- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Annemin hemen bulantıları başlarmış ben de bekledim biraz öyle olunca ama olmadıUyu uyu ne güzelmide bulantısı olmaz insallah canım. Belirtiler daha yeni çıkmaya başlar zaten belli olur bir kaç haftaya olur mu olmaz mı diye
Evet hatta 1 hafta da önden geriden gitmesi sorun değil doğuma doğru yakalıyormus zamanını
Senin yarın randevu kaçta canım. Heyecan var mı
Ben de sorayım yarın kese boyutunu o zaman canım aman napcaksakO zaman benim ki 9.8
Aynen aslında esas konu oBen de sorayım yarın kese boyutunu o zaman canım aman napcaksakvar mı var desin olması gereken yerde desin yeter
Baya geç bir saatmisAnnemin hemen bulantıları başlarmış ben de bekledim biraz öyle olunca ama olmadıheyecan var tabi olmaz mı ama randevuyu geç saate aldık akşam üstü 5 te. 1 saat de sarkar zaten o
Hadi yarının güzel haberlerini de senden duyalım inşallah canımAnnemin hemen bulantıları başlarmış ben de bekledim biraz öyle olunca ama olmadıheyecan var tabi olmaz mı ama randevuyu geç saate aldık akşam üstü 5 te. 1 saat de sarkar zaten o
Benim doktor mesaiye 12 den sonra başlıyor canım akşam 8 e kadarBaya geç bir saatmisçıkınca sevinçten bizi unutma ama yaz hemen
Zor zamanlardan geçmişsin canım. Biraz şanssızlıklar da olmuş. Ama umut hep var pes etme. Bir tedavide hiç yumurta olmuyoken diğerinde 2 3 sağlıklı yumurta olabiliyor.Benim hikayem
37 yaşında evlendim. 39 yaşımda adet gecikmesiyle acaba hamile miyim diye doktora gittiğimde erken menepozla tanıştım. Hemen tüp bebeğe yonlendirildim. Ilk denemem doktorumun kolestrol yüksekliğime takmasiyla 1 buçuk yıl sonra oldu. 1 yumurtam toplandı ama döllenmedi.
1 yıl kadar kendimi manevi ve maddi olarak toplamakla uğraştım.
41 yaşıma az kala tekrar denemek istedim. Araya pandemi yasakları girdi, covid oldum derken bir yil daha gecti. Bu arada etraftan duydugum herseyi denemeye basladim. Ari sutu, propolis, prowomen, omega 3, melatonin, sağlıklı beslenme, yürüyüş... daha neler neler.
En son araştırmalarım sonucu açai tozu, maça tozu, bugday çimi tozu kullandım ve onlardan sonra 4 yumurtam oldu. Son bir yıldır ya bir yumurta ya da hiç yumurta gözükmüyordu.
Bu beni çok umutlandırdı, çok heyecanlandırdı.
Ve bugün yumurta toplamam gerceklesti.
Ama malesef bugün o 4 yumurtanın 2si gelişmemiş, 2 side çatlamış olduğu için yine transfer aşamasına gidemedim.
Sanirim ben pes ettim. Çok yoruldum, çok yıprandım, desteksiz kaldım, anlaşilmadim.
Buraya her gece girdim olumlu haberleri okudukça daha da heveslendim ama olmadi işte. Çok üzgünüm. Dayanamıyorum bu acıya. Nasıl geçecek? Nasıl başedecegim bilmiyorum.
Canım yaşadıkların seni yıpratmış biraz. Benim tavsiyem bir psikolojik destek almalısın bu konuda mutlaka önce. Daha sonra ise mutlaka tekrar tekrar tekrar (maddiyatın elverdiğince) denemelisin. Nasibinin kaçıncı denemede olduğunu bilemezsin. Umudunu yitirme en ünlü sanatçılar bile 7.,10. Denemelerde hamile kalıyorlar. Yumurta sayısı değişken bu ay hiç çıkmayıp başka bir ay verimli iyi yumurtalar çıkabilir. Duayı elden bırakma ve lütfen destek almaktan çekinme..Benim hikayem
37 yaşında evlendim. 39 yaşımda adet gecikmesiyle acaba hamile miyim diye doktora gittiğimde erken menepozla tanıştım. Hemen tüp bebeğe yonlendirildim. Ilk denemem doktorumun kolestrol yüksekliğime takmasiyla 1 buçuk yıl sonra oldu. 1 yumurtam toplandı ama döllenmedi.
1 yıl kadar kendimi manevi ve maddi olarak toplamakla uğraştım.
41 yaşıma az kala tekrar denemek istedim. Araya pandemi yasakları girdi, covid oldum derken bir yil daha gecti. Bu arada etraftan duydugum herseyi denemeye basladim. Ari sutu, propolis, prowomen, omega 3, melatonin, sağlıklı beslenme, yürüyüş... daha neler neler.
En son araştırmalarım sonucu açai tozu, maça tozu, bugday çimi tozu kullandım ve onlardan sonra 4 yumurtam oldu. Son bir yıldır ya bir yumurta ya da hiç yumurta gözükmüyordu.
Bu beni çok umutlandırdı, çok heyecanlandırdı.
Ve bugün yumurta toplamam gerceklesti.
Ama malesef bugün o 4 yumurtanın 2si gelişmemiş, 2 side çatlamış olduğu için yine transfer aşamasına gidemedim.
Sanirim ben pes ettim. Çok yoruldum, çok yıprandım, desteksiz kaldım, anlaşilmadim.
Buraya her gece girdim olumlu haberleri okudukça daha da heveslendim ama olmadi işte. Çok üzgünüm. Dayanamıyorum bu acıya. Nasıl geçecek? Nasıl başedecegim bilmiyorum.
Haydi hayırlısı olsun canımm sen de kap gel bebişini inşallahCanlarTransferim 18 Mart yani haftaya perşembe Allahım nasip ederse yürü ya kulum derse hamileliğe az kaldı Test günüm de belli 29 Mart
İnşallah canım benim inşallahHaydi hayırlısı olsun canımm sen de kap gel bebişini inşallah
Hadi inşallah canım güzel haberler bekliyiruzCanlarTransferim 18 Mart yani haftaya perşembe Allahım nasip ederse yürü ya kulum derse hamileliğe az kaldı Test günüm de belli 29 Mart
Maşallah bebisine sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar şimdi çıktık muayeneden çok şükür yeri güzelmiş tam ortaya yerleşmişiçinde bebek de var beyaz bir görüntü varmış o bebeğe dair işaret dedi doktor yolk salk mı yani dedim, evet dedi. Anlamam diye demedi herhalde 10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi kanama falan yok çok şükür devam eskisi gibi
Ay hadi çok az kaldıCanlarTransferim 18 Mart yani haftaya perşembe Allahım nasip ederse yürü ya kulum derse hamileliğe az kaldı Test günüm de belli 29 Mart
İnşallah kuzum ilaçlarım da arttı rahim şuan 7.5 çok şükür her şey güzel gidiyor bir de gebeliği patlatırsam üstüne of ki ofAy hadi çok az kaldıinşallah güzel haberler vermek nasip olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?