- Konu Sahibi sevdamelegim
-
Çok mutlu oldum canım hayırla sağlıkla kucağına al inşallah. Kaçıncı gün öğrendin belirti aradın mı? Ben hep kendime gerilmicem belirti aramicam erkenden test yapmicam dedim. Şu an 6. Gündeyim hiçbir belirtim yok ve doktor sürekli yatma oturma hayatına olduğu gibi devam et unut transferi dedi ben galiba fazla abarttım baya baya hayatıma aynı şekilde devam ettim hiç extra dinlenmek için yatmadım şimdi de ya tutmadıysa keşke dikkat etseydim diyorumKizlar öncelikle rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip olsun.
Bende kasim 23 de tüp bebek tedavime basladim. Diyarbakir bahceci tup bebek.merkezinde zorlu bir süreç
Bugün gebe oldugumu ogrendim çok şükür ama.bi tavsiye kafaya takmayin ben gerckten cok rahattim aklimada gelmiodu tutar mi tutmaz mi die. Ama cok şükür insallah kalp atislarini duymakta nasip olur hepimize
Teşekkür ederim canmÇok mutlu oldum canım hayırla sağlıkla kucağına al inşallah. Kaçıncı gün öğrendin belirti aradın mı? Ben hep kendime gerilmicem belirti aramicam erkenden test yapmicam dedim. Şu an 6. Gündeyim hiçbir belirtim yok ve doktor sürekli yatma oturma hayatına olduğu gibi devam et unut transferi dedi ben galiba fazla abarttım baya baya hayatıma aynı şekilde devam ettim hiç extra dinlenmek için yatmadım şimdi de ya tutmadıysa keşke dikkat etseydim diyorum
Hic korkma korkulacak bisey yok canm stres yapma kendini de dnleme cok fazla benm.belirtm yoktu bugun hafif bel agrim var o kadarÇok mutlu oldum canım hayırla sağlıkla kucağına al inşallah. Kaçıncı gün öğrendin belirti aradın mı? Ben hep kendime gerilmicem belirti aramicam erkenden test yapmicam dedim. Şu an 6. Gündeyim hiçbir belirtim yok ve doktor sürekli yatma oturma hayatına olduğu gibi devam et unut transferi dedi ben galiba fazla abarttım baya baya hayatıma aynı şekilde devam ettim hiç extra dinlenmek için yatmadım şimdi de ya tutmadıysa keşke dikkat etseydim diyorum
Tamam canım teşekkür ederimHic korkma korkulacak bisey yok canm stres yapma kendini de dnleme cok fazla benm.belirtm yoktu bugun hafif bel agrim var o kadar
İki embriyo mu transfer edildi canımKizlar öncelikle rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip olsun.
Bende kasim 23 de tüp bebek tedavime basladim. Diyarbakir bahceci tup bebek.merkezinde zorlu bir süreç
Bugün gebe oldugumu ogrendim çok şükür ama.bi tavsiye kafaya takmayin ben gerckten cok rahattim aklimada gelmiodu tutar mi tutmaz mi die. Ama cok şükür insallah kalp atislarini duymakta nasip olur hepimize
Yaa hayırlı olsun ben de başlayacağım yakında orada. Sizin sorun neydi ve yaşınız kaç acabaKizlar öncelikle rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip olsun.
Hayir canm tek embriyo ilk tüp bebek denemem olduğu icin 2 embriyo olmadigini ve yaşımın da 35 in altinda olduğu icin tek olabilecegini syledilerİki embriyo mu transfer edildi canım
Cikolata kistlerim vardi 32 yasindayim 3 yillik evliyim canm senin neydi sorun ben memnun kaldim darısı sana ve isteyen tum anne adaylarina inşallahYaa hayırlı olsun ben de başlayacağım yakında orada. Sizin sorun neydi ve yaşınız kaç acaba
Ne güzel yaaCikolata kistlerim vardi 32 yasindayim 3 yillik evliyim canm senin neydi sorun ben memnun kaldim darısı sana ve isteyen tum anne adaylarina inşallah
Allah'ın izniyle olacak canm dua etNe güzel yaacanım 28 yaşındayım sebepsiz benimki
Allah razı olsun canım … tüp bebek süreci çok zor çok yıpratıcı deniliyor. Ama ben psikolojik olarak kendimi iyi hissedeceğim inşallahAllah'ın izniyle olacak canm dua et
Valla canm banada öyle dediler ama benim icin tek zor yani göbekten yapilan igneler onun dışında yumurta toplama anestezi altinda oluyo hissetmiosun görmüyorsun. Transfer islemim 5 dk sürdü anlamadim bile.Allah razı olsun canım … tüp bebek süreci çok zor çok yıpratıcı deniliyor. Ama ben psikolojik olarak kendimi iyi hissedeceğim inşallah
Allah razı olsun. Buradaki kızlar sağolsun hep aynı şeyi söylediler. Ben de o yüzden çok rahatım korkmuyorum hayırlısı ile ben de sizler gibi güzel sonucu görürüm inşallahValla canm banada öyle dediler ama benim icin tek zor yani göbekten yapilan igneler onun dışında yumurta toplama anestezi altinda oluyo hissetmiosun görmüyorsun. Transfer islemim 5 dk sürdü anlamadim bile.
Hic korkmayin dusunmeyin yani 24 kasimda basladim 18 aralikta gebeligimi ogrendim 1 ay bile sürmedi hic korkulacak yani yok
İnsallah canmAllah razı olsun. Buradaki kızlar sağolsun hep aynı şeyi söylediler. Ben de o yüzden çok rahatım korkmuyorum hayırlısı ile ben de sizler gibi güzel sonucu görürüm inşallah
Adetimi bekliyorum 20 gün içinde olur herhaldeİnsallah canmne zaman baslicaksin
Hadi hayirlisi sürecini yazarsin burdanAdetimi bekliyorum 20 gün içinde olur herhalde
Canım kistlerine işlem yapıldı muCikolata kistlerim vardi 32 yasindayim 3 yillik evliyim canm senin neydi sorun ben memnun kaldim darısı sana ve isteyen tum anne adaylarina inşallah
Ben günlük 200 kullaniyordum. En son 2 gunluk kaldi onu kullandirmadi 27 tane yumurtam olusmustuBen de bugun basladim kizlar 225 gonalf ile paartesi ultrasona gel dedi. 225 orta bi doz mu oluyor bilginiz var mi? 300 kullananlar falan duymustum 225 az gibi sanki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?