Şuan değerlere göre hamileyim Elhamdulillah ama önemli olan kese oluşması ve kalp atışları onları bekliyoruz sabırla ve dua ileBenim hala devam ediyor anlamış değilim baş dönmesi mide bulantısı var ama negatif adetten herhalde herşey allahtan ikinciye nasip artık senin gebelik var ama dimi ben pek anlamıyorum
Hastane 7500, ilaçlar 4/6 bin arası. Kalan yumurtayı saklamaları İçin ekstra 1750 ₺ ücret aldılarortalama fiyat ne tuttu ?
Rabbim tez vakkitte hayırlı sağlıklı bir evlat versin size inşallahMaalesef 3.kez hüsranı yaşıyoruz.Demek ki daha zamanı değilmiş.Rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin.
Her seferinde insan daha da umudunu kaybediyorRabbim tez vakkitte hayırlı sağlıklı bir evlat versin size inşallah
Herşey nasipMerhaba arkadaşlar. 23 temmuz transferi. 5. Gün embriyosu. Bugün test günüm 2.1 Yani negatif. Bu arada dikkatimi çekti 2 kişi pozitif. Geri kalanlar hep negatif
İnşallah onları sa görür ve duyarsın canmm maşallahŞuan değerlere göre hamileyim Elhamdulillah ama önemli olan kese oluşması ve kalp atışları onları bekliyoruz sabırla ve dua ile
Aminn aminnn İnşalllahİnşallah onları sa görür ve duyarsın canmm maşallah
Valla canım öle düşünme allahın izniyle olur inşallah kendini nasıl rahat hissedersen o zman yaptır gününü de bekleyebilirsinBenim yarın 10.günüm yaptırsam mı yoksa iki gün daha beklesem mi bilemedim. Sanki negatifmiş gibi geliyor tereddütteyim.Doktorum cumartesi bakalım demişti
Bence de bekleyin çünkü bir gün bile değerler için çok önemli. Moralinizi de yüksek tutun kesinlikleBenim yarın 10.günüm yaptırsam mı yoksa iki gün daha beklesem mi bilemedim. Sanki negatifmiş gibi geliyor tereddütteyim.Doktorum cumartesi bakalım demişti
18 temmuzda 2. Tüpbebeğimi yaptım tuttu sonra bıraktı21 temmuz da 2. Tüp bebeğimi denedim dondurulmuş 5. Gün embriyosu. İnşallah olumlu olur sonuç . Temmuz ayında yaptıranlarla bu başlık altında toplanıp birbirimize destek olalım inşallah
Gittim baktırdım negatif çıktıBence de bekleyin çünkü bir gün bile değerler için çok önemli. Moralinizi de yüksek tutun kesinlikle
Gittim baktırdım negatif çıktıValla canım öle düşünme allahın izniyle olur inşallah kendini nasıl rahat hissedersen o zman yaptır gününü de bekleyebilirsin
Çok mu düşük ki ? Değerler iki günde değişebilir mi acaba?Gittim baktırdım negatif çıktı
Vallahi canım ben ağladım ama yapacak bir şey yok ikinciyi deniycez inşallah hemen moralini bozma sen genede test gününü bekle değerin kaçGittim baktırdım negatif çıktıüzülüyor yine insan ama nasip
Opu ne oluyor canımMerhaba kızlar ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım ama opu sonrası adet bitiminde çağırmıştı doktor beni kontrol için. Sizde de böyle oldu mu acaba? Hemen bitince mi gitmek gerekiyor yoksa birkaç gün sonra mı? Doktor o zaman söylemişti ama anestezi kafasıyla pek hatırlamıyorumtransferim de bundan sonraki adette olacak inşallah
2.0 çıktı negatif benden çok eşim üzüldü onu görünce ben parçalandım. Doktoruma konuştuk 2 gün tedaviye devam dedi 2 gün sonra tekrar baktırmamız gerekiyormuşÇok mu düşük ki ? Değerler iki günde değişebilir mi acaba?
Bunların hepsi normal canım oluyor böyle şeyler olacaktaBenim de şimdi şöyle bir sıkıntım var kahverengi akıntı geliyor Çamur gibi âdetim başlamadı Mide bulantısı baş dönmesi var özellikle de gece oluyor bir de idrar yollarımda iltahap var transferden sonra bunlar oldu Ve geçmio nedense anlamadım sizde de böle olan var mı ya negatif bi de benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?