Anladım bana çoğu kişi değere göre ikiz okur diyorlar o yüzden merak ettim ama çok aman aman yükseklik yok benimiinde sana göre dusunnceEvet canım çift transfer olmuştum. Transferin 8.gunu 70 10.gunu 260 12.gunu 1120 çıkmıştı.
Cuma günü,üzüntüden olduğunu tahmin ediyorum bişey yapmadımAğır iş filan mı yaptın neden oldu
Senin kese günün ne zaman canım
Üzüldüm senin için canım ama bebişin için dikkat et cuma gününu düşünCuma günü,üzüntüden olduğunu tahmin ediyorum bişey yapmadım
Benimde ilk başlarda hep krampli geçti kötü düşünemeye çalış. Her gititginde sormuştum doktor kramp icin normal demişti. Şuan 12. Haftayı geçtim kramplar pek kalmadı şükür. Moralini bozma rahim genişliyor diyolar ondandır belki deMalesef sağlıkla ilgili canımdün kramplar girdi kasıklarıma ani keskin sancılar inşallah birşey olmamıştır, düşünmemeye çalışıyorum ama elden bir şey gelmiyor hayat işte iyisiyle kötüsüyle hep karşımızda,olacak bunlar mecbur...
O heyecan hiç bitmiyo
10.15 te canım. Biraz aksar randevu saatim yoğunluktanO heyecan hiç bitmiyoYarın da benim kontrol kaçta randevun?
Bugün cinsiyet de kesinleşir bence, güzelce de büyümüştür bebişin inşallah10.15 te canım. Biraz aksar randevu saatim yoğunluktan
1 ay olunca daha da artıyor ya. Hep bir merak ile gidiyoruz
Hareket konusunu çok önemsemiyorlar canım, 24. Haftaya kadar normal diye hep izledim doktorlardan. O yüzden ben de hissetmeseydim bile kafama takmayacaktım çünkü iç karın ve kas dokusu farklı olabiliyor.Elimle hissedemiyorum heralde, bikaç kez koydum elimi ama tam anlayamadım. Öyle net hissedebiliyosan ne güzel maşallah canım
Çarşamba doktor kontrolum var sorcam hareket konusunu.
Üzüldüm senin için canım ama bebişin için dikkat et cuma gününu düşün
Bugün muayene günün müüü ayyy ne güzel
Sadece o gün oldu bir iki kez onun haricinde hiç olmadı canım. Şimdi iyiyim şükür,bakalım cuma gidince belli olacak her şey..Benimde ilk başlarda hep krampli geçti kötü düşünemeye çalış. Her gititginde sormuştum doktor kramp icin normal demişti. Şuan 12. Haftayı geçtim kramplar pek kalmadı şükür. Moralini bozma rahim genişliyor diyolar ondandır belki de
HarikaaaGeldim kızlar. Şükür her şey yolunda bebis çok hareketlirahim ağzı uzunlugu çok iyi dedi. 166 gram olmuş kızımız
Şükür kuzum. Kesinleşti cinsiyetimiz. Biraz alışveriş yapmıştım zaten isim kısmına yavaştan başlarızHarikaaaçok sevindim herşeyin yolunda olmasına cinsiyet de kesinleştiğine göre artık alışveriş yapabilir isim düşünebilirsiniz
Aman sakın hızlanma sen yavaş yavaş düşün deli yaŞükür kuzum. Kesinleşti cinsiyetimiz. Biraz alışveriş yapmıştım zaten isim kısmına yavaştan başlarızsen nasılsın canım
Doguma çok var yavaş yavas düşünürüz zaten eşimle kararsız insanlarız zor olur birazAman sakın hızlanma sen yavaş yavaş düşün deli ya
Daha iyiyim canım,sağolcuma kalp sesi de duyabilir miyiz ki diye habire araştırma yapıp motive olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?