- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
Acıbadem maslak bülent tıraşBenim gittiğim merkezle tıpatıp aynı şeyleri uygulamışlar size de.. irenbede misiniz siz de?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıbadem maslak bülent tıraşBenim gittiğim merkezle tıpatıp aynı şeyleri uygulamışlar size de.. irenbede misiniz siz de?
Klinik değil de hastane olsa daha iyi olmaz mı canım yada bi tüp bebek merkeziCanım ben burada bi özel kliniğe gidicem Yasemin çekmez doktorun ismi
Haklısın ama niye bilmiyorum doktora çokça içim ısındı canım. İnstağram dan sen de bi baksana doktoraKlinik değil de hastane olsa daha iyi olmaz mı canım yada bi tüp bebek merkezi
Bakayım canım adı neydi içine sindiyse git tabiHaklısın ama niye bilmiyorum doktora çokça içim ısındı canım. İnstağram dan sen de bi baksana doktora![]()
Yasemin Çekmez canım prof olması lazımBakayım canım adı neydi içine sindiyse git tabi♥Doktor çok önemli doç yada prof tercihin olsun
Hemen bakıyorum canımYasemin Çekmez canım prof olması lazım
Doçentmiş canımHemen bakıyorum canım
Doç muş canım iyi gibi hissettim bendeHemen bakıyorum canım
Aynen canım para göz değil iyi bir doktor bilmiyorum 1 kere şansımı burada denemek istiyorumDoç muş canım iyi gibi hissettim bende![]()
Hayırlısı olsun inşallah canım ne zaman başlıyordunAynen canım para göz değil iyi bir doktor bilmiyorum 1 kere şansımı burada denemek istiyorum
Bu ay geçti bir daha ki aya bir sorun çıkmazsa inşallahHayırlısı olsun inşallah canım ne zaman başlıyordun
İnşallah canımBu ay geçti bir daha ki aya bir sorun çıkmazsa inşallah![]()
Normal de Eylül ayında aşılama yaptırcaktım adet olmayı bekliyordum fakat olmadım tam 1 ay geçtikten sonra oldum böyle olunca aşılama fikrini çıkardım kafam dan zaten içim den gelmiyordu nedenseİnşallah canım![]()
Yaa düzensizlik varmış o zaman sende olsun geç olsun güç olmasınNormal de Eylül ayında aşılama yaptırcaktım adet olmayı bekliyordum fakat olmadım tam 1 ay geçtikten sonra oldum böyle olunca aşılama fikrini çıkardım kafam dan zaten içim den gelmiyordu nedenseinşallah adetim sarkmazsa Kasım da başlamak istiyorum
Canım aslında hiç düzensizlik yoktuYaa düzensizlik varmış o zaman sende olsun geç olsun güç olmasınaşılamanın zaten normal yolla hiçbir farkı yokmuş sen direk tüpe geç benim gibi
Oluyor öyle bazen canım strestir hava değişimidirCanım aslında hiç düzensizlik yoktuilk defa başıma geldi test yaptım negatif çıktı saçma sapan bir durumdu kist falan yoktu işte 3 gün önce geldi adetim
![]()
Öyle bişeyler oldu sanırım canımOluyor öyle bazen canım strestir hava değişimidir![]()
Bende Yasemin Çekmez de tedavimi oldum transferın 6. Gunundeyım test gunumu beklıyorum.Zaten yasemın hoca sadece kontrollerı klınıkte yapıyor bır cok merkezle anlasmalı oldugundan sana uygun yerı mutlaka seçiyor gozun arkada kalmasın ve asla asıstanlarka muhattap olmuyorsun ne zman arasan yazsan mutluka kendısı cevap veren mukemmel bır doktorYasemin Çekmez canım prof olması lazım
Ya şuan çok sevindim karşıma çıkmana. Açıkcası dediğim gibi yüz yüze görüşmeye gittim bana herşeyi anlattı işte aşılama şöyle tüp beebk böyle hocam dedim siz ne önerirsiniz dedim o da dedi bir sorunun yok sebebsiz yaşında çok genç aşılama ile olmaması için bi sebeb yok dedi aşılama yapalım dedi öyle yapcaktık o ay regli olmadım dahaa 3 gün önce oldum ve aşılamadan vazgeçtim. Yani şunu demek istiyorum para göz birisi olsa tüp bebek yapalım derdi sevdim ben hocayı açıkcası iyi birisi. Kasım ayında tüp bebek düşünüyorumBende Yasemin Çekmez de tedavimi oldum transferın 6. Gunundeyım test gunumu beklıyorum.Zaten yasemın hoca sadece kontrollerı klınıkte yapıyor bır cok merkezle anlasmalı oldugundan sana uygun yerı mutlaka seçiyor gozun arkada kalmasın ve asla asıstanlarka muhattap olmuyorsun ne zman arasan yazsan mutluka kendısı cevap veren mukemmel bır doktor![]()