Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Benimde ilk başlarda hep krampli geçti kötü düşünemeye çalış. Her gititginde sormuştum doktor kramp icin normal demişti. Şuan 12. Haftayı geçtim kramplar pek kalmadı şükür. Moralini bozma rahim genişliyor diyolar ondandır belki de

Elimle hissedemiyorum heralde, bikaç kez koydum elimi ama tam anlayamadım. Öyle net hissedebiliyosan ne güzel maşallah canım
Çarşamba doktor kontrolum var sorcam hareket konusunu.
Hareket konusunu çok önemsemiyorlar canım, 24. Haftaya kadar normal diye hep izledim doktorlardan. O yüzden ben de hissetmeseydim bile kafama takmayacaktım çünkü iç karın ve kas dokusu farklı olabiliyor.

Sadece o gün oldu bir iki kez onun haricinde hiç olmadı canım. Şimdi iyiyim şükür,bakalım cuma gidince belli olacak her şey..

Geldim kızlar. Şükür her şey yolunda bebis çok hareketli rahim ağzı uzunlugu çok iyi dedi. 166 gram olmuş kızımız
Harikaaa çok sevindim herşeyin yolunda olmasına cinsiyet de kesinleştiğine göre artık alışveriş yapabilir isim düşünebilirsiniz

Harikaaa çok sevindim herşeyin yolunda olmasına cinsiyet de kesinleştiğine göre artık alışveriş yapabilir isim düşünebilirsiniz
Şükür kuzum. Kesinleşti cinsiyetimiz. Biraz alışveriş yapmıştım zaten isim kısmına yavaştan başlarız sen nasılsın canım

Şükür kuzum. Kesinleşti cinsiyetimiz. Biraz alışveriş yapmıştım zaten isim kısmına yavaştan başlarız sen nasılsın canım
Aman sakın hızlanma sen yavaş yavaş düşün deli ya
Daha iyiyim canım,sağol cuma kalp sesi de duyabilir miyiz ki diye habire araştırma yapıp motive olmaya çalışıyorum

Aman sakın hızlanma sen yavaş yavaş düşün deli ya
Daha iyiyim canım,sağol cuma kalp sesi de duyabilir miyiz ki diye habire araştırma yapıp motive olmaya çalışıyorum
Doguma çok var yavaş yavas düşünürüz zaten eşimle kararsız insanlarız zor olur biraz Cuma ne kadarlık olucaksin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…