Güvendiğin bı site var mi onereceginCanım bi ara vardı markette ama tek mayalamlikti böyle benim dediğim üreyen bir şey sürekli aynı maya ile mayaliyorsun. Netten de sipariş verebilrisin olduğun yerde bulamzsan
Denemeye değer mutlaka araştırılanCanım aktrada kefir mayası var ya da etrafında mayalayan varsa alabilirsin. Yoğurt mayalamktan daha kolay soguk sütun icine koyuyorsun mayayi. Önemli olan metal kasık ya da metal süzgeç değirmemek. Nette daha güzel anlatıyor. Bir bak dene istersen
Ben de soracaktım nasıl mayalanıyor diye sormuşlarKefire bayılırımşimdi 1 bardak içtim hatta. Evde mayaliyorum ben dışarıdakiler asitli geliyor. Aslında yabanci bir tat olduğu icjn sevmemisisndr. Bir süre kendini zorlayıp içsen damagin alışır. Ben kefir fazla olunca bazen yoğurt ile karıştırıp ayran ya da cacık yapıyorum eşim sevmez ama öyle anlamıyor sende boyle deneyebilirsin. Gerçekten çok faydalı. Ayrıca miden alıyorsa suyu fazla iç hem bağırsakların için hemde enfeksiyon olmamak için. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor genelde su önemli. Uzun yürüyüş olmasada kısa yürüyüşler yapabilriisn. Kesede kanama alanı vardı benim ilk haftalar doktor dikkat et dedi o süreçte elimde bir şey taşımadan disarda 10 15 dakika yürüyordum.
Aaa olur mu hiçç. Sakın öyle düşünme. Gerçekten değişiyor aydan aya. Stres olmamak daha önemli lütfen kafanı rahat tut. Hem çok olmasa da olur bak bir yumurtayla kaldık çoğumuz nasip kısmet her şey canım. Buna İnan,kendine sık sık bunu telkin etCanım insallah dediğin gibi olur, cumadan beri çok üzülüyorum, acaba hiç mi yumurtam çıkmayacak diye
Sağol canımCanım ben bir ara yaptrmıştım, hastanede Dahiliye poliklinigi yapıyor
Şarküterilerden de bulabilirsin ben görmüştümKefir mayasını nerden bulabilirim acabs ya biraz araştırdım ama benim yaşadığım yer küçük bı yer zor bulurum burda zincir marketlerde var mıdır
Bugün ilk iş gunum 1 ay sonra baya yoruldum ondan pek giremedimNe kadar da sessiz bir topikhaftanın ilk günü herkes miskinlesti mi acaba
Nasıl geçti canım rapor almayı düşünüyordun ne yaptın vaz mi geçtinBugün ilk iş gunum 1 ay sonra baya yoruldum ondan pek giremedim
Bu aralar monoton, rutin geçiyo günler kuzum. Bolbol dizi, yürüyüşler, örgü, kitap fln öyle geçiveriyor..Ne kadar da sessiz bir topikhaftanın ilk günü herkes miskinlesti mi acaba
Çok yorma canım kendini, ne iş yapıyodun?Bugün ilk iş gunum 1 ay sonra baya yoruldum ondan pek giremedim
Aynen benimde öyle baya monoton. Allahtan annem yakın çıkıp oraya gidiyorum geliyorum. Eşim gündüz işte akşam gelinde dışarı çıkmaya vakit kalmıyor 9da yasak başladığı için uzun yürüyüş yapamıyorum.Bu aralar monoton, rutin geçiyo günler kuzum. Bolbol dizi, yürüyüşler, örgü, kitap fln öyle geçiveriyor..
Normal raporum fazla kalmadı heyet de bulamadım ki mecbur başladımNasıl geçti canım rapor almayı düşünüyordun ne yaptın vaz mi geçtin
Hemşireyim canım sagolsun arkadaşlarımda destek oluyorlar ama yine de yorucuÇok yorma canım kendini, ne iş yapıyodun?
Haklısın canım ileride lazım olabilir. İnsallahh yoğun bir bölümde degilsindr. Arkadaşların yardımcı olması güzel işini hafifletir sıkı önlemler al sen yinedeNormal raporum fazla kalmadı heyet de bulamadım ki mecbur başladımyıllık iznimi de hemen kullanıp bitirmek istemedim lazım olur diye
Şimdi sakin dönemdeyiz canım, yakında kıyafetiydi, bebek odası eşyasıydı hareketlenecez bayaAynen benimde öyle baya monoton. Allahtan annem yakın çıkıp oraya gidiyorum geliyorum. Eşim gündüz işte akşam gelinde dışarı çıkmaya vakit kalmıyor 9da yasak başladığı için uzun yürüyüş yapamıyorum.
Örgü ile güzel vakit geçiyordu ama benim şimdilik bitti Bi tane tulum orucem ip alıp
Sağolsunlar gerçektenHemşireyim canım sagolsun arkadaşlarımda destek oluyorlar ama yine de yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?