- 29 Temmuz 2020
- 8
- 0
- 1
- 30
2.0 değer kuzumVallahi canım ben ağladım ama yapacak bir şey yok ikinciyi deniycez inşallah hemen moralini bozma sen genede test gününü bekle değerin kaç
Anlıyorum ama ne olur siz yine de bırakmayın kendinizi. Bakın bu değer her gün değişiyor. Doktorum bana tam gününü bekle dediği için söylüyorum. Yine de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.2.0 çıktı negatif benden çok eşim üzüldü onu görünce ben parçalandım. Doktoruma konuştuk 2 gün tedaviye devam dedi 2 gün sonra tekrar baktırmamız gerekiyormuş
Hakkınızda hayırlısı olsun canımm ama kendimizi salamayız malesef pes etmek Yokk rabbim duyacak sesimizi2.0 değer kuzum
Kanama başladı artık zaten ilaçlar yaptı herhaldeBunların hepsi normal canım oluyor böyle şeyler olacakta
Ne olur pes etmeyin, inşallah en yakın zamanda nasip olacakKanama başladı artık zaten ilaçlar yaptı herhalde
Amin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun canımm ama kendimizi salamayız malesef pes etmek Yokk rabbim duyacak sesimizi
Amin canım aminAllahım Perşembe gecesi hürmetine ben ve buradaki tüm arkadaslarımı evlat sahibi yap ne olur
İnşallah canımm yaa rabbim isteyene nasip etsin inşallahNe olur pes etmeyin, inşallah en yakın zamanda nasip olacak
Nasıl bıraktı yani anlamadım18 temmuzda 2. Tüpbebeğimi yaptım tuttu sonra bıraktı
Ben ilk kez duydum . Benim ilk negatifim de birşey vermemişti. Dondurduğumuz yumurtalardan transfer ettiNegatifi gören arkadaşlar, planınız nedir ?? Bize doktor 3 aylık vitamin verdi. Antioksidan hem bayan için hem erkek için iyileştirme sağlıyor. 3 ay sonra tüp bebeğe hazırlıyor yani. İlacın ismi impryl
Değer her zaman değişebilir. 2 gün o kadar önemli ki anlatamam benim 22 idi 2 gün sonra 92 olmuştu2.0 çıktı negatif benden çok eşim üzüldü onu görünce ben parçalandım. Doktoruma konuştuk 2 gün tedaviye devam dedi 2 gün sonra tekrar baktırmamız gerekiyormuş
Opu : yumurta toplama işlemi demekOpu ne oluyor canım
Bende iltahap olmuştım çok kötüydü ama hemen geçti ilaç kullandırdı doktorumBenim de şimdi şöyle bir sıkıntım var kahverengi akıntı geliyor Çamur gibi âdetim başlamadı Mide bulantısı baş dönmesi var özellikle de gece oluyor bir de idrar yollarımda iltahap var transferden sonra bunlar oldu Ve geçmio nedense anlamadım sizde de böle olan var mı ya negatif bi de benim
Belli oldu mu sonucunuz ??Ben ilk kez duydum . Benim ilk negatifim de birşey vermemişti. Dondurduğumuz yumurtalardan transfer etti
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Tekrar denediğinizde hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahArkadaşlar merhaba, benim de sonucum negatif maalesef. Hayırlısı olsun diye dua ettim hep, şimdi önümüze bakacağız.
Teşekkür ederim, amin hepimize sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Tekrar denediğinizde hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?