Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım benim gözün aydın çok sevindim çok şükür haberler güzel kuzum bebiş de oluşmuş kese de yeri de güzelmiş oh hep böyle sağlıkla devam etsininşallah sırada kalp atışı var şimdi çok tatlı heyecanlar

İnşallah kuzum ilaçlarım da arttı rahim şuan 7.5 çok şükür her şey güzel gidiyor bir de gebeliği patlatırsam üstüne of ki of
Patlatacaksın inşallah, sımsıkı tutunacak bebişin sana Transfer gününe kadar biraz daha kalınlaşır rahim tam transfere uygunn olur

Canım hadi Gözünaydin evet o beyazlik bebis kalp atışıni duyunca çok başka alemlere gecicen

Maşallah bebisine sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah amin canım hepimizinki ben kese boyutunu da sordum 16 küsür dedi verdikleri kağıda baktım orda yazmıyor ama senin gördüğün de o olmayabilir belki Canım.bir dahakine sen de sor istersen özellikle.
Evet canım çok şükür bunu da sağlıkla atlattık en azından dış gebelik riski de ortadan kalkmış oldu sanırım bundan sonra yerini değiştirmez herhalde değil mi Allah hepimize böyle mutlu haberler vermeyi nasip etsin

Canım hadi Gözünaydin evet o beyazlik bebis kalp atışıni duyunca çok başka alemlere gecicen
Sağol Fulimmm yaa belki de duyardık ama dinletmedi biliyor musun? Çünkü benim transfer tarihime göre hesaplayınca daha ileri çıkıyor çünkü opu döngünün 11. Günü falandı erken döllenme gibi yani sanırım. Ama hiç ısrar etmedim 10 güne duyarız nolacak sanki zaman hızlı geçiyor

Bu arada kızlar gözlerim 1,25 numara normalde gözlük kullanmıyorum ama günlük hayatta hiç. Bugün bebişi gösterirler göremem diye gözlük takıp gittim sanki ne görceksem değil mi gösterirler de göremem dedim. Göreceğim de hepi topu boş bi yuvarlak bi de beyaz ip gibi bişeymiş

Transfer tarihine göre hesapla o zman canım. Doktor kaç haftalık oldugunu soylmedi mi.

Bakalım az kaldı bizim kalp atışı gününe 4 gün 5.gun gidicem o zaman sorarım inşallah zaten bu doktorumla son günümüz olacak kalp atışından sonra başka doktor bulmam gerek

Yok valla söylemedi ben de unuttum sormayı mesaj atsam der belki ama neye göre hesaplamak gerekiyor ki acaba ultrason mu?
Benim transferim biraz erken olmuştu o yüzden transfer tarihine göre hesaplıyorum. Ama doktorda degisiyor başlarda bir kaç gün küçük çıkıyordu bu ara önden gidiyor sende transfer tarihine göre hesapliyabilirsin canım. 10 gün sonra gidince zaten daha net söyler doktor daha büyümüş olcak

Bakalım az kaldı bizim kalp atışı gününe 4 gün 5.gun gidicem o zaman sorarım inşallah zaten bu doktorumla son günümüz olacak kalp atışından sonra başka doktor bulmam gerek
Benim 23 Mart canım seninki hangi gün? Biz de değiştireceğiz ama bilmiyorum ne zaman belki ilk 3 ay devam ederiz bir dahaki gidişimde bu konuyu soracağım.
Ultrason kağıdında ne yazıyor canım benim ki 4+6 yazıyor du transfer tarihine göre 5+2 ydi ama 5 haftalık dedi doktor
Ultrasonda yazmıyor canım ya ben göremedim varsa da Son adete göre 5+0 ama transfere göre 5+ 3 Veya 5+ 4 falan çıkıyor internette
Bakalım canım bir dahaki gidişimde bunu sorayım da anlarız transfere göre mi adete göre mi doğru sonuç vereceğini

Kızlar selam dün adet oldum bugün kontrole gittim. Geçen ay 5 yumurtam vardı, eşit değil diye ilaç verdi. Ama bu seferde, bu ay tek bir yumurtam gozuktu, hoca e2 ve fsh bakıyor. Bu a gene kaldı benim iş

17 Mart canım benimki de

Canım maşallah gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…