Canım benim gözün aydın çok sevindimKızlar şimdi çıktık muayeneden çok şükür yeri güzelmiş tam ortaya yerleşmişiçinde bebek de var beyaz bir görüntü varmış o bebeğe dair işaret dedi doktor yolk salk mı yani dedim, evet dedi. Anlamam diye demedi herhalde 10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi kanama falan yok çok şükür devam eskisi gibi
Patlatacaksın inşallah, sımsıkı tutunacak bebişin sanaİnşallah kuzum ilaçlarım da arttı rahim şuan 7.5 çok şükür her şey güzel gidiyor bir de gebeliği patlatırsam üstüne of ki of
İnşalllah inşallah kuzumPatlatacaksın inşallah, sımsıkı tutunacak bebişin sanaTransfer gününe kadar biraz daha kalınlaşır rahim tam transfere uygunn olur
Gözünaydin canım hayirlisi ile atlayıp pozitifi görmek nasip olsunCanlarTransferim 18 Mart yani haftaya perşembe Allahım nasip ederse yürü ya kulum derse hamileliğe az kaldı Test günüm de belli 29 Mart
Canım hadi GözünaydinKızlar şimdi çıktık muayeneden çok şükür yeri güzelmiş tam ortaya yerleşmişiçinde bebek de var beyaz bir görüntü varmış o bebeğe dair işaret dedi doktor yolk salk mı yani dedim, evet dedi. Anlamam diye demedi herhalde 10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi kanama falan yok çok şükür devam eskisi gibi
İnşallah amin canım hepimizinkiMaşallah bebisine sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet canım çok şükür bunu da sağlıkla atlattık en azından dış gebelik riski de ortadan kalkmış oldu sanırım bundan sonra yerini değiştirmez herhalde değil miCanım benim gözün aydın çok sevindimçok şükür haberler güzel kuzum bebiş de oluşmuş kese de yeri de güzelmiş oh hep böyle sağlıkla devam etsininşallah sırada kalp atışı var şimdi çok tatlı heyecanlar
Sağol FulimmmCanım hadi Gözünaydinevet o beyazlik bebis kalp atışıni duyunca çok başka alemlere gecicen
Transfer tarihine göre hesapla o zman canım. Doktor kaç haftalık oldugunu soylmedi mi.Sağol Fulimmmyaa belki de duyardık ama dinletmedi biliyor musun? Çünkü benim transfer tarihime göre hesaplayınca daha ileri çıkıyor çünkü opu döngünün 11. Günü falandı erken döllenme gibi yani sanırım. Ama hiç ısrar etmedim 10 güne duyarız nolacak sanki zaman hızlı geçiyor
Yok valla söylemedi ben de unuttum sormayıTransfer tarihine göre hesapla o zman canım. Doktor kaç haftalık oldugunu soylmedi mi.
Bakalım az kaldı bizim kalp atışı gününe 4 gün 5.gun gidicemİnşallah amin canım hepimizinkiben kese boyutunu da sordum 16 küsür dedi verdikleri kağıda baktım orda yazmıyor ama senin gördüğün de o olmayabilir belki Canım.bir dahakine sen de sor istersen özellikle.
Evet canım çok şükür bunu da sağlıkla atlattık en azından dış gebelik riski de ortadan kalkmış oldu sanırım bundan sonra yerini değiştirmez herhalde değil miAllah hepimize böyle mutlu haberler vermeyi nasip etsin
Çok çok amin kuzum inşallahGözünaydin canım hayirlisi ile atlayıp pozitifi görmek nasip olsun
Ultrason kağıdında ne yazıyor canım benim ki 4+6 yazıyor du transfer tarihine göre 5+2 ydi ama 5 haftalık dedi doktorYok valla söylemedi ben de unuttum sormayımesaj atsam der belki ama neye göre hesaplamak gerekiyor ki acaba ultrason mu?
Benim transferim biraz erken olmuştu o yüzden transfer tarihine göre hesaplıyorum. Ama doktorda degisiyor başlarda bir kaç gün küçük çıkıyordu bu ara önden gidiyorYok valla söylemedi ben de unuttum sormayımesaj atsam der belki ama neye göre hesaplamak gerekiyor ki acaba ultrason mu?
Benim 23 Mart canım seninki hangi gün? Biz de değiştireceğiz ama bilmiyorum ne zaman belki ilk 3 ay devam ederiz bir dahaki gidişimde bu konuyu soracağım.Bakalım az kaldı bizim kalp atışı gününe 4 gün 5.gun gidicemo zaman sorarım inşallah zaten bu doktorumla son günümüz olacak kalp atışından sonra başka doktor bulmam gerek
Ultrasonda yazmıyor canım ya ben göremedim varsa daUltrason kağıdında ne yazıyor canım benim ki 4+6 yazıyor du transfer tarihine göre 5+2 ydi ama 5 haftalık dedi doktor
Bakalım canım bir dahaki gidişimde bunu sorayım da anlarız transfere göre mi adete göre mi doğru sonuç vereceğiniBenim transferim biraz erken olmuştu o yüzden transfer tarihine göre hesaplıyorum. Ama doktorda degisiyor başlarda bir kaç gün küçük çıkıyordu bu ara önden gidiyorsende transfer tarihine göre hesapliyabilirsin canım. 10 gün sonra gidince zaten daha net söyler doktor daha büyümüş olcak
17 Mart canım benimki deBenim 23 Mart canım seninki hangi gün? Biz de değiştireceğiz ama bilmiyorum ne zaman belki ilk 3 ay devam ederiz bir dahaki gidişimde bu konuyu soracağım.
Ultrasonda yazmıyor canım ya ben göremedim varsa daSon adete göre 5+0 ama transfere göre 5+ 3 Veya 5+ 4 falan çıkıyor internette
Bakalım canım bir dahaki gidişimde bunu sorayım da anlarız transfere göre mi adete göre mi doğru sonuç vereceğini
Canım maşallah gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar şimdi çıktık muayeneden çok şükür yeri güzelmiş tam ortaya yerleşmişiçinde bebek de var beyaz bir görüntü varmış o bebeğe dair işaret dedi doktor yolk salk mı yani dedim, evet dedi. Anlamam diye demedi herhalde 10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi kanama falan yok çok şükür devam eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?