Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar merhaba bende 3. Gün taze embriyo ilk denemem pozitif şuan 9+5 olduk şükür keseyi de kalp atışını da duyduk gördük .
Şimdi en yakın ne zaman gitmeliyim doktora sizce ?
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin yardımcısı olsun .

Canım hayırlısı olsun gebeligin. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.
Ben ilk 5. 7. Ve 9. Haftada gittim sonraki kontrollerim ayda 1 oldu.

Amin canım maşallah bebişine Doktor her kontrol sonrası bi sonrakinin randevusunu veriyo normalde. Ama doktor değiştiriyosan randevu almak icin aradıgında söylersin en son ne zaman kontrole gittigini onlar senin için en uygun zamanı verir.

Hayırlı olsun bu mübarek günde ne güzel haber amin inşallah

Günaydın arkadaşlar Sizlere bir sorum olacak. Benim dün kese randevum vardı. Son adete göre 5+0 , ultrason ölçümüne göre 5+3 çıktı. Ancak sadece kese göründü. Yolk sac için bir şey demedi? Daha sonradan gören varmış sanırım, ister istemez tedirgin oldum. Bebek ve kalp atışı için 23 marta verdi randevuyu. O zamana kadar bu düşünceyle beklemek nasıl olacak bakalım

Benimde dündü canım son adet tarihine göre benimde dün 5+2 yedi ama ultrasonda 4+6 çıktı yolk sac kesesi vardı beni de haftaya çağırdı neden uzatmış ki senin randevuyu

Benimde dündü canım son adet tarihine göre benimde dün 5+2 yedi ama ultrasonda 4+6 çıktı yolk sac kesesi vardı beni de haftaya çağırdı neden uzatmış ki senin randevuyu
Bilemiyorum ki Kese boyutu kaç mm idi peki ? Benim 13 mm. Formdan okuduğum kadarı ile 20 mm ye kadar görünebiliyormuş yolk sac. Bakalım hayırlısı olsun

Canım geç görülebilir telaş yapma. 2 hafta sonra gittiğinde kalp atışı da duyulur diye ileri tarih vermiştir. Yolk sac için bir şey demedi demişsin belki gorunmustr ama sana dememiştir o an. İçin rahat etmickse 1 hafta sonra gidebilirsin kontrole.

Bu tarihte görünmemesi ile ilgili bir şey demedi hani görünmesi lazımdı vs. Bir önceki tedavimde kese randevumde görünmüştü yolk kesesi. Bu kez biz sorduk her şey yolunda dedi ama gereksiz stres yaptım dünden beri

Selam kızlar tünaydın birkaç gündür akşamları erkenden sızıyorum ben gözlerim kapanıveriyor tavuk gibi 9-10 da uyuyorum

Benim de yarın 5+0 olacak son adete göre ama ultrasona göre farklı mı oluyormuş bilmiyordum hiç bakalım ona göre kaç çıkacak...

En isteğim şey uyku ama ben değişik bir gebeyim uyuyamıyorum uykun geliyorsa ve uyuyabiliyorsan uyu canim.
Ultrasonda farklı çıkabiliyor ilk haftalrda iki üç gün geriden gidiyordu şimdi önden gidiyor benim ki

En isteğim şey uyku ama ben değişik bir gebeyim uyuyamıyorum uykun geliyorsa ve uyuyabiliyorsan uyu canim.
Ultrasonda farklı çıkabiliyor ilk haftalrda iki üç gün geriden gidiyordu şimdi önden gidiyor benim ki
Ben normalde de uykuya düşkünümdür bunun olmasından korkuyordum oldu da mide bulantısından korkuyorum bir de ama hiç olmadı daha da olmaz inş

Demek ki çok takılmamak lazım ona da birkaç gün önden veya geriden gelmesi sıkıntılı değil o zaman

Uyu uyu ne güzel mide bulantısı olmaz insallah canım. Belirtiler daha yeni çıkmaya başlar zaten belli olur bir kaç haftaya olur mu olmaz mı diye
Evet hatta 1 hafta da önden geriden gitmesi sorun değil doğuma doğru yakalıyormus zamanını
Senin yarın randevu kaçta canım. Heyecan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…