Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Gözünaydin canım. Yolk oluşmuş bebis göründü yani, haftaya kalp atışı duyulur sağlıkla devam etsin

Hadi gözün aydın canım kesen de oluşmuş, içi de dolmuş maşallah sağlıklı büyümeye devam etsin bebişin inşallah

Canım haklısın ama ben sanki hep balon gibi minik bir şekilde hissediyordum
hatta o olmayınca bayağı boşlukta hissettim kasıklarımda ağrım da yok
İçin rahat etsin git tabii Allah korusun düşük falan olsa kanaman olurdu mutlaka bir de büyüdükçe yer değişiyor ve mesela kesenin şekli de değişiyor daha uzunca gibi oldu benimki o sebeple bile değişiklik olması normal

Kontrok çıkışları bi rahatlama geliyor çok şükür ya Amin canım sağol
Darısı kontrol gününü bekleyen arkadaşlarımıza olsun
Benim de 17’sinde sanırım o hafta da detaylıya girerim.Fetal dna’dan sonra gerek yok detaylıya diyenler var ama ben iç organları vs bakılsın istiyorum.Bir de ağzı yüzü çok net oluyor ya merak ediyorum

Çok iyi canım bak endişelerin yersiz çıktı gördün mü gözün aydın

Benim de 17’sinde sanırım o hafta da detaylıya girerim.Fetal dna’dan sonra gerek yok detaylıya diyenler var ama ben iç organları vs bakılsın istiyorum.Bir de ağzı yüzü çok net oluyor ya merak ediyorum
Evet bu sefer agzı yüzü değişmiş geldi bize de, belli olmuş iyice bence de yaptır doktordan iyi şeyler duyunca içi rahatlıyo insanın, Allah tüm bekleyenlere güzel sonuçlar nasip etsin

Kızlar merhaba
11. Gün sonucum 139,90 beta çıktı. Düşük mü?
böyle çıkıp sonra yükselen var mı?

aslında haklısın bende öyle düşündüm ilk başta ama bir ağırlık hissediyordum dolgunluk vardı şimdi o yok yani kanama olmadan böyle bişey olabilir mi diye düşünüyorum sonuçta kalp atışını duyduk cumartesi günü için aldım artık herkesi darladım inşallah güzel sonuçlar alırım keşke daha önceden gitseydim diyorum ..
Herkesi darladım etrafımdaki herkesi böyle giderse zor hamilelik geçirirsin diyorlar..

Kuzum aynı dediğin gibii oldu 3. Günden sonra sanki hiç içmemişim gibi olduşuan rahatım cuma günü kontrolüm var tarih vericek dr
Gözünaydin canım sevindim rahatlamana hadi bakalım önümüzdeki hafta transfer o zaman

Aynen öyle kuzum büyük ihtimal 18 mart perşembe ama cuma daha kesn tarih vericek...adetten sonra 15. Gün oluyor bana erken gibi geliyor ama demekki bir bildiği var diyorum
Benımde öyle erken olmuştu canım. Rahim kalınlığı uygun olduktan sonra sorun olmuyor yani bende olmadı gebe kaldım şükür sıkıntı yok

Benımde öyle erken olmuştu canım. Rahim kalınlığı uygun olduktan sonra sorun olmuyor yani bende olmadı gebe kaldım şükür sıkıntı yok
Emin adımlarla ilerliyorum senin gibi hamiş olmak nasip olsun kuzum...Bugün dua edicem Allahım kabul etsin inşallah sizii buradaki arkadaşları kalbimden geçirip sağ salim doğum nasp etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…