Aminnn inşallahh yarın bizim için önemli keseyi görürüz inşallah.Inşallah güzel sonuclar alirsin bende 28 temmuz transferim oldu bugün 14. Gün degerlerimde iyi cok şükür darisi sana inşallah
Yani düşmüşNasıl bıraktı yani anlamadım
Impryl hakkında bilginiz varmı acaba ben tül bebege basamıyorum ama doktorum verdi üNegatifi gören arkadaşlar, planınız nedir ?? Bize doktor 3 aylık vitamin verdi. Antioksidan hem bayan için hem erkek için iyileştirme sağlıyor. 3 ay sonra tüp bebeğe hazırlıyor yani. İlacın ismi impryl
Impryl hakkında bilginiz varmı acaba ben tül bebege basamıyorum ama doktorum verdi ü
Bende kullanıyorum ilk defa yazdı doktorum 290 a aldım ben bir hafta oldu baslayaülı etki görür müyüm senceEvet. Antioksidan dedi doktorumuz. Hücre yenileyici. 30 tablet günde bir doz. Sanırım biraz pahalı. 300 tl idi.
Bende kullanıyorum ilk defa yazdı doktorum 290 a aldım ben bir hafta oldu baslayaülı etki görür müyüm sence
Pcos var femara tedavisine baslayacagım ama hsg cekildiğim için ıkı ay sonra şimdilik glukofen le bunu yazdı glukofen seker hapı yaniİnşAllah görürsünüz. Ne probleminiz vardı?
Pcos var femara tedavisine baslayacagım ama hsg cekildiğim için ıkı ay sonra şimdilik glukofen le bunu yazdı glukofen seker hapı yani
Bizde de 2 ay önce sperm sayımız 24 milyonken, dün kü testimiz 100 bin çıktı akıl alır gibi değil. Gönlüm yavaş yavaş tüp bebeğe kayıyor ama bilemiyorum.. Tutar mı tutmaz mı
Aslında haklısınız ye iç ten ziyade kendi içlerinde stres oluyorlar. Kötü hissediyorlar. Benim eşim kendisi istiyor ben zorlamıyorum, sadece hastaneye gitmesi için zorluyormBirimde öyle oldu 5 milyon sperm sayısı vardı. Son testte 800 bin çıktı. 1 milyon bile değil şok oldum. Galiba adamlara çok yükleniyoruz şunu ye şunu iç diye. Ters tepiyor. Bu ay hiç birşey vermeyeceğim sadece doktorum verdiği impryl kullanıyorux
Aslında haklısınız ye iç ten ziyade kendi içlerinde stres oluyorlar. Kötü hissediyorlar. Benim eşim kendisi istiyor ben zorlamıyorum, sadece hastaneye gitmesi için zorluyorm
İstanbul Çamlıca Medicana...Ama bu sefer de tutmazsa başka merkeze gideceğiz.
9 600 tüp bebek dondurma işlemi olursa 1000 lira donduruyirlar eğer birden fazla dondurulmusun varsa onlar için 2000 alıyorlar ilaçlar için de en az 10 bin de tutarsa da devam ediyorsun çünkü ilaçlaraMerhaba bende çamlıca medicanada aşılama yaptım ama tutmadı. Tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz ama henüz görüşmeye gitmedik rica etsem fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?
İlaçlar o kadar tutuyormu yaa9 600 tüp bebek dondurma işlemi olursa 1000 lira donduruyirlar eğer birden fazla dondurulmusun varsa onlar için 2000 alıyorlar ilaçlar için de en az 10 bin de tutarsa da devam ediyorsun çünkü ilaçlara
Ohoo belki az bile soylemisimdir.ama kesinlikle bazı ilaçlar sağlık ocağında yazdiriliyor öğren uyguna geliyorİlaçlar o kadar tutuyormu yaa
tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi acaba? bizde ben de sorun yok eşimde sorun. acaba bana da o kadar ilaç yazarlarmıkiOhoo belki az bile soylemisimdir.ama kesinlikle bazı ilaçlar sağlık ocağında yazdiriliyor öğren uyguna geliyor
9 600 tüp bebek dondurma işlemi olursa 1000 lira donduruyirlar eğer birden fazla dondurulmusun varsa onlar için 2000 alıyorlar ilaçlar için de en az 10 bin de tutarsa da devam ediyorsun çünkü ilaçlara
9 600 tüp bebek dondurma işlemi olursa 1000 lira donduruyirlar eğer birden fazla dondurulmusun varsa onlar için 2000 alıyorlar ilaçlar için de en az 10 bin de tutarsa da devam ediyorsun çünkü ilaçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?