Manisada canım doktorumdoktorun kim canım?
Canım bence de hissetmezsin. Allah korusun düşse kanama ağrı fln olur.kızlar bu arada bende cumartesi günü doktora gideceğim
Hani size bahsetmiştim ya 8 haftalıkken bebeğin kesesini hissetmeye başlamıştım şişlik hissediyordum.
Şuanda hala hissedemiyorum korktuğum için doktora gideceğim ..
Herkese sordum herkes düşük olsa kanaman olur dediler
Hissetmezsin daha çok erken dediler
Kafam çok karışık , İnşallah ben yanılmışımdır..
haklısın bende öyle düşünüyordum ama içim içimi yiyorCanım bence de hissetmezsin. Allah korusun düşse kanama ağrı fln olur.
Bence sen evham yapıyosun. Git doktoruna gör de kafan rahatlasın
Çok minik dahakızlar bu arada bende cumartesi günü doktora gideceğim
Hani size bahsetmiştim ya 8 haftalıkken bebeğin kesesini hissetmeye başlamıştım şişlik hissediyordum.
Şuanda hala hissedemiyorum korktuğum için doktora gideceğim ..
Herkese sordum herkes düşük olsa kanaman olur dediler
Hissetmezsin daha çok erken dediler
Kafam çok karışık , İnşallah ben yanılmışımdır..
Ohhhh hadi Gözünaydin canım ya atlattin şükür sağlıkla gelsin paşamizKontrolumuz güzel geçti kızlar çok şükür, herşey yolundaymışBüyümüş minnoş 360 gram olmuş
Kontrok çıkışları bi rahatlama geliyor çok şükür yaOhhhh hadi Gözünaydin canım ya atlattin şükür sağlıkla gelsin paşamiz
Çok sevindim canım ne güzelKontrolumuz güzel geçti kızlar çok şükür, herşey yolundaymışBüyümüş minnoş 360 gram olmuş
Yapıldı canım mide böbrekler falan baktı hep. Özellikle kalp ve beyni uzun inceledi. Çok şükür normal dedi.Çok sevindim canım ne güzelOrgan taraması da yaptırdın mı şimdi yani?
Çok iyi canım gözünüz Aydın olsunYapıldı canım mide böbrekler falan baktı hep. Özellikle kalp ve beyni uzun inceledi. Çok şükür normal dedi.
Canım ne kadar sürdü uzun sürüyor diyorlar ya genelde.Yapıldı canım mide böbrekler falan baktı hep. Özellikle kalp ve beyni uzun inceledi. Çok şükür normal dedi.
Çok şükür kuzum çok sağolÇok iyi canım gözünüz Aydın olsun
Canım haklısın ama ben sanki hep balon gibi minik bir şekilde hissediyordumÇok minik dahaben yeni yeni şişmesini hissediyorum
Canım sana demiştim ya benim bi önceki muayenede de ön tarama gibi oldu uzun uzun ölçtü baktı demiştim, kendi de dedi bugün zaten geçen muayenede de bakmıştık diye. Yine bugün 15 20 dk falan bakmıştır. Geçen muayene de 20 dk sürmüştü.Canım ne kadar sürdü uzun sürüyor diyorlar ya genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?