Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Geldim kızlar. Şükür her şey yolunda bebis çok hareketli rahim ağzı uzunlugu çok iyi dedi. 166 gram olmuş kızımız
Oyy kızçe geliyor kesinleşti ha kuzum hep hareketliydi senin kız takla atıyor derdin kıpır kıpıray güzel Allahım maşalah subhanallah herkese nasip et yarabbim isteyen dileyen

Oyy kızçe geliyor kesinleşti ha kuzum hep hareketliydi senin kız takla atıyor derdin kıpır kıpıray güzel Allahım maşalah subhanallah herkese nasip et yarabbim isteyen dileyen
Aynen benim ki hep hareketli ya durmadı bugün hiç bide uyuyor olmasın diye çikolata yiyip girdim cocuğa ayrı enerji geldi
Amin kuzum her nerede varsa isteyen herkese nasip etsin Rabbim en kısa zaman da hayirlsii ile

Aman sakın hızlanma sen yavaş yavaş düşün deli ya
Daha iyiyim canım,sağol cuma kalp sesi de duyabilir miyiz ki diye habire araştırma yapıp motive olmaya çalışıyorum
İnşallah duyarsın canım, duyamasan bile çok minikken ultrasonda pıtpıt attığını görebiliyosun titriyo gibi kalbi

Kızlar selamlar herkese yarın kese günümux bizimde gün yaklaştıkça aklıma deli sorular geliyor ya keseyi goremezsem aksilik olursa diye transferin 24.gunu olucak yarın kese yi görürsek kalp atışı da duyulabilir mı acaba

Canım kötü şeyler getirme aklına. Sağlıkla görceksin bebişini yarın inşallah
Ben transferin 28. Günü kalp atışı duymuştum ilk ama öncesinde de kalbinin attığını hareketi ultrasonda gördüm çok minik diye dinletmemişti doktor.

Ben transferden 1 ay sonra duymuştum kalp atışını. Doktor keseden 2 hafta sonra gel dedıgi çin belki erken gitsem duyulurdu. Orasını düşünme canım zaten ilk aşama keseyi görmek bazı kalp atışı erken duyulabiliyorda belli olmaz.

İnşallah canım ya elimde olmadan ister istemez düşünüyorum belki bizde görürüz ultrasonda

Bakalım inşallah ilk etapta kesesini görürüz bebisimizin de sıra kalp atışına gelir

Kızlar kese gorunmeyince dış gebelik oluyor ya dış gebeligi ultrasona girmeden anlamanın bı yolu var mı yani bı belirtisi filan

Kızlar kese gorunmeyince dış gebelik oluyor ya dış gebeligi ultrasona girmeden anlamanın bı yolu var mı yani bı belirtisi filan
Canım beta değerinde ki artış düzensiz oluyor. Bazisinin ağrısı bazısının kanaması oluyor ama en kesin tanı ultrasonda konuluyor. Sen dusunme bende var mı diye. Senin değerin ve artıs güzel

Canım beta değerinde ki artış düzensiz oluyor. Bazisinin ağrısı bazısının kanaması oluyor ama en kesin tanı ultrasonda konuluyor. Sen dusunme bende var mı diye. Senin değerin ve artıs güzel
Ben araştırıyorum sürekli bunu bı baskasidan duymak iyi geldi rabbim herkese tatdirsin anneliği 5 yıllık evliyim ben evlendiğinden beri istiyorum olmadı şimdi bu kadar yaklaşmışken aksilik olması düşüncesi bile yoruyor inşallah yarına güzel haberler le dönerim

Doguma çok var yavaş yavas düşünürüz zaten eşimle kararsız insanlarız zor olur biraz Cuma ne kadarlık olucaksin canım.
Sana diyorum da ben de aşırı kararsızımdır hele böyle bir konuda hiç veremem tabi çok zor canım haklısın
Tamı tamına 5 haftalık olacağız.5+0. Sanırım duyulmaz değil mi? Vajinal mı bakarlar ?

Senin kaçıncı gün olacak kese günü transferden sonraki canım ben bı turlu anlayamadım bu haftaolayini şimdi ben kaç haftalık im

Canım benim hem kese hem kalp atışı vajinal bakilmisti. Büyük ihtimal vajinal olur seninde çünkü çok kucuk daha minnoş

Aaaa ciddi misinnn çok şaşırdımm inşallah duymasak da görürüz o zaman önce bi yeri düzgün olsun da inşallah
Çok minik olunca dinletmemişti doktor ama bakk şu pırpır eden kalbi diye göstermişti inşallah güzel haberler duyarsın doktorundan

Senin kaçıncı gün olacak kese günü transferden sonraki canım ben bı turlu anlayamadım bu haftaolayini şimdi ben kaç haftalık im
Ben son adet tarihine göre söylüyorum canım programlarda öyle görünüyor yani. Transfer olayına bakma o biraz karışık farklı günlerde transfer edilebiliyor ya da mesela benimki 4. Gün embriyosuydu bazılarının 3 bazıları 5. En garanti son adet günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…