Toksoplazma ya bana gebelik öncesi bakıldı. Ama gebeliğin başında da bakilsa oluyormus. Sen vakit kaybetmeden baktr madem. Ama sağlık ocağı o tarz bir tahlile bakar mı ki hastaneye mi gitmek gerekir bir sorTüpten önce benim de elisaya bakılmıştı merkezden istemişlerdi. Ama hemograma falan bakılmadı 3 aydır ona bakarlar. Bir de ben en çok toksoplazmadan tırsıyorum daha önce geçirip geçirmediğimi bilmiyorum hiç baktırmamıştım. İnş sorun olmaz
Bu haftaiçi gideceğim sağlık ocağına fulimToksoplazma ya bana gebelik öncesi bakıldı. Ama gebeliğin başında da bakilsa oluyormus. Sen vakit kaybetmeden baktr madem. Ama sağlık ocağı o tarz bir tahlile bakar mı ki hastaneye mi gitmek gerekir bir sor
Prenatal life kullanıyorum canım en başından beri buna devam. Ben hiç bilmiyorum toksoplazma fln bakıldı mı, baya detaylı tahliller yapılmıştı ama. İnşallah sorunsuz geçiririz gebeliklerimiziBen de 6. Haftanın içindeyim şuan canım
Yok canım kalpten sonra söylersin. Biliyorsun ben ilk günden söylemiştimkeseden sonra gel demişlerdi bu hafta içi gideceğim kan testi yapacaklarmış ne yapacaklar bilmiyorum. Acaba toksoplazmaya falan bakıyorlar mı hemen sizde ne zaman bakılmıştı kızlar? Fly3646 Kriel
Hangisini kullanıyorsun canım? Bana regenesis max verdi.
Gaz sancısı ben önceki hafta çok yaşamıştım canım sonrasında kabızlık da eşlik etti birkaç gün hayatı zindan etti çok zor. Sabahları düzenli kuru kayısı ve kuru erik yedim. Bol su içtim. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durdum ve yürüyüş de yapınca geçmişti. Şuan ara ara tekrar olacak gibi oluyor ama tedavimi buldum uygulayınca hemen geçiyorMerhabalar kizlar size birşey danisicam 6. Haftanın içindeyim ben şimdi sabah kahvaltı yapiorum herhangi bi problem yaşamıyorum ama kahvaltıdan sonraki her öğünde midemde rahatsızlık hissediuirum bı de afedersiniz gaz sancısı gibi ağrım oluyor yaşam kalitemi düşürüyor bu durum sizde böyle durumlar yaşıyor musunuz nasıl başa çıktınız bu problemi yasadiydaniz
Kefir sevmiyorum ama kuru kayısı deneyebilirim yürüyüşe de ben hala korkuyorum uzun boylu çıkmaya bu hafta doktora gittiğimde sakınca olup olmadigini sorucam yoksa bende baslicamGaz sancısı ben önceki hafta çok yaşamıştım canım sonrasında kabızlık da eşlik etti birkaç gün hayatı zindan etti çok zor. Sabahları düzenli kuru kayısı ve kuru erik yedim. Bol su içtim. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durdum ve yürüyüş de yapınca geçmişti. Şuan ara ara tekrar olacak gibi oluyor ama tedavimi buldum uygulayınca hemen geçiyorkefir de iyi geliyor bu arada
Kefir ben de hiç sevmezdim ama altınkılıç markasının aldım tadı iyi geldi bir dene canım. Veya meyvelisi de olabilir. Yürüyüş zarar vermez düşük riskin yoksa yavaş yavaş yürüyebilirsin benceKefir sevmiyorum ama kuru kayısı deneyebilirim yürüyüşe de ben hala korkuyorum uzun boylu çıkmaya bu hafta doktora gittiğimde sakınca olup olmadigini sorucam yoksa bende baslicam
Deneyeyim bı onu ben sade içmiştim daha önce beğenmedim.Kefir ben de hiç sevmezdim ama altınkılıç markasının aldım tadı iyi geldi bir dene canım. Veya meyvelisi de olabilir. Yürüyüş zarar vermez düşük riskin yoksa yavaş yavaş yürüyebilirsin bence
Canım evet kuru erik ve kuru kayısı iyi gelecektir. Gün içinde hep katı beslenmemeye çalış bir de çorba fln içebilirsin. Taze meyve suları ya da. Suyunu da çok içmeye çalış.Merhabalar kizlar size birşey danisicam 6. Haftanın içindeyim ben şimdi sabah kahvaltı yapiorum herhangi bi problem yaşamıyorum ama kahvaltıdan sonraki her öğünde midemde rahatsızlık hissediuirum bı de afedersiniz gaz sancısı gibi ağrım oluyor yaşam kalitemi düşürüyor bu durum sizde böyle durumlar yaşıyor musunuz nasıl başa çıktınız bu problemi yasadiydaniz
Çok teşekkür ederim önerileri dikkate alacağımCanım evet kuru erik ve kuru kayısı iyi gelecektir. Gün içinde hep katı beslenmemeye çalış bir de çorba fln içebilirsin. Taze meyve suları ya da. Suyunu da çok içmeye çalış.
