Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım.Yaşadıklarının aynılarını yaşıyorum.Ben de kimseye anlatmıyorum anlatmayı istiyorum içimden neler kopuyor bilsen.Ancak insanların ağzına laf vermek de istemiyorum kısır kelimesini eşim duysa parçalanır.Kendi kendine bile bunu söylemeye tahammülü yok çünkü..Evet benim de çok şükür hiç bir sorunum yok ama biz bu derdimizi eşimle ortak yaşıyoruz .Çünkü sıkıntı bizim sıkıntımız.Ben eşime benim yumurtalarım da hiiç sorunum yok demem beni üzüyor mesela..Dr lar benim sağlıklı olduğumu söylemelerini eşimin yanında bazen istemiyorum.Çünkü bu durumu konuşmalarımıza taşıyıp sen süpersin sorun bende ye getiriyor
bu da haliyle üzüntüye sebep oluyor..
Hem zaten bu sizin özeliniz ki söylemek zorunluluğunuz da yok.Ama dedidim gibi bazen ise insan paylaşmak istiyor, akıl almak dinlenilmek istiyor.İnşallah bu zor günlerimiz geçer tatlım..
Bu üreyebilir raporuna da katılıyorummm
Allah Allahhh tutmayın beni
beni anlayan biri var bu dünyada
şaka bir yana meliş çok sağolasın inan bunları yazmam ama çok çaresizim eşim gerçekten anlayışsız bu konuda geçenlerde yazmıştım tek sebep benim hep alttan almam hep üstünü kapatmam , en yakınlarımız haliyle durumun farkında soru sordurmuyorum inanmazsınız ama babasına bile sorun bende oğlunuz gayet sağlıklı dedim size yemin ederim ki böyle aman tek psikoza girmesin aşağılık duygusu hissetmesin , zaten işin aslı sperm sayısı yeterli ve daha önce birini hamile bıraktığı için eşim hiiiçç oralı olmuyor, üstüne alındığı birşey yok
tuhaf olan şu ki kısır olan biriyle evlenmektense kendim kısır olmayı tercih ederdim hiç olmazsa kontrol elimde olurdu tedavi olur yada olmazdım, evlenirdim ya da boşanırdım herşey bana bakardı, birinin benim için yazık ya kız deli oluyor çocuklara ama eşi kısırmış demesi beni öldürür, deliriyorum bunu duyma ihtimaline o yüzden saklıyorum
birinin hamileliğinden bana ne benim kısırlığımdan kime ne
anlatamak istediğim şu ki bana kimsenin acımasına katlanamam bu çok incitici, sadece Allah acısın
ve burda benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var onlar da üzülebilirler tıpkı benim yardımcı olmak için her şeyi araştırıp öğrenip yazdığım gibi
YEter arkadaşım senin yazdıklarına da katılıyorum kesinlikle olması gerekeni yazmışsın ama yetercim hayat her zaman olması gerektiği gibi devam edemiyor
evet önce evliliğini sağlam tut ama eğer evliliğin zaten çocuk olmadığı için bozulduysa tek sebep buysa, bu sorun çözülmeden düzelmez evlilik falan da denedim yıllarım geçti inan öyle. 2004 den beri eşimleyim bir gün bile ayrılmadık ne bekarken ne evliyken son 5 yıldır da evliyiz, çocuk olmazsa korkarım yürümeyecek, bizim evimiz matem evi. cem yılmaz gelse gülemeyiz.
sizi kasvete boğmak istemiyorum
doktora bugün yinede gittim kadın son derece iyi bir insan ama olumsuz, yaşlısınız kist de erimemiş bir ay daha kontrol hapı kullanın, biz elimizden geleni yaparız ailenizde kanserden ölen var siz eskiden vejeteryanmışsınız bunlar tedavinizi düşündürücü kılar
dedim ki hay dilimi eşek arıları sokaydı da her haltı sana anlatmayaydım, sordu cevap verdim salak salak şimdi aleyhime delil olarak kullanıyor moral bozmak için
demem o ki tüp bebeğe topik ismi gereği değil cidden uuzzzzuuuuun bir ara verin, herşeyin doğalı güzel uğraşın normal yolla olsun dilerim Allah hepinize tüpçülerin değil de leyleklerin getirdiği normal bebekler bağışlasın
amin