin var mı yıkanacak cırtcırt

alet gece uyurken bile elinde

benim kütükteki zihniyet şu önce farz olanlar yapılacak ilk sıra namaz bir insan namz kılmıyorsa ve geçmişten de borcu varsa ne yapsa boş önce borcunu bitir, diyor. sonra benim bilmediğim birkaç namaz suresi var olabilir ne var diyorum hayır efendim namaz surelerinin sırası varmış sabahtan yatsıya kadar o sıra düzen bozulmadan okunmalıymış namazı ziyan ediyormuşum
eskiden vitir vacibi bilmeden kılmışım yatsıları bana diyor ki ohoooo boşuna hiç kılmasaydın
eski bir beynamaz olarak ailesi tamamen dinden uzak biri olarak etrafında hiç dindar biri olmadan büyümüş ve gençken hiç bir dine inanmayan biri olarak
şu durumumun takdire şayan olduğunu düşünüyorum

ancak ne var ki benim kütük radikal islamcı (bu lafa çok kızıyor) üstelik o da sonradan olma ama beğenmiyor haspam

ona sormayalım UMut cuk

meyve, limonata, vs istiyor hizmette sınır tanımıyorum ve aranızdan üzülerek ayrılıyorum

herkese iyi gecelerrrrrrrrrr

canım ben dinin zorlaştırılmasından yana değilim
bu kadar katı gösterilmesınden de..
dın okadar zor değilki onu yorumlayanlar zorlaştırıo
hiçde kuranda sureler bellı bı sırayla okunacak diye bişey demıyor
soyle dıyor:
kurandan kolayınıza gelenı okuyun..
onun ıcın sen namazlarım haybeye gıttı dıye dusunme
selatı vitr bı kere farz değil..yapılsa iyi olur seklındedir
sen yapmadın dıye namazların kabul olmadı diye bişey yoktur allahın ıznıyle tabiki..
namazlarda okunması kesın ve yapılmazsa kabul olmayacak sure fatıhadır canım
sadece fatıhayla bıle kılsan rabbım bılırya kabul olur neden olmasın
janinescimm canımm benim hayırlı geceler rabbim yar ve yardımcın olsun
kalbim duam seninle allah da senınle olsun..amin
her msjınla kalbimi yakıossun canımm yazamadıklarını da hissediyorum seni çok sevıyorum olurmu:)))))

Son düzenleme:
canım içinden nasıl gelıosa
oku tabıkıı canım allahtan baska kımse bılemez
nasıl makbul ne sekılde makbul
kıslar bende cıkayım artık hepinize iyi geceler...

allhım tüm dualarımızı kabul etsın ınsallh
ben aldım o zman bırını bu gece kesın okurum baska dualarda okuyalım bence
benı her lısteye yazın tum ısteyenler ıcın okurum ıyı geceler canım

Umutcum çok teşekkür ederim canım senden birşey rica edebilir miyim ? Bugün yatmadan soway için dua okur musun ? Ben okuyamıyorum senden rica ediyorum tabi eğer mümkünse tatlım

Umutcum çok teşekkür ederim canım senden birşey rica edebilir miyim ? Bugün yatmadan soway için dua okur musun ? Ben okuyamıyorum senden rica ediyorum tabi eğer mümkünse tatlım

tabiki ederim canım bişey demeye geldim ıyıkı yenıden gelmişim msjını gördüm
hep edıyorum canım benim soway için en yakın o olduğu ıcın
hepımız bugun sowaya dua edelim ozaman okuyan herkes soway arkadasımız ıcın allah rızası ıcın
dua okuyalım ben takıp eedemdım ama 10 gun fılan oldu sanırım transferıne az kaldı sonucu öğrenmeye
öptümm seni tupbabycim
bu arada selatı vitr namazına baktım şimdi onu yazmaya gelmiştim:)
vacipmiş yatsı namazından ayrı bı namaz sabah namazına yakın bı vakıtte kılınması
önerılmıs fakat o saatte kalkmak sıkıntı olur dıye yatmaadn oncede kılınmasında sakınca görülmemiştir
yapılırsa farz kadar olmasa da hayırlı yapılmasa da haram kadar günak değilmiş arada anladığım kadarıyla
bırazönce konustuk yanlık bısey yazmıs olmiim dedim
ıyı geceler hepınıze

