Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Selam kızlar bugün transferim vardi malesef ertelendi rahim kalınlığı yeterli ölçüde gelmedi riske atmayalım dedi doktor söktürücü başladık bugün 10 güne regl oldum heralde tekrar o zaman baslicaz inşallah vardır bundada bi hayır

Canım hakkında hayirlisi olsun.bebegin tutunmasi için rahim kalınlığı çok önemli. Doktor doğrusunu yapmış. Sonu güzel olsun önemli olan o

Kesinlikle vardır bi hayır canım. Geç olsun güç olmasın

Yarın benimki de kuzum.
Heyecanla bekliyorum
Detaylı ultrason da ayrı bir heyecandır zaten ya. Hayırli güzel haberle gel canım randevun kaçta?
Bende bugün tüp bebek doktorumla vedalaştim. Fakat bana detaylı ultrasonu burda çekelim istersen diye teklifte bulundu. Uzun sürdüğünu önemli olduğunu söyledi. Doktorun cihazı daha iyidir içim daha rahat olur diye düşünüp 1 ay sonra tekrar gdicz

Evet detaylı heyecanı da başkaymış inşallah kuzu inşallah güzel haberlerle gelirim yarın size Yarın 10:30 da randevum, bizde de yoğunluktan gecikmeler olur kesin.
Bence de detaylı önemli, doktoruna cihazına güveniyosan bi kerelik daha ona git sen de.

Bak ben bu kısmı düşünmemiştim fulii doğru kız aslında Ben de devam edebildiğim kadar devam edeyim kendi doktorumda o zaman ya da aletleri iyi olan bi doktor bulayım

Bak ben bu kısmı düşünmemiştim fulii doğru kız aslında Ben de devam edebildiğim kadar devam edeyim kendi doktorumda o zaman ya da aletleri iyi olan bi doktor bulayım
Ben güya 3 ay dolunca bırakacaktım adam bağımlılık yaptı bizde şimdilik 5 ay dolunca bırakmış olcam gibi
Doktorum dan çok memnunum ama Git gel yol sorun oluyor hastane aşırı kalabalık kendi olduğum yerde devam etmeyi düşündüm. Senin için gidip gelme sorun değilse doktordan memnunsan devam edebilirsin

doktorun kim canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…