- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.209
- 198
- 29
Canım sanırım Allah söyletti sen dediğin de farkettim öyle yazdığımıbıraktım cnm allahmı dedirtirdi kız bebeklerin diye::)) ayy belkide ikside tutar tabi su kist patlayıp koydurablirsem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sanırım Allah söyletti sen dediğin de farkettim öyle yazdığımıbıraktım cnm allahmı dedirtirdi kız bebeklerin diye::)) ayy belkide ikside tutar tabi su kist patlayıp koydurablirsem
İlk deneme ve pozitif, umarım sizin de bu şekilde olur Allah bolca sabır versin bu süreçte en çok sabıra ihtiyacın olacak.Merhaba hanımlar allah izin ederse yakın zaman da ben de başlayacağım tüp bebek tedavisine.. Korkularım var endişelerim var güzel şeyler duymak istiyorum yaşadıklarınızı kaç kerede hamile kaldığınızı paylaşır mısınızteşekkürler
Amin allah razı olsun kaç tane yumurta toplanmıştı sizdenİlk deneme ve pozitif, umarım sizin de bu şekilde olur Allah bolca sabır versin bu süreçte en çok sabıra ihtiyacın olacak.![]()
orta boyutta dedi ama sanırım buyudu yoksa adet oldurdum olmadımCanım sanırım Allah söyletti sen dediğin de farkettim öyle yazdığımıilaç falan kullanıyor musun büyük mü kist
Anladım canım soğan Kuru yaporta boyutta dedi ama sanırım buyudu yoksa adet oldurdum olmadım![]()
Amin inşallah bebişin hazır gününü bekliyorsun transferden kaç gün sonra test yapacaksınburaya yazıyorum bana da ugur getırsınilk denemem transfer beklıyorum yarın 11.gunum dondurulmus genetık testte saglıklı gelmıs 5.gun kalıtelı embrıyo transferı olacak inşallah saglıkla tutunacak bana da
![]()
eevt cnm mideme dokunuyordu ama kabugunu soyup denedim daha iyi geldi devam edicem inşAnladım canım soğan Kuru yap
Bence iyi gelecek ama aç karına içmen lazım boş mideye öyle daha çok yararını görürsüneevt cnm mideme dokunuyordu ama kabugunu soyup denedim daha iyi geldi devam edicem inş
Doktorum en fazla 10 ile15 arası toplamak istediğini 15den yukarısında yumurta kalitesinin azaldığını söyledi, 13 tane yumurtam toplandı 12 tanesi döllenmeye uygundu ve 10 tanesi döllendi.Amin allah razı olsun kaç tane yumurta toplanmıştı sizden![]()
Bebiş kaç haftalıkDoktorum en fazla 10 ile15 arası toplamak istediğini 15den yukarısında yumurta kalitesinin azaldığını söyledi, 13 tane yumurtam toplandı 12 tanesi döllenmeye uygundu ve 10 tanesi döllendi.
3. Güne kadar 10 embriyomda geldi fakat 3. Günden sonra birçoğunun gelişimi durdu. Erkek faktörlü sorunlarda bu şekilde oluyormuş yumurta kalitesi ile 3. Güne kadar ilerliyor 3. Günden sonra sperm kalitesi devreye giriyormuş. Bizde de sorun erkek faktörüydü.
5. Güne 1
6. Güne 1 embriyom geldi
5. Gün embriyomu transfer oldum.![]()
Yarın tam 18 haftalık olacak nasipseBebiş kaç haftalık![]()
Maşallah sağlıcakla kucağına al inşallah erkek mi yoksaYarın tam 18 haftalık olacak nasipse![]()
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin canımMaşallah sağlıcakla kucağına al inşallah erkek mi yoksa
Amin canımAmin Allah isteyen herkese nasip etsin canım
Başından beri herkes erkek dedi bir ara doktorum da dahil.Ben hep kız hissettim. Kızım olacak kısmetse, kesinleşti.
![]()
Sende bilgilendir canım aynenCanım ben aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptıracağım Allah nasip ederse. İnşallah sende aşılama da güzel sonuç alırsın bilgilendir beni de![]()
ya canım ınan bılmıyorum şuan transfer gunum bellı degıl .Onu düşünmedim henuz transferden sonra zaman nasıl gececek hıc düşünmedimAmin inşallah bebişin hazır gününü bekliyorsun transferden kaç gün sonra test yapacaksın
Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah kuzum.Amin canımmaşallah sevindim Allah gönlüne göre vermiş
Evet dolar olarak yurt dışına gönderiliyor embriyolar diye biliyorum. Bi bakıyosun kalitesi iyi ama sağlıksız çıkıyor en kalitesiz sağlıklı geldiği oluyormuş. Yani sonrası şansa kalıyor pgt olmadan canım. Kısmetinde varsa yaşamak geliyor işte öyle diyelim:)Düşüşler için üzüldüm pgt için ayrı ücret mi ödeniyor. Bizim mi talep etmemiz lazım doktor mu söylüyor. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın![]()