Yürüyüş kendini yormadan yapabildigin kadar yap. Mutlaka geçecektir.
Kefire bayılırımKefir sevmiyorum ama kuru kayısı deneyebilirim yürüyüşe de ben hala korkuyorum uzun boylu çıkmaya bu hafta doktora gittiğimde sakınca olup olmadigini sorucam yoksa bende baslicam
Kefiri evde nasıl mayaliyorsunuz ki babada çok asitli gibi gelmişti sevmemiştim evde nasıl mayalniuor ogrenirsem onu deneyebilirimKefire bayılırımşimdi 1 bardak içtim hatta. Evde mayaliyorum ben dışarıdakiler asitli geliyor. Aslında yabanci bir tat olduğu icjn sevmemisisndr. Bir süre kendini zorlayıp içsen damagin alışır. Ben kefir fazla olunca bazen yoğurt ile karıştırıp ayran ya da cacık yapıyorum eşim sevmez ama öyle anlamıyor sende boyle deneyebilirsin. Gerçekten çok faydalı. Ayrıca miden alıyorsa suyu fazla iç hem bağırsakların için hemde enfeksiyon olmamak için. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor genelde su önemli. Uzun yürüyüş olmasada kısa yürüyüşler yapabilriisn. Kesede kanama alanı vardı benim ilk haftalar doktor dikkat et dedi o süreçte elimde bir şey taşımadan disarda 10 15 dakika yürüyordum.
Canım insallah dediğin gibi olur, cumadan beri çok üzülüyorum, acaba hiç mi yumurtam çıkmayacak diyeAy ayı tutmuyor canım biliyorsun. Canını sıkma hiç. Ne zaman uygunsa o zaman başlarsınız. Çok olduğu zaman başlamak senin için de daha avantajlı olur
Canım ben bir ara yaptrmıştım, hastanede Dahiliye poliklinigi yapıyorBu haftaiçi gideceğim sağlık ocağına fulimbunu mutlaka soracağım. Bakmazlarsa başka bir yerde yaptırırım artık
Kefir mayasını nerden bulabilirim acabs ya biraz araştırdım ama benim yaşadığım yer küçük bı yer zor bulurum burda zincir marketlerde var mıdırKefire bayılırımşimdi 1 bardak içtim hatta. Evde mayaliyorum ben dışarıdakiler asitli geliyor. Aslında yabanci bir tat olduğu icjn sevmemisisndr. Bir süre kendini zorlayıp içsen damagin alışır. Ben kefir fazla olunca bazen yoğurt ile karıştırıp ayran ya da cacık yapıyorum eşim sevmez ama öyle anlamıyor sende boyle deneyebilirsin. Gerçekten çok faydalı. Ayrıca miden alıyorsa suyu fazla iç hem bağırsakların için hemde enfeksiyon olmamak için. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor genelde su önemli. Uzun yürüyüş olmasada kısa yürüyüşler yapabilriisn. Kesede kanama alanı vardı benim ilk haftalar doktor dikkat et dedi o süreçte elimde bir şey taşımadan disarda 10 15 dakika yürüyordum.
Canım aktrada kefir mayası var ya da etrafında mayalayan varsa alabilirsin. Yoğurt mayalamktan daha kolay soguk sütun icine koyuyorsun mayayi. Önemli olan metal kasık ya da metal süzgeç değirmemek. Nette daha güzel anlatıyor. Bir bak dene istersenKefiri evde nasıl mayaliyorsunuz ki babada çok asitli gibi gelmişti sevmemiştim evde nasıl mayalniuor ogrenirsem onu deneyebilirim
Canım bi ara vardı markette ama tek mayalamlikti böyle benim dediğim üreyen bir şey sürekli aynı maya ile mayaliyorsun. Netten de sipariş verebilrisin olduğun yerde bulamzsanKefir mayasını nerden bulabilirim acabs ya biraz araştırdım ama benim yaşadığım yer küçük bı yer zor bulurum burda zincir marketlerde var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?