Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Denemeye değer mutlaka araştırılan

Ben de soracaktım nasıl mayalanıyor diye sormuşlar yoğurdumu kendim mayalıyorum bunu da yapabilirim sanırım, deneyeceğim
Canım insallah dediğin gibi olur, cumadan beri çok üzülüyorum, acaba hiç mi yumurtam çıkmayacak diye
Aaa olur mu hiçç. Sakın öyle düşünme. Gerçekten değişiyor aydan aya. Stres olmamak daha önemli lütfen kafanı rahat tut. Hem çok olmasa da olur bak bir yumurtayla kaldık çoğumuz nasip kısmet her şey canım. Buna İnan,kendine sık sık bunu telkin et
Canım ben bir ara yaptrmıştım, hastanede Dahiliye poliklinigi yapıyor
Sağol canım
Kefir mayasını nerden bulabilirim acabs ya biraz araştırdım ama benim yaşadığım yer küçük bı yer zor bulurum burda zincir marketlerde var mıdır
Şarküterilerden de bulabilirsin ben görmüştüm

Bu aralar monoton, rutin geçiyo günler kuzum. Bolbol dizi, yürüyüşler, örgü, kitap fln öyle geçiveriyor..
Aynen benimde öyle baya monoton. Allahtan annem yakın çıkıp oraya gidiyorum geliyorum. Eşim gündüz işte akşam gelinde dışarı çıkmaya vakit kalmıyor 9da yasak başladığı için uzun yürüyüş yapamıyorum.
Örgü ile güzel vakit geçiyordu ama benim şimdilik bitti Bi tane tulum orucem ip alıp

Normal raporum fazla kalmadı heyet de bulamadım ki mecbur başladım yıllık iznimi de hemen kullanıp bitirmek istemedim lazım olur diye
Haklısın canım ileride lazım olabilir. İnsallahh yoğun bir bölümde degilsindr. Arkadaşların yardımcı olması güzel işini hafifletir sıkı önlemler al sen yinede

Şimdi sakin dönemdeyiz canım, yakında kıyafetiydi, bebek odası eşyasıydı hareketlenecez baya Ben raporluyum eşim de home office çalışınca günde 2 defa cıkıyoruz yürüyüşe çok iyi geliyor bana. Annemlere gidiyoruz biz de bunun dışında bi aynen.
Geçen bi tulum bitirdim ben de ama çok giyilmez dediler, en çok yelek giyiliyo diye duydum, şimdi yeleğe başladım, baya oyalıyo beni de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…