Tüp BEBEK 2020 Temmuz ayı

Benim hala devam ediyor anlamış değilim baş dönmesi mide bulantısı var ama negatif adetten herhalde herşey allahtan ikinciye nasip artık senin gebelik var ama dimi ben pek anlamıyorum
Şuan değerlere göre hamileyim Elhamdulillah ama önemli olan kese oluşması ve kalp atışları onları bekliyoruz sabırla ve dua ile

Merhaba arkadaşlar. 23 temmuz transferi. 5. Gün embriyosu. Bugün test günüm 2.1 Yani negatif. Bu arada dikkatimi çekti 2 kişi pozitif. Geri kalanlar hep negatif
Herşey nasip rabbim inşallah tez vakitte size de nasip etsin. Ben ilk denememi marta yapmıştım konuştuğum grupta herkes nerdeyse pozitifti bir kaç kişi negatifti. Herşey nasip ötesi yok

Benim yarın 10.günüm yaptırsam mı yoksa iki gün daha beklesem mi bilemedim. Sanki negatifmiş gibi geliyor tereddütteyim. Doktorum cumartesi bakalım demişti

Benim yarın 10.günüm yaptırsam mı yoksa iki gün daha beklesem mi bilemedim. Sanki negatifmiş gibi geliyor tereddütteyim. Doktorum cumartesi bakalım demişti
Valla canım öle düşünme allahın izniyle olur inşallah kendini nasıl rahat hissedersen o zman yaptır gününü de bekleyebilirsin

Bence de bekleyin çünkü bir gün bile değerler için çok önemli. Moralinizi de yüksek tutun kesinlikle

21 temmuz da 2. Tüp bebeğimi denedim dondurulmuş 5. Gün embriyosu. İnşallah olumlu olur sonuç . Temmuz ayında yaptıranlarla bu başlık altında toplanıp birbirimize destek olalım inşallah
18 temmuzda 2. Tüpbebeğimi yaptım tuttu sonra bıraktı

Merhaba kızlar ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım ama opu sonrası adet bitiminde çağırmıştı doktor beni kontrol için. Sizde de böyle oldu mu acaba? Hemen bitince mi gitmek gerekiyor yoksa birkaç gün sonra mı? Doktor o zaman söylemişti ama anestezi kafasıyla pek hatırlamıyorum transferim de bundan sonraki adette olacak inşallah

Benim de şimdi şöyle bir sıkıntım var kahverengi akıntı geliyor Çamur gibi âdetim başlamadı Mide bulantısı baş dönmesi var özellikle de gece oluyor bir de idrar yollarımda iltahap var transferden sonra bunlar oldu Ve geçmio nedense anlamadım sizde de böle olan var mı ya negatif bi de benim

Opu ne oluyor canım

Bunların hepsi normal canım oluyor böyle şeyler olacakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…