Tüp Bebeği İlk denemede tutan güzel anneler ve tüp bebekte tecrübeli olanlar

Normal de Eylül ayında aşılama yaptırcaktım adet olmayı bekliyordum fakat olmadım tam 1 ay geçtikten sonra oldum böyle olunca aşılama fikrini çıkardım kafam dan zaten içim den gelmiyordu nedense 😊 inşallah adetim sarkmazsa Kasım da başlamak istiyorum
Yaa düzensizlik varmış o zaman sende olsun geç olsun güç olmasın🤗🤗aşılamanın zaten normal yolla hiçbir farkı yokmuş sen direk tüpe geç benim gibi

Yaa düzensizlik varmış o zaman sende olsun geç olsun güç olmasın🤗🤗aşılamanın zaten normal yolla hiçbir farkı yokmuş sen direk tüpe geç benim gibi
Canım aslında hiç düzensizlik yoktu 🙄 ilk defa başıma geldi test yaptım negatif çıktı saçma sapan bir durumdu kist falan yoktu işte 3 gün önce geldi adetim 😂

Yasemin Çekmez canım prof olması lazım
Bende Yasemin Çekmez de tedavimi oldum transferın 6. Gunundeyım test gunumu beklıyorum.Zaten yasemın hoca sadece kontrollerı klınıkte yapıyor bır cok merkezle anlasmalı oldugundan sana uygun yerı mutlaka seçiyor gozun arkada kalmasın ve asla asıstanlarka muhattap olmuyorsun ne zman arasan yazsan mutluka kendısı cevap veren mukemmel bır doktor 👩‍⚕️

Bende Yasemin Çekmez de tedavimi oldum transferın 6. Gunundeyım test gunumu beklıyorum.Zaten yasemın hoca sadece kontrollerı klınıkte yapıyor bır cok merkezle anlasmalı oldugundan sana uygun yerı mutlaka seçiyor gozun arkada kalmasın ve asla asıstanlarka muhattap olmuyorsun ne zman arasan yazsan mutluka kendısı cevap veren mukemmel bır doktor 👩‍⚕️
Ya şuan çok sevindim karşıma çıkmana. Açıkcası dediğim gibi yüz yüze görüşmeye gittim bana herşeyi anlattı işte aşılama şöyle tüp beebk böyle hocam dedim siz ne önerirsiniz dedim o da dedi bir sorunun yok sebebsiz yaşında çok genç aşılama ile olmaması için bi sebeb yok dedi aşılama yapalım dedi öyle yapcaktık o ay regli olmadım dahaa 3 gün önce oldum ve aşılamadan vazgeçtim. Yani şunu demek istiyorum para göz birisi olsa tüp bebek yapalım derdi sevdim ben hocayı açıkcası iyi birisi. Kasım ayında tüp bebek düşünüyorum

Back
X