- 8 Ocak 2021
- 59
- 46
- 3
- 33
Canım hayırlısı olsun gebeligin. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar merhaba bende 3. Gün taze embriyo ilk denemem pozitif şuan 9+5 olduk şükürkeseyi de kalp atışını da duyduk gördük .
Şimdi en yakın ne zaman gitmeliyim doktora sizce ?
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin yardımcısı olsun .
Amin canımKızlar merhaba bende 3. Gün taze embriyo ilk denemem pozitif şuan 9+5 olduk şükürkeseyi de kalp atışını da duyduk gördük .
Hayırlı olsun bu mübarek günde ne güzel haberKızlar merhaba bende 3. Gün taze embriyo ilk denemem pozitif şuan 9+5 olduk şükürkeseyi de kalp atışını da duyduk gördük .
Benimde dündü canım son adet tarihine göre benimde dün 5+2 yedi ama ultrasonda 4+6 çıktı yolk sac kesesi vardı beni de haftaya çağırdı neden uzatmış ki senin randevuyuGünaydın arkadaşlarSizlere bir sorum olacak. Benim dün kese randevum vardı. Son adete göre 5+0 , ultrason ölçümüne göre 5+3 çıktı. Ancak sadece kese göründü. Yolk sac için bir şey demedi? Daha sonradan gören varmış sanırım, ister istemez tedirgin oldum. Bebek ve kalp atışı için 23 marta verdi randevuyu. O zamana kadar bu düşünceyle beklemek nasıl olacak bakalım
Bilemiyorum kiBenimde dündü canım son adet tarihine göre benimde dün 5+2 yedi ama ultrasonda 4+6 çıktı yolk sac kesesi vardı beni de haftaya çağırdı neden uzatmış ki senin randevuyu
Canım geç görülebilir telaş yapma. 2 hafta sonra gittiğinde kalp atışı da duyulur diye ileri tarih vermiştir. Yolk sac için bir şey demedi demişsin belki gorunmustr ama sana dememiştir o an. İçin rahat etmickse 1 hafta sonra gidebilirsin kontrole.Günaydın arkadaşlarSizlere bir sorum olacak. Benim dün kese randevum vardı. Son adete göre 5+0 , ultrason ölçümüne göre 5+3 çıktı. Ancak sadece kese göründü. Yolk sac için bir şey demedi? Daha sonradan gören varmış sanırım, ister istemez tedirgin oldum. Bebek ve kalp atışı için 23 marta verdi randevuyu. O zamana kadar bu düşünceyle beklemek nasıl olacak bakalım
Bu tarihte görünmemesi ile ilgili bir şey demediCanım geç görülebilir telaş yapma. 2 hafta sonra gittiğinde kalp atışı da duyulur diye ileri tarih vermiştir. Yolk sac için bir şey demedi demişsin belki gorunmustr ama sana dememiştir o an. İçin rahat etmickse 1 hafta sonra gidebilirsin kontrole.
Bana da kese boyutunu söylemedi yazar mı ultrason ciktisinda acabaBilemiyorum kiKese boyutu kaç mm idi peki ? Benim 13 mm. Formdan okuduğum kadarı ile 20 mm ye kadar görünebiliyormuş yolk sac. Bakalım hayırlısı olsun
En isteğim şey uyku ama ben değişik bir gebeyim uyuyamıyorumSelam kızlar tünaydınbirkaç gündür akşamları erkenden sızıyorum ben gözlerim kapanıveriyor tavuk gibi 9-10 da uyuyorum
Benim de yarın 5+0 olacak son adete göre ama ultrasona göre farklı mı oluyormuş bilmiyordum hiç bakalım ona göre kaç çıkacak...
Ben normalde de uykuya düşkünümdür bunun olmasından korkuyordum oldu daEn isteğim şey uyku ama ben değişik bir gebeyim uyuyamıyorumuykun geliyorsa ve uyuyabiliyorsan uyu canim.
Ultrasonda farklı çıkabiliyor ilk haftalrda iki üç gün geriden gidiyordu şimdi önden gidiyor benim ki
Uyu uyu ne güzelBen normalde de uykuya düşkünümdür bunun olmasından korkuyordum oldu damide bulantısından korkuyorum bir de ama hiç olmadı daha da olmaz inş
Demek ki çok takılmamak lazım ona da birkaç gün önden veya geriden gelmesi sıkıntılı değil o zaman
Bana da söylemedi :) aynen yazıyor çıktıda gs yazan yerin karşısında eğer aynıysaBana da kese boyutunu söylemedi yazar mı ultrason ciktisinda acaba
O zaman benim ki 9.8Bana da söylemedi :) aynen yazıyor çıktıda gs yazan yerin karşısında eğer aynıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?