- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Ona göre hazırlıklı gideyim ben de o zaman bi kurtulamadık şu alttan muayenedenCanım benim hem kese hem kalp atışı vajinal bakilmisti. Büyük ihtimal vajinal olur seninde çünkü çok kucuk daha minnoş
Cok sevindim canim Allah analı babalı büyütsünŞükür kuzum. Kesinleşti cinsiyetimiz. Biraz alışveriş yapmıştım zaten isim kısmına yavaştan başlarızsen nasılsın canım
Yakında kurtulacaksın canım az kaldıOna göre hazırlıklı gideyim ben de o zaman bi kurtulamadık şu alttan muayeneden
Canım hakkında hayirlisi olsun.bebegin tutunmasi için rahim kalınlığı çok önemli. Doktor doğrusunu yapmış. Sonu güzel olsun önemli olan oSelam kızlar bugün transferim vardi malesef ertelendi rahim kalınlığı yeterli ölçüde gelmedi riske atmayalım dedi doktor söktürücü başladık bugün 10 güne regl oldum heralde tekrar o zaman baslicaz inşallah vardır bundada bi hayır
Transfer tarihine göre 5 hafta 2 günlük diyor 6.haftadasijiz diyorCanım netten son adet tarihine göre ya da transfer tarihine göre hesaplarsan çıkar
Amin Inşallah canim aynen sonu güzel olsunCanım hakkında hayirlisi olsun.bebegin tutunmasi için rahim kalınlığı çok önemli. Doktor doğrusunu yapmış. Sonu güzel olsun önemli olan o
Yarın benimki de kuzum.İnşallah canım sağolSeninki de bu hafta mıydı hangi gün?
Kesinlikle vardır bi hayır canım. Geç olsun güç olmasınSelam kızlar bugün transferim vardi malesef ertelendi rahim kalınlığı yeterli ölçüde gelmedi riske atmayalım dedi doktor söktürücü başladık bugün 10 güne regl oldum heralde tekrar o zaman baslicaz inşallah vardır bundada bi hayır
Süper ya bu hafta hepimizin muayene haftası olması da ayrı bir güzel olduYarın benimki de kuzum.
Heyecanla bekliyorum
Insallah canim Allah razı olsunKesinlikle vardır bi hayır canım. Geç olsun güç olmasın
Güzel denk getirmişiz ciddenSüper ya bu hafta hepimizin muayene haftası olması da ayrı bir güzel olduçıkınca hemen yazmanı bekliyoruz
Detaylı ultrason da ayrı bir heyecandır zaten ya. Hayırli güzel haberle gel canımYarın benimki de kuzum.
Heyecanla bekliyorum
Evet detaylı heyecanı da başkaymışDetaylı ultrason da ayrı bir heyecandır zaten ya. Hayırli güzel haberle gel canımrandevun kaçta?
Bende bugün tüp bebek doktorumla vedalaştim. Fakat bana detaylı ultrasonu burda çekelim istersen diye teklifte bulundu. Uzun sürdüğünu önemli olduğunu söyledi. Doktorun cihazı daha iyidir içim daha rahat olur diye düşünüp 1 ay sonra tekrar gdicz
Canını hiç sıkma canım, hazır olduğunda gelsin. Son Özgür zamanlarının tadını çıkar benceInsallah canim Allah razı olsun
Bak ben bu kısmı düşünmemiştim fulii doğru kız aslındaDetaylı ultrason da ayrı bir heyecandır zaten ya. Hayırli güzel haberle gel canımrandevun kaçta?
Bende bugün tüp bebek doktorumla vedalaştim. Fakat bana detaylı ultrasonu burda çekelim istersen diye teklifte bulundu. Uzun sürdüğünu önemli olduğunu söyledi. Doktorun cihazı daha iyidir içim daha rahat olur diye düşünüp 1 ay sonra tekrar gdicz
Ben güya 3 ay dolunca bırakacaktım adam bağımlılık yaptı bizde şimdilik 5 ay dolunca bırakmış olcam gibiBak ben bu kısmı düşünmemiştim fulii doğru kız aslındaBen de devam edebildiğim kadar devam edeyim kendi doktorumda o zaman ya da aletleri iyi olan bi doktor bulayım
Aynen öyle canım daha vakti var demekki nazlaniyor bizimkilerCanını hiç sıkma canım, hazır olduğunda gelsin. Son Özgür zamanlarının tadını çıkar benceolaya böyle bak
doktorun kim canım?Ben güya 3 ay dolunca bırakacaktım adam bağımlılık yaptı bizde şimdilik 5 ay dolunca bırakmış olcam gibi
Doktorum dan çok memnunum ama Git gel yol sorun oluyor hastane aşırı kalabalık kendi olduğum yerde devam etmeyi düşündüm. Senin için gidip gelme sorun değilse doktordan memnunsan devam edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?