Umutum yarın iş var ben yavaş yavaş yatayım =))
Bugün benim için dua listesi yapman ve okuyacak olan arkadaşları toplaman beni çok duygulandırdı canım ; sırası geldiğinde bende hepiniz için okuyacağım seni seviyorum arkadaşım
Cicili bicili bebişli rüyalar diliyorum kocaman öptüm tatlım

ben soway arkadsımız için meryem surasını okudum
allah kabul etsin umarım bebişleri onunladır hayırlısıyla kollarında da olur
aminn...

hem hastayımhmde o duayı cok zor okuyorum yha
ben
ama hepınız ıcın baska dua okuyorsanız yardımda bulunabılırım

godesssssss asagıda kaldınnnn

canım benım ben de senı cok sevıyorum
sanada allah rahatlık versın canımm
umarım tedavıne bıle gerek kalmadan bebğin senle olsun:)))))
yatmıssınız bılene (((((((((((((((((((((((((((((

aaa tatlım 9daydı randevu kımse kalmadı
bende geç kalkıyorum bı kapanıs yapayım dıye geldım:))

ben soway arkadsımız için meryem surasını okudum
allah kabul etsin umarım bebişleri onunladır hayırlısıyla kollarında da olur
aminn...

umutcum sabah sabah beni ağlattın arkadaşım çok duygulandım, nekadar teşekkür etsem azdır sana, canım arkadaşım benim bu arada test yapamadım, çünkü dün akşam baya bi mesai yaptım, çıktığımda tüm eczaneler çoktan kapanmıştı, nöbetçi eczaneye gitsem dedim sonra, bide baktımki nöbetçi eczane bana baya bi uzak, sonrada boşver dedim, bir saate kadar çıkıp alıcam test, acaba bir saat sonra yapsam çıkarmıki, hep sabakları ilk idrar ile yapardım halbuki:26:

ahh benim canım arkadaşım, gece sohbetinizi etmişsiniz, kocaları ekmişsiniz benim içinde dua etmişsiniz, unutmamışsınız beni, sizleri çok seviyorum, hakkınızı nasıl öderim, benide ekleyin, allahın izniyle bende bu akşam okumak istiyorum meryem suresini :)))

yaa zaten pek parlak değildim hamile kalınca hepten salak oldum okudum okudum anlamadım önce tupbaby e mi okunacak soway e mi amaaan neyse akşama ikisine de okurum ben amaaa bu hanım kızların gerçek adını bilsem de isimleriyle niyetlensem daha iyi olurdu hanım kızlarımız bana özelden adlarını yazarsa isimlerine okurum yok yazmazlarsa nicklerine okurum o zaman da biraz gülesim geliyor ama olsun

yaaa idrar testi yapmaaaaa benim adetim gecikti 2 gün arayla 2 test yaptım çıkmadı doktora gittim adet söktürücü versin diye doktor olmaz ezbere veremem söktürücü kanda bakmak zorundayım dedi ve değerim 377 çıktı, yaptıracaksan kan testi yaptır boşuna üzme kendini..

ayşecim bilmiyorum ama yapmak istiyorum, zaten kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiçç( çok üzülüyorum bu yüzdenn, ben bugün çok karamsar bir ruh hali içindeyim, bilemiyorum cnm

ayşecim bilmiyorum ama yapmak istiyorum, zaten kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiçç( çok üzülüyorum bu yüzdenn, ben bugün çok karamsar bir ruh hali içindeyim, bilemiyorum cnm

aman be tatlım 4. ayım bitmek üzere ben bile kendimi hamile gibi hissetmiyorum kiii ne belirti arıyorsun arama boşver.. üzülecek şey mi yok allah aşkına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…