Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar selam dün adet oldum bugün kontrole gittim. Geçen ay 5 yumurtam vardı, eşit değil diye ilaç verdi. Ama bu seferde, bu ay tek bir yumurtam gozuktu, hoca e2 ve fsh bakıyor. Bu a gene kaldı benim iş
Canım bi baksın bakalım değerlere. Destekleyici vitaminler kullanıyor muydun? İnşallah bir sonraki aya güzelce çokça gelişir yumurtalar

Gittin mi canım doktora ?
Canim cok şükür gorduk 2 li taramalı test yaptırdık.
Fakat kanama alanları gördüler 2 tane cok.yuksek derecede kan sulandiri kullaniyorum ondan sabah aksam 6000 mg kullaniyorum.
Dusuk tehlikesi olabilir dedi haftaya tekrar kontrol yazdi progesteron yazdı 200 mg lik.
Ben prolutex igne kullanıyordum sabah aksam onunla beraber kullanacağım..

Sen kaçıncı haftadaydın canım? Doktor tüm önlemleri almış sen de günlük yaşamına dikkat edersen bir sıkıntı olmaz inşallah atlatırsın korkma

Kızlar multivitamin kullanıyor musunuz? Hangi ayda başladınız? Bana en baştan beri verdi 3-6 arası da bunu öneriyorum dedi. Şuan gerek var mı bilemedim

Kızlar multivitamin kullanıyor musunuz? Hangi ayda başladınız? Bana en baştan beri verdi 3-6 arası da bunu öneriyorum dedi. Şuan gerek var mı bilemedim
Kalp atışı duyduğumuz gün başladım hala devam ediyorum multivitamine canım, doktorum devam diyor.

11 haftaydi benim cok şükür sen kaç haftalık oldun canım
Ben de 6. Haftanın içindeyim şuan canım
Kızlar ben daha aile hekimliğine gebelik bildirimi filan yapmadım kalp atışını bekliyorum sakıncası yok değil mi
Yok canım kalpten sonra söylersin. Biliyorsun ben ilk günden söylemiştim keseden sonra gel demişlerdi bu hafta içi gideceğim kan testi yapacaklarmış ne yapacaklar bilmiyorum. Acaba toksoplazmaya falan bakıyorlar mı hemen sizde ne zaman bakılmıştı kızlar? Fly3646 Kriel
Kalp atışı duyduğumuz gün başladım hala devam ediyorum multivitamine canım, doktorum devam diyor.
Hangisini kullanıyorsun canım? Bana regenesis max verdi.

Canım bana tup bebek öncesi bakilmisti ayrıntılı. Gebelik olunca da devlete gittim orada da sanırım elisa frengi gibi şeylere bakilmisti. Genel kan tahlili yapılmıştı. Sonra kalp atışı duyunca sağlık ocağına gittim. Devlette yaptığım tahlili doktor sistemde görüp bazı degerler ile gebelik kaydımı yaptılar.

Tüpten önce benim de elisaya bakılmıştı merkezden istemişlerdi. Ama hemograma falan bakılmadı 3 aydır ona bakarlar. Bir de ben en çok toksoplazmadan tırsıyorum daha önce geçirip geçirmediğimi bilmiyorum hiç baktırmamıştım. İnş sorun olmaz

Canım kullanıyordum, 4 aydır kullanıyorum. Herhalde bu ay az yumurta üreteceğim tuttu, yani ben öyle bir tainde bulundum
Ay ayı tutmuyor canım biliyorsun. Canını sıkma hiç. Ne zaman uygunsa o zaman başlarsınız. Çok olduğu zaman başlamak senin için de daha avantajlